MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΥΓΕΙΑ

Καθαρή διατροφή: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα τάση των food bloggers

Η καθαρή διατροφή έχει γίνει το καυτό θέμα πολλών συζητήσεων στον κόσμο της ευεξίας. Ωστόσο, υπάρχει διαμάχη γύρω από την έρευνα που την αφορά.

Monopoli Team

Πολλοί υποστηρικτές της καθαρής διατροφής υπόσχονται οφέλη όπως απώλεια βάρους, λαμπερό δέρμα και βελτιωμένη ενέργεια. Οι βασικές αρχές αυτής της διατροφής περιλαμβάνουν την επιλογή φυσικών, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά τρόφιμα και την αποφυγή επεξεργασμένων και εξευγενισμένων τροφίμων. Ωστόσο, ορισμένες ερμηνείες της καθαρής διατροφής μπορεί να οδηγήσουν σε ανθυγιεινές συνέπειες.

Τι σημαίνει καθαρή διατροφή

Η καθαρή διατροφή είναι ένα κίνημα που έχει πάρει δημοτικότητα την τελευταία δεκαετία και θα μπορούσε να περιγράφει ως επιλογή τροφών που είναι φυσικές και υγιεινές. Αυτό περιλαμβάνει τρόφιμα που είναι απαλλαγμένα από πρόσθετα, συντηρητικά και εξευγενισμένα και επεξεργασμένα συστατικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτά είναι τα setting sprays για σταθερό μακιγιάζ ακόμη και στον καύσωνα12.09.2018

Αν και ο όρος πιθανότατα εμφανίστηκε με καλές προθέσεις, η έλλειψη σαφήνειας γύρω από αυτόν τον αφήνει ανοιχτό σε πολλές ερμηνείες, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του προσέγγιση.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b