MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 27 Ιουλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 27 Ιουλίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Κλινική στον ΑΝΤ1 Η Κλινική: Προσωπικές ιστορίες σε κλινικές υποθέσεις

Επεισόδιο 11: Στο σημερινό επεισόδιο της scripted reality σειράς τα περιστατικά που θα απασχολήσουν με τις αυτοτελείς ιστορίες τους είναι τα ακόλουθα. Η Ρόζα (65), φτάνει στη κλινική μετά από έντονο πόνο. Πριν από μήνες, είχε υποβληθεί σε εγχείρηση βουβωνοκήλης. Το μέλημα της είναι ο γιος της, ο Δημήτρης (40), που μεγαλώνει μόνος του την κόρη του και δεν δέχεται να μειώσει τις δραστηριότητες της. Ο Κίμωνας (18), ο γιος του γιατρού Χρήστου Κέλερη και της Βάλιας, έχει αμυγδαλίτιδα. Στην κλινική φτάνει με την ‘κουλ’ κοπέλα της σχολής του, την Μυρτώ (19). Έχουν κάνει μία συμφωνία. Αυτός την βοηθάει με τις εργασίες της σχολής και εκείνη τον βοηθάει να γίνει πιο δημοφιλής. Όμως είναι φανερό ότι ο Κίμωνας θέλει κάτι περισσότερο από την Μυρτώ. Η Κλαίρη (40) τον τελευταίο καιρό αισθάνεται ένα πνίξιμο όταν περπατά ή όταν ανεβαίνει σκάλες. Οι γιατροί της κλινικής θα προσπαθήσουν αν τη βοηθήσουν να απεξαρτηθεί από το κάπνισμα άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 ταινίες του Στάνλεϊ Κιούμπρικ που άλλαξαν τον κινηματογράφο12.09.2018

Ταινίες

21:00 Άδεια Γάμου (License To Wed) στο OPENTV License to Wed - Movies on Google Play

Ταινία αμερικανικής και αυστραλιανής συμπαραγωγής, κωμωδία του 2007.

Σκηνοθεσία: Κεν Κουάπις. Παίζουν: Ρόμπιν Γουίλιαμς, Μάντι Μουρ, Τζον Κραζίνσκι, Κρίστιν Τέιλορ.

Η ταινία “License to Wed” παρακολουθεί τους πρόσφατα αρραβωνιασμένους Μπεν Μέρφι και Σάντι Τζόουνς στην προσπάθεια που κάνουν να ζήσουν ευτυχισμένο έγγαμο βίο. Εμπόδιο στα σχέδια τους αποτελεί η οικογενειακή εκκλησία της Σάντι, ο Άγιος Αυγουστίνος, μέσω του Αιδεσιμότατου Φρανκ που δεν σκοπεύει να ευλογήσει την ένωση του Μπεν και της Σάντι, πριν το ζευγάρι “περάσει” επιτυχώς μια σειρά από τεστ και να αποδείξει ότι είναι έτοιμο για γάμο. Αποτελούμενο από τραγελαφικά μαθήματα, εκκεντρικές εργασίες και τη διαρκή “εισβολή” στην καθημερινότητα τους, το εξονυχιστικό πρόγραμμα του Αιδεσιμότατου Φρανκ βάζει τη σχέση του Μπεν και της Σάντι υπό δοκιμασία. Ξεχάστε το”έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα”. Το ερώτημα είναι αν το ζευγάρι έχει αυτό που χρειάζεται για να ανέβει τα σκαλοπάτια της εκκλησίας.

22:00 Το Αγόρι Της Διπλανής Πόρτας (The Boy Next Door) στον ΑΝΤ1 The Boy Next Door (2015)

Θρίλερ, αμερικάνικης παραγωγής 2015.

[Το πρόγραμμα περιέχει ακατάλληλη φρασεολογία και σκηνές βίας και σεξ].

Σκηνοθεσία: Ρομπ Κοέν. Παίζουν: Τζένιφερ Λόπεζ, Ράιαν Γκούζμαν, Τζον Κορμπέτ.

Η Κλερ, δασκάλα γυμνασίου, έχει μόλις χωρίσει από τον άπιστο άντρα της. Όταν ένα όμορφο και χαρισματικό 19χρονο αγόρι, ο Νόα, μετακομίζει στο διπλανό διαμέρισμα, η Κλερ υποκύπτει στην ερωτική της επιθυμία για εκείνον και περνούν μια νύχτα πάθους μαζί. Όταν εκείνη επιχειρεί να τερματίσει τη σχέση τους, ο Νόα δείχνει το εμμονικό και βίαιο πρόσωπό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧρόνης Μουστάκας: Μαγεύτηκα από τον Μεσαίωνα γιατί ήθελα να μιλήσω για το παρόν και το μέλλον του κόσμου μας12.09.2018

22:00 Το Τελεσίγραφο Του Μπορν (The Bourne Ultimatum) στο STAR Το τελεσίγραφο του Μπορν (2007) | Cityportal.gr

[K12 – Περιέχει σκηνές βίας].

Κατασκοπικό θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής 2007.

Σκηνοθεσία: Πολ Γκρίνγκρας. Παίζουν: Ματ Ντέιμον, Τζούλια Στάιλς, Ντέιβιντ Στράθερν, Τζόαν Άλεν.

Ο εκπαιδευμένος δολοφόνος και πρώην πράκτορας ενός μυστικού οργανισμού της CIA Τζέισον Μπορν, το μόνο που ζητά πλέον είναι να εξαφανιστεί και να μάθει την αλήθεια για το ποιος πραγματικά είναι. Για μία ακόμη φορά καταδιώκεται από αυτούς, που τον δημιούργησαν. Έχοντας ακόμα αμνησία και χωρίς την αγαπημένη του Μαρί, προσπαθεί να ξεφύγει από δολοφόνους, που θέλουν να τον σκοτώσουν, αστυνομικούς, πράκτορες του FBI και την Ιντερπόλ. Ο Μπορν δεν έχει άλλη επιλογή από το να ταξιδέψει ανά τον κόσμο και να εξακριβώσει ποιος πραγματικά είναι και ποιοι σε αυτό το ασταμάτητο κυνηγητό είναι οι εχθροί του και ποιοι οι φίλοι του. Το 2002 γνωρίσαμε για πρώτη φορά τον υπερκατάσκοπο με τα αρχικά J.B: τον Jason Bourne (Τζέισον Μπορν) που έψαχνε εναγωνίως να μάθει ποιος είναι.

22:40 Fight Club στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Κοινωνική ταινία αμερικανικής παραγωγής 1999.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φίντσερ. Παίζουν: Μπραντ Πιτ,Έντουαρντ Νόρτον,Έλενα Μπόναμ Κάρτερ

Ανικανοποίητος από τον υλιστικό τρόπο ζωής του, ένας γιάπης που πάσχει από αϋπνίες βρίσκει τον εαυτό του στο Fight Club, μια παράνομη λέσχη πυγμαχίας την οποία ίδρυσε με έναν αντισυμβατικό πωλητή. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

23:00 Κάποτε Στην Αμερική (Once Upon A Time In America) στο OPENTV Watch Once Upon a Time in America | Netflix

Αστυνομικό δράμα, αμερικανικής και ιταλικής συμπαραγωγής 1984.

[Περιέχει σκηνές με βία,ακατάλληλη φρασεολογία και χρήση ουσιών].

Σκηνοθεσία: Σέρτζιο Λεόνε. Παίζουν: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Τζέιμς Γουντς, Ελίζαμπεθ ΜακΓκάβερν, Μπαρτ Γιανγκ, Τζο Πέσι, Τριτ Γουίλιαμς.

Η ιστορία του Νουντλς, ενός γκάνγκστερ που παραμένει στόχος από το οργανωμένο έγκλημα, ξετυλίγεται στη μνήμη του όταν επιστρέφει στα παλιά λημέρια της Νέας Υόρκης και αρχίζει να αναπολεί το παρελθόν του, τις φιλίες του και τους έρωτες του…

00:00 Καμιά Πατρίδα Για Τους Μελλοθάνατους (No Country For Old Men) στο SKAI Watch 'No Country for Old Men' Online Streaming (Full Movie) | PlayPilot

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2007.

[Περιέχει σκηνές με βία].

Σκηνοθεσία: Ίθαν και Τζόελ Κοέν. Παίζουν: Τζος Μπρόλιν, Χαβιέ Μπαρδέμ, Τόμι Λι Τζόουνς, Κέλι ΜακΝτόναλντ.

Ένας Τεξανός εργάτης βρίσκεται στον τόπο συμπλοκής εμπόρων ναρκωτικών και αποφασίζει να κρατήσει για τον εαυτό του μια «ορφανή» βαλίτσα με 2 εκατομμύρια δολάρια. Τα ίχνη της, όμως, θα ακολουθήσουν οι ιδιοκτήτες της, ο τοπικός σερίφης κι ένας επαγγελματίας δολοφόνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜυθολογίες – Νέοι Τόποι: Η ψηφιακή τεχνολογία συναντά τους μύθους στον Θόλο του ΚΠΙΣΝ12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b