MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Netflix: Οι 10 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Αύγουστο

Τον Αύγουστο οι χρήστες του Netflix θα μπορέσουν να απολαύσουν νέες σειρές αλλά και ταινίες καθώς και κάποιες επιστροφές οι οποίες άξιζαν την αναμονή.

The Sandman
author-image Κατερίνα Τσιακαράκη

Το Netflix αποτελεί την καλύτερη παρέα για τις ξέγνοιαστες μέρες του καλοκαιριού, ειδικά αν δεν έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε το μπάνιο σας σε κάποια παραλία. Αυτόν τον μήνα λοιπόν νέες προσθήκες έρχονται στην πλατφόρμα, τόσο σε σειρές όσο και σε ταινίες. Φυσικά δεν λείπουν και οι νέες σεζόν σε σειρές που πολλοί περίμεναν με ανυπομονησία.

Ας ανακαλύψουμε τις 10 καλύτερες προσθήκες αυτού του μήνα.

Wedding Season

Μία νέα ταινία έρχεται τον Αύγουστο στο Netflix. Πρόκειται για μία ρομαντική κωμωδία σε σκηνοθεσία του Tom Dey και σενάριο του Shiwani Srivastava. Το Wedding Season φαίνεται σαν η τέλεια rom-com για το καλοκαίρι -εξάλλου και το Netflix γιορτάζει ένα «καλοκαίρι αγάπης». Η πλοκή της ταινίας βρίσκει την Asha (Pallavi Sharda) και τον Ravi (Suraj Sharma) οι οποίοι πιεζόμενοι από τους γονείς τους να βρουν συζύγους προσποιούνται ότι βγαίνουν ραντεβού για να επιβιώσουν από ένα καλοκαίρι γάμων.
Σάββατο 4 Αυγούστου

Locke and Key – 3ος κύκλος

Τον Αύγουστο, η σειρά τρόμου και φαντασίας “Locke and Key” επιστρέφει με έναν νέο και τελευταίο κύκλο στο Netflix. Όπως φαίνεται τα προβλήματα, που προκύπτουν, είναι ακόμα περισσότερα στην τελευταία σεζόν, η οποία αποτελείται από 8 επεισόδια. Η σειρά βασίζεται σε μια σειρά graphic novels τρόμου των Joe Hill και Gabriel Rodríguez.Όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια, στις 2 πρώτες σεζόν, η υπόθεση διαδραματίζεται γύρω από τα τρία αδέρφια Locke και τη μητέρα τους οι οποίοι μετακομίζουν στο πατρικό τους σπίτι ύστερα από τη δολοφονία του πατέρα τους η οποία έγινε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Στο πατρογονικό τους σπίτι, στο Keyhouse, ανακαλύπτουν ότι είναι γεμάτο με μαγικά κλειδιά που μπορεί να συνδέονται με τον θάνατο του πατέρα τους. Η νέα σεζόν φαίνεται πως υπόσχεται μεγάλη αγωνία στους τηλεθεατές καθώς το ερώτημα είναι αν θα μπορέσουν τα αδέρφια να ανακτήσουν όλα τα Κλειδιά τα οποία, θεωρητικά, τους ανήκουν. Σίγουρα θα πρέπει να παλέψουν σκληρά για να κλειδώσουν όλα όσα έχουν χάσει από την 1η σεζόν, και μπορεί ακόμη και να τους επισκεφτούν κάποια φαντάσματα στη διαδικασία.
Τετάρτη 10 Αυγούστου

School Tales: The Series

Το School Tales: The Series είναι το δεύτερο ταϊλανδέζικο δράμα που έρχεται στο Netflix το 2022. Πρόκειται για μια σειρά τρόμου με οκτώ φρικιαστικές ιστορίες κόμικς. Ένα κορίτσι που πηδά μέχρι θανάτου, μια στοιχειωμένη βιβλιοθήκη, τρόφιμα καντίνας από ανθρώπινη σάρκα, ένα ακέφαλο φάντασμα στην αποθήκη του σχολείου, ένα δωμάτιο μολυσμένο από τον διάβολο, ένας εκδικητικός δαίμονας σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο και μια τάξη όπου παρακολουθούν το μάθημα μόνο νεκροί μαθητές. Την ημέρα το σχολείο ανήκει στους μαθητές. Αλλά το βράδυ, είναι μια διαφορετική ιστορία.
Τετάρτη 10 Αυγούστου

The Sandman

Η σειρά κόμικ The Sandman μεταφέρεται στην τηλεόραση από το Netflix. Η παραγωγή βασίστηκε στις ιστορίες της DC Comics και έχει την υπογραφή του ίδιου του δημιουργού (Νέιλ Γκέιμαν), των Ντέιβιντ Γκόιερ και Άλαν Χάινμπεργκ, αλλά και την επιμέλεια της DC Entertainment και της Warner Bros. Television. Στους βασικούς ρόλους θα δούμε τους Tom Sturridge (Dream), Gwendoline Christie (Lucifer), Charles Dance (Roderick Burgess).
Από 5 Αυγούστου

Εγώ Ποτέ – 3ος κύκλος

Η σειρά του Netflix “Never Have I Ever”, επιστρέφει με μία ακόμη σεζόν η οποία φαίνεται πως θα έχει πολύ δράμα, πολλούς έρωτες και φυσικά πολλές κωμικοτραγικές καταστάσεις. Οι φανς ανυπομονούν για τα νέα επεισόδια, ειδικά μετά το φινάλε της δεύτερης σεζόν. Στον δεύτερο κύκλο είδαμε την Devi να κάνει νέες φιλίες, νέες έχθρες, αλλά μετά τα πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, είχε ένα σχετικό αίσιο τέλος. Παρόλα αυτά τίποτα δε θα είναι το ίδιο και σίγουρα κανείς δε θα βρει την ησυχία του με την Devi. Όσον αφορά τους ηθοποιούς, οι πρωταγωνιστές θα επιστρέψουν στους ρόλους τους και για την 3η σεζόν.
Παρασκευή 12 Αυγούστου

13: The Musical

Πλούσιο είναι το περιεχόμενο που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο το Netflix, καθώς στις 12 Αυγούστου αναμένουμε και ένα μιούζικαλ. Η πλοκή αφορά τον Evan Goldman ο οποίος μετά το διαζύγιο των γονιών του, μετακομίζει από τη Νέα Υόρκη στη μικρή πόλη της Ιντιάνα. Καθώς πλησιάζουν τα 13α γενέθλιά του, πρέπει να κυριαρχήσει στους περίπλοκους κοινωνικούς κύκλους του νέου του σχολείου και να κερδίσει φίλους μετατρέποντας το Bar Mitzvah του στο πιο κουλ πάρτι που έγινε ποτέ.
Παρασκευή 12 Αυγούστου

Look Both Ways

Αυτό το καλοκαίρι το Netflix θα κυκλοφορήσει το Look Both Ways το οποίο παλαιότερα ήταν γνωστό ως Plus/Minus. Η υπόθεση διαδραματίζεται την παραμονή της αποφοίτησής της πρωταγωνίστριας από το κολέγιο. Η ζωή της Natalie αποκλίνει σε δύο παράλληλες πραγματικότητες: στη μία μένει έγκυος και πρέπει να εξερευνήσει τη μητρότητα ως νεαρή ενήλικη στην πατρίδα της στο Τέξας, στην άλλη μετακομίζει στο Λος Άντζελες για να συνεχίσει την καριέρα της. Και στα δύο ταξίδια στα είκοσί της, η Νάταλι βιώνει έναν έρωτα που της αλλάζει τη ζωή, μία καταστροφική στενοχώρια και ανακαλύπτει ξανά τον εαυτό της.
Τετάρτη 17 Αυγούστου

Echoes

Το Netflix δημοσίευσε το επίσημο trailer της νέας σειράς “Echoes”. Μία σειρά μυστηρίου με πρωταγωνίστρια την Michelle Monaghan, όπου δύο δίδυμες αδερφές μοιράζονται ένα επικίνδυνο κοινό μυστικό από τότε που ήταν παιδιά, με το αποκορύφωμα όταν είναι μεγάλες πια, να μοιράζονται τα σπίτια, τους συζύγους, αλλά και τα παιδιά τους. Οι συνέπειες μιας απόφασης που αλλάζει τη ζωή δεν είναι προβλέψιμες.
Παρασκευή 19 Αυγούστου

The Girl in the Mirror

Το πλατφόρμα πρόσφατα κυκλοφόρησε το trailer από την νέα ισπανική σειρά μυστηρίου “The Girl In the Mirror”. Στο τρέιλερ βλέπουμε την πρωταγωνίστρια την Αλμα που επέζησε από ένα θανατηφόρο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 18 συμμαθητές της. Οταν ξυπνήσει, παρά την αμνησία που της στερεί τις μνήμες της, η Αλμα θα αναζητήσει την αλήθεια που της κρύβουν όλοι οι άλλοι.
Παρασκευή 19 Αυγούστου

Kleo

Μία τηλεοπτική σειρά, στην οποία όλα δείχνουν πως θα κυριαρχεί το δράμα αλλά και η δράση. Η υπόθεση διαδραματίζεται την εποχή μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, όπου μια πρώην δολοφόνος κατασκόπων αφήνεται ελεύθερη και ξεκινά ένα ξεφάντωμα εκδίκησης εναντίον των ανθρώπων που συνωμότησαν για να την προδώσουν.
Παρασκευή 19 Αυγούστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Από όλα έχει ο κινηματογραφικός μπαξές12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b