MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 3 Αυγούστου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 3 Αυγούστου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Κλινική στον ΑΝΤ1 Η Κλινική: Προσωπικές ιστορίες σε κλινικές υποθέσεις

Επεισόδιο 15: Στο σημερινό επεισόδιο της scripted reality σειράς τα περιστατικά που θα απασχολήσουν με τις αυτοτελείς ιστορίες τους είναι τα ακόλουθα: Το πρόβλημα υγείας του Σταμάτη (38) με τους έντονους πονοκεφάλους, προβληματίζει έντονα τους γιατρούς της κλινικής με τη ρίζα του κακού να βρίσκεται σε μια συνήθεια που έχει ο Σταμάτης. Ο Χρύσανθος (45) είναι ένας γκουρού αυτοβοήθειας που φτάνει στην Κλινική επειδή σε μία ομιλία του, δέχτηκε επίθεση από τον πρώην σύντροφο μιας θαυμάστριάς του. Η γιατρός Αντιγόνη Πετροπούλου συνειδητοποιεί ότι η αδυναμία και η ωχρότητα που παρουσιάζει μπορεί να οφείλονται σε κάτι άλλο. Ο Τάκης (31), έχει έρθει στην κλινική για μετεγχειρητικό έλεγχο στο γόνατό του, έπειτα από ένα κάταγμα. Όμως μια επιπλοκή τον αναγκάζει να μείνει στην Κλινική με του γιατρούς να κάνουν τα πάντα για να τον συνεφέρουν.

Ταινίες

21:00 Η Ζωή Όπως Την Ξέρουμε (Life As We Know It) στο OPENTV Review: Life As We Know It - Slant Magazine

Κομεντί αμερικανικής παραγωγής, 2010.

Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Μπερλάντι. Παίζουν: Τζος Ντουχάμελ, Κάθριν Χέιγκλ, Μελίσα ΜακΚάρθι, Τζος Λούκας.

Η Χόλι Μπέρενσον είναι μια ανερχόμενη ιδιοκτήτρια catering και ο Έρικ Μέσερ ένας πολλά υποσχόμενος σκηνοθέτης αθλητικών προγραμμάτων. Μετά από ένα καταστροφικό πρώτο ραντεβού, το μόνο πράγμα που έχουν κοινό είναι η αμοιβαία αντιπάθεια και η αγάπη για την βαφτιστήρα τους, Σόφι. Όταν, όμως, θα γίνουν το μοναδικό πράγμα που έχει απομείνει στον κόσμο της, η Χόλι και ο Μέσερ θα αναγκαστούν να αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη. Ισορροπώντας ανάμεσα σε επαγγελματικές φιλοδοξίες και ανταγωνιστικές επαγγελματικές υποχρεώσεις, και οι δύο, θα πρέπει να βρουν κοινό έδαφος την ίδια στιγμή που θα αναγκαστούν να μοιραστούν την ίδια στέγη.

22:00 Υποψία (Chloe) στον ΑΝΤ1 Chloe (2009) | MUBI

Δραματική ταινία αμερικάνικης, καναδέζικης, γαλλικής παραγωγής 2009.

[Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές με σεξ].

Σκηνοθεσία: Ατόμ Εγκογιάν. Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Τζούλιαν Μουρ, Αμάντα Σίφριντ, Μαξ Θίριοτ, Νίνα Ντόμπρεβ.

Η Κάθριν και η Χλόη δουλεύουν σε γειτονικές επιχειρήσεις. Το ιατρείο της Κάθριν βρίσκεται απέναντι από το μπαρ “Four Seasons”, όπου η Χλόη απασχολείται ως πόρνη πολυτελείας. Όταν ο σύζυγος της Κάθριν, Ντέιβιντ, χάνει μια πτήση και το πάρτι- έκπληξη για τα γενέθλιά του, η Κάθριν υποψιάζεται ότι την απατά, αναθέτει στην Χλόη να τον σαγηνεύσει ερωτικά, ώστε να δοκιμάσει τις αντοχές του συζύγου της. Δεν μπορεί να φανταστεί όμως τα γεγονότα που ακολουθούν, αλλά και τον κίνδυνο που ελλοχεύει για την ίδια και την οικογένειά της.

22:00 Η Αποστολή στο COSMOTE CINEMA 2HD photo_name

Πολεμική ταινία γαλλικής παραγωγής 2008.

Σκηνοθεσία: Ζαν Πολ Σαλομέ. Παίζουν: Σοφί Μαρσό, Ζιλί Ντεπαρντιέ, Μόριτς Μπλάιμπτροϊ.

Ladies First. Την άνοιξη του 1944, μια ειδική ομάδα γυναικών αναλαμβάνει να διασώσει έναν Βρετανό γεωλόγο από τα χέρια των Γερμανών, πριν εκείνος αποκαλύψει υψίστης σημασίας πληροφορίες των Συμμάχων. Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

22:00 Οι Μπάτσοι Της Συμφοράς (Cop Out) στο STAR ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (COP OUT) | Star TV

[K12 – Περιέχει σκηνές βίας και απρεπή εκφορά λόγου].

Κωμωδία δράσης, αμερικάνικης παραγωγής του 2010.

Σκηνοθεσία: Κέβιν Σμιθ. Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Τρέισι Μόργκαν, Χουάν Κάρλος Χενάντεζ.

Τα προβλήματα δύο αστυνομικών δεν φαίνεται να έχουν σταματημό. Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα να συλλάβουν ένα μεγαλέμπορο ναρκωτικών, βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Το γεγονός αυτό έρχεται να «συμβάλλει» στην οικονομική στενότητα του ενός, ο οποίος μάλιστα έχει να αντιμετωπίσει και τα τρέχοντα έξοδα του γάμου της κόρης του. Απελπισμένος, που δεν θα μπορέσει να προσφέρει στην κόρη του τον γάμο, που εκείνη πάντα ονειρευόταν, αποφασίζει να πουλήσει μία συλλεκτική κάρτα, ενός παίκτη του μπέιζμπολ, που έχει χρόνια στην κατοχή του. Τα πράγματα όμως θα στραβώσουν όταν ένας μαφιόζος, με εμμονή στα αναμνηστικά αντικείμενα παλιότερων εποχών, ληστεύει το ενεχυροδανειστήριο, στο οποίο είχε φυλάξει την κάρτα. Η συνταγή πλέον είναι γνωστή, το κυνηγητό και η αναπόφευκτή σύγκρουση και καταστάσεις, που πάνε από το κακό στο χειρότερο.

23:30 Απροσδόκητος Επισκέπτης (The Guest) στο OPENTV The Guest' is a Horror Masterpiece About the Toll of America's “Forever War” | Decider

Περιπέτεια δράσης αμερικανικής παραγωγής, 2014.

[Περιέχει σκηνές με βία, σεξ και χρήση ουσιών].

Σκηνοθεσία: Άνταμ Ουίνγκαρντ. Παίζουν: Νταν Στίβενς, Μάικα Μονρόε, Λέλαντ Όρσερ, Σέλια Κέλεϊ, Μπρένταν Μέγιερ.

Ένας νεαρός στρατιώτης επισκέπτεται το σπίτι της οικογένειας Πίτερσον, ισχυριζόμενος ότι υπήρξε πολύ στενός φίλος του γιου τους, που σκοτώθηκε στον πόλεμο. Αν και με κάποια επιφύλαξη στην αρχή, η οικογένεια ανοίγει το σπίτι της στον Ντέιβιντ και σταδιακά τον βάζουν στη ζωή τους. Όταν όμως κάποιοι απροσδόκητοι θάνατοι αρχίζουν να καταφράφονται στην πόλη, η έφηβη κόρη τους, Άννα, αρχίζει να διαπιστώνει ότι αυτό συμβαίνει από τη μέρα που άρχισαν να φιλοξενούν τον Ντέιβιντ…

00:00 Το Στοιχειωμένο Σπίτι (The Haunting) στο SKAI The Haunting (1999) - About the Movie | Amblin

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 1999.

[Περιέχει σκηνές με βία].

Σκηνοθεσία: Ίαν ντε Μποντ. Παίζουν: Λίλι Τέιλορ, Λίαμ Νίσον, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Μπρους Ντερν.

Ένας ψυχολόγος παρασύρει τρία άτομα σ’ ένα παλιό οίκημα, που οι φήμες το θέλουν στοιχειωμένο, για να μελετήσει τα συναισθήματα του φόβου τους. Όμως το φάντασμα του νεκρού ιδιοκτήτη δεν αργεί να κάνει αισθητή την παρουσία του μέσα στο σπίτι.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b