MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 25 Ιουλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 25 Ιουλίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Κλινική στον ANT1 Η Κλινική Σειρά Ant1 Επόμενα Επεισόδια ⋆ Epeisodia.gr

Επεισόδιο 9: Στο σημερινό επεισόδιο της scripted reality σειράς τα περιστατικά που θα απασχολήσουν με τις αυτοτελείς ιστορίες τους είναι τα ακόλουθα. Ένας άντρας εμφανίζεται στο νοσοκομείο μετά από μία περίεργη πτώση στο χώρο ενός νεκροταφείου. Η ιστορία του, εκτός από νευρολογικό περιστατικό, δημιουργεί γενικότερες απορίες. Ο Τόλης, 33 ετών, παθαίνει ατύχημα μέσα στο νοσοκομείο πέφτοντας από τις σκάλες. Οι εξετάσεις του θα οδηγήσουν σε μία επανεξέταση των πεποιθήσεων του και των στόχων του να γίνει αστέρι των media και της showbiz. O Zαχαρίας, 70 ετών, θα ξετυλίξει το κουβάρι της νέας του σχέσης, μετά τη χηρεία του, στον γιό του Θέμη. Αφορμή τα σημάδια κάποιας μόλυνσης που τον ταλαιπωρεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Aγαμέμνων» στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου12.09.2018

Ταινίες

21:00 Ο Βετεράνος (The Veteran) στο OPENTV Movies For The Masses: The Veteran (2011)

Ταινία δράσης, βρετανικής παραγωγής 2011.

[Περιέχει σκηνές με βία].

Σκηνοθεσία: Μάθιου Χοπ. Παίζουν: Τόμπι Κέμπελ, Μπράιαν Κοξ, Άντι Μπιέλσκι.

Ο Ρόμπερτ Μίλερ, ένας αλεξιπτωτιστής στον πόλεμο του Αφγανιστάν, έχει πρόσφατα επιστρέψει στην πατρίδα του και εργάζεται σε μια αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Σύντομα όμως αναγκάζεται να αποκαλύψει μια συνωμοσία, που εμπλέκει τις μυστικές υπηρεσίες και ένα μεγάλο κύκλωμα εμπορίου ναρκωτικών, θέτοντας έτσι για άλλη μια φορά σε κίνδυνο τη ζωή του, αυτή τη φορά σε ένα νέο πεδίο μάχης.

22:00 Η Μούμια (The Mummy) στον ANT1 The Mummy (2017) Movie Review. Starting off with its own motion… | by BS Reviews | Medium

Περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής 2017.

[Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας].

Σκηνοθεσία: Άλεξ Κούρτζμαν. Παίζουν: Τομ Κρουζ, Σοφία Μπουτέλα, Ράσελ Κρόου, Άναμπελ Γουάλις.

Ένας Αμερικανός στρατιώτης στο Ιράκ ο οποίος αναζητά αρχαίους θησαυρούς ανακαλύπτει μια αιγυπτιακή σαρκοφάγο που εμπεριέχει τη μούμια μιας αρχαίας πριγκίπισσα. Το νήμα της ζωής της νέας γυναίκας κόπηκε άδικα, ενώ ενταφιάστηκε με ασφάλεια σε μια κρύπτη βαθιά κάτω από την ανηλεή έρημο. Η κατάρα της μούμιας ξυπνάει στο σήμερα, κουβαλώντας μαζί της μια μοχθηρία που αναπτύχθηκε μέσα στους αιώνες και σκορπάει τον τρόμο που αψηφά την ανθρώπινη αντίληψη.

22:00 47 Ronin στο STAR 47 Ronin 2013, directed by Carl Rinsch | Film review

[K12 – Περιέχει σκηνές βίας].

Ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής 2013.

Σκηνοθεσία: Καρλ Έρικ Ρινς. Παίζουν: Κιάνου Ριβς, Ρίνκο Κικούτσι, Χιρογιούκι Σανάντα, Ταντανόμπου Ασάνο, Κο Σιμπασάκι.

Μία ομάδα εξόριστων Σαμουράι επιδιώκουν να αποκαταστήσουν την τιμή τους και να εκδικηθούν τον προδότη, που ευθύνεται για τον θάνατο του Δασκάλου τους. Ο Κάι είναι ο συμπολεμιστής τους, που θα τον αμφισβητήσουν, ειδικά όταν ερωτευθεί τη Μίκα, την κόρη του αφέντη τους. Η ταινία ακολουθεί την αποστολή των Ronin, που θα δοκιμάσουν το κουράγιο τους, το θάρρος τους, την ψυχή τους, αλλά και τη μεταξύ τους εμπιστοσύνη, σε μια προσπάθεια ανάκτησης της χαμένης τους γης και κατάκτησης της αιωνιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Dark Side of the Moon: 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το θρυλικότερο album των Pink Floyd12.09.2018

23:05 Η Κατάσκοπος στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2019.

Σκηνοθεσία: Γιούβαλ Άντλερ. Παίζουν: Νταϊάν Κρούγκερ, Μάρτιν Φρίμαν, Κας Άνβαρ.

Μια κατάσκοπος επιστρατεύεται από τη Μοσάντ για να φέρει εις πέρας μια ειδική αποστολή στην Τεχεράνη. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί μπλεγμένη σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι, διακινδυνεύοντας τόσο τη μυστική επιχείρηση όσο και τη ζωή της.

23:15 Firewall: Κωδικός Προστασίας (Firewall) στο OPENTV Firewall (2006)

Αστυνομικό θρίλερ, αμερικανικής και αυστραλιανής συμπαραγωγής 2006.

[Περιέχει σκηνές με βία].

Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Λονκρέιν. Παίζουν: Χάρισον Φόρντ, Πολ Μπέτανι, Βιρτζίνια Μάντσεν, Μαίρη Λιν Ράισκουμπ, Ρόμπερτ Πάτρικ.

Όταν μια ομάδα κακοποιών καταφέρνει να κρατήσει την οικογένεια του ως ομήρους, ο Τζακ Στάνφιλντ, ένας σχεδιαστής οικονομικών προγραμμάτων υψίστης ασφάλειας, πιέζεται να τους βοηθήσει να κλέψουν 100 εκατομμύρια δολάρια. Υπό τη στενή παρακολούθησή της συμμορίας, πρέπει να σπάσει τους κωδικούς προστασίας της τράπεζας, αλλά όσο κυλά ο χρόνος καθυστερώντας κανείς δεν μπορεί να του εγγυηθεί ότι τα αγαπημένα του πρόσωπα παραμένουν σώα και αβλαβή.

00:00 Στην Κόψη Του Χρόνου (Nick Of Time) στο SKAI Nick of Time (1995)

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 1995.

Σκηνοθεσία: Τζον Μπάνταμ. Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Κρίστοφερ Γουόκεν, Μάρσα Μέισον.

Ο λογιστής Τζιν Γουότσον προσγειώνεται στο Λος Άντζελες με την εξάχρονη κόρη του, όμως στο αεροδρόμιο τους περιμένει μια εφιαλτική έκπληξη. Δύο σκοτεινοί τύποι αρπάζουν το κορίτσι από τον Γουότσον και του ανακοινώνουν την αποστολή που πρέπει να φέρει σε πέρας για να μην τη χάσει. Πρέπει να σκοτώσει μια υποψήφια πολιτικό αν θέλει να ξαναδεί την κόρη του ζωντανή. Ο χρόνος αρχίζει να τρέχει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚρίστεν Στιούαρτ: Μια παρεξηγημένη ηθοποιός που μεγάλωσε μέσα στα κινηματογραφικά πλατό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b