MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 22 Ιουλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 22 Ιουλίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Κλινική στον ANT1 Η Κλινική”: Έρχεται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 (εικόνες) | Life | ANT1 News

Επεισόδιο 08: Ο Ευτύχης (38) πηγαίνει στο νοσοκομείο με σοβαρούς κοιλιακούς πόνους. Η αδιαθεσία ξεκίνησε όταν βγήκε με τους φίλους του, κρυφά από τη γυναίκα του, την Άννα (32). Με την Άννα έχουν ένα μωρό δύο μηνών. Τελευταία η σχέση τους περνάει κρίση και η ασθένεια του Ευτύχη θα απειλήσει ακόμα περισσότερο τον γάμο τους. Η Κλειώ (13) και η καλόγρια Ερασμία (40) πηγαίνουν στο νοσοκομείο για να ελέγξουν το ισχίο της Κλειούς η οποία πάσχει από τη νόσο Πέρθες. Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί και ο γιατρός την ενημερώνει ότι πρέπει να μπει για χειρουργείο. Ωστόσο, η Κλειώ αρνείται. Είναι πολύ απογοητευμένη και πληγωμένη επειδή πριν από λίγους μήνες ένα ζευγάρι που ήθελε να την υιοθετήσει έκανε πίσω και η Κλειώ πληγώθηκε. Ο γιατρός θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Κλειούς.

22:00 Velvet – 2ος Κύκλος στον ANT1 Velvet»: Αυτή είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που κάνει πρεμιέρα απόψε

Επεισόδιο 04: Ο Αλμπέρτο δέχεται μεγάλο πλήγμα, όταν μαθαίνει ότι ο Κάρλος είναι ο νέος αγαπημένος της Άννα. Την ίδια στιγμή, η πιθανότητα εγκυμοσύνης προκαλεί μεγάλη χαρά στην Κριστίνα, ενώ ο Ραούλ ντε λα Ρίβα επιστρέφει και προσπαθεί να αποκαταστήσει τη φήμη του.

Ταινίες

21:00 Μάρμαντιουκ (Marmaduke) στο OPENTV Marmaduke | OPEN TV

Οικογενειακή κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής 2010.

Σκηνοθεσία: Τομ Ντέι. Παίζουν: Όουεν Ουίλσον, Τζούντι Γκριρ, Λι Πέις, Ουίλιαμ Μέισι, Σαμ Έλλιοτ, Φέργκι, Έμμα Στόουν, Κίφερ Σάδερλαντ. Σενάριο: Τιμ Ράσμουσεν, Βινς Ντι Μέλιο.

Μια οικογένεια των προαστείων μετακομίζει σε μια καινούργια γειτονιά, με τον τεράστιο αλλά αξιολάτρευτο μολοσσό τους, που όμως έχει την κακή συνήθεια να προκαλεί εν αγνοία του χάος όπου εμφανίζεται…

21:00 Trust στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2021.

Α’ Τηλεοπτική προβολή.

Σκηνοθεσία: Μπράιαν ΝτεΚούμπελις. Παίζουν: Βικτόρια Τζάστις, Μάθιου Νταντάριο, Κάθριν ΜακΝαμάρα.

Υπό τα λαμπερά φώτα της καλλιτεχνικής σκηνής της Νέας Υόρκης και του Παρισιού, μια ιδιοκτήτρια γκαλερί κι ο σύζυγός της έρχονται αντιμέτωποι με τον πειρασμό, τη ζήλια και το μυστήριο… όταν δύο νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή τους.

22:00 Συνήγορος Υπεράσπισης (The Whole Truth) στο STAR The Whole Truth Ending Explained: Who Killed Boone? - OtakuKart

[K12 – Περιέχει σκηνές βίας].

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2016.

Σκηνοθεσία: Κορτνεϊ Χαντ. Παίζουν: Κιάνου Ριβς, Ρενέ Ζελβέγκερ, Γκούγκου Μπάθα Ρο, Γκάμπριελ Μπάσο.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης Ρίτσαρντ Ράμσεϊ εργάζεται πάνω σε μια δύσκολη υπόθεση, υπερασπιζόμενος τον 17χρονο Μάικ Λάσιτερ, ύποπτος για τη δολοφονία του πλούσιου πατέρα του. Ο Ράμσεϊ στρατολογεί τη νεαρή δικηγόρο Τζανέλ, η οποία είναι αποφασισμένη να μάθει την απόλυτη αλήθεια σχετικά με το τι συνέβη εκείνη την ημέρα.

23:00 Dredd στο OPENTV Ντρεντ (2012) | Cityportal.gr

Ταινία δράσης επιστημονικής φαντασίας βρετανικής και νοτιοαφρικανικής συμπαραγωγής, 2012.

[Περιέχει σκηνές με βία, σεξ, χρήση ουσιών και ακατάλληλη φρασεολογία].

Σκηνοθεσία: Πιτ Τράβις. Παίζουν: Καρλ Έρμπαν, Λένα Χίντεϊ, Ολίβια Θέλμπρι, Πιτ Τρέϊβις.

Σε ένα δυστοπικό μέλλον, οι αστυνομικοί στην πολυπληθή πόλη Mega City One είναι ταυτόχρονα και δικαστές, που έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με χιλιάδες κρούσματα βίας. Ένας από αυτούς είναι και ο σκληροτράχηλος Ντρεντ, ο οποίος μαζί με τη συνεργάτη του έχει αναλάβει την εξιχνίαση μιας δολοφονίας σε ένα κτιριακό συγκρότημα 200 ορόφων, το οποίο αποτελεί τώρα άντρο της Μα -Μα, μιας πρώην πόρνης που πλέον έχει εξελιχθεί σε βαρόνη του εγκλήματος…

22:50 Scream στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2022.

Σκηνοθεσία: Ματ Μπετινέλι – Όλπιν,Τάιλερ Γκίλετ. Παίζουν: Νιβ Κάμπελ, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Αρκέτ.

Είκοσι πέντε χρόνια μετά τους αποτρόπαιους φόνους που συγκλόνισαν την ήσυχη κοινότητα του Γούντσμπορο, ένας νέος μασκοφόρος δολοφόνος σκορπά τον τρόμο… και φέρνει στην επιφάνεια μυστικά από το αιματοβαμμένο παρελθόν της πόλης.

23:00 Peppermint στο SKAI Peppermint,” Reviewed: Jennifer Garner Stars in an Ignorant, Racist Drug-Trade Revenge Film | The New Yorker

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2018.

[Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές με βία, απρεπή εκφορά λόγου και σκηνές χρήσης ναρκωτικών και άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών].

Σκηνοθεσία: Πιέρ Μορέλ. Παίζουν: Τζένιφερ Γκάρνερ, Τζον Γκάλαχερ Τζούνιορ, Τζον Ορτίζ, Χουάν Πάμπλο Ράμπα, Φάμκε Γιάνσεν, Τόμας Μίντλντιτς, Άνταμ Γκόλντμπεργκ.

Η Ράιλι Νορθ ζούσε μία ευτυχισμένη και χωρίς εκπλήξεις ζωή με τον σύζυγό της τον Κρις και τη 10χρονη κόρη τους. Προκειμένου να βοηθήσει τα οικονομικά της οικογένειας, ο Κρις θα φλερτάρει κάποια στιγμή με την ιδέα να μπει για λίγο στο καρτέλ εμπορίου ναρκωτικών της περιοχής. Παρόλο που το μετανιώνει γρήγορα και απομακρύνεται, η οικογένειά του δεν θα γλιτώσει την επίθεση του καρτέλ. Η Ράιλι ξυπνάει από κώμα και ανακαλύπτει ότι η κόρη και ο σύζυγός της έχουν πέσει θύματα δολοφονίας. Το σύστημα αποδεικνύεται διεφθαρμένο και οι δολοφόνοι αθωώνονται. Έτσι, για να αποδώσει δικαιοσύνη, η Ράιλι απομονώνεται για χρόνια μέχρι που επιστρέφει μεταμορφωμένη από συνηθισμένη γυναίκα σε αδίστακτη τιμωρό.

23:30 Mamma Mia! στον ΑΝΤ1 Mamma Mia 2': The 5 best movie musicals to binge-watch this weekend

Μιούζικαλ, αμερικανικής & βρετανικής παραγωγής 2008.

Σκηνοθεσία: Φιλίντα Λόιντ. Παίζουν: Μέριλ Στριπ, Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ,Στέλαν Σκάρσγκορντ, Τζούλι Γουόλτερς, Ντόμινικ Κούπερ, Αμάντα Σάιφρεντ, Κριστίν Μπαράνσκι.

Μια μητέρα. Μια κόρη. Τρεις πιθανοί μπαμπάδες. Ποιος θα τη συνοδεύσει τελικά στα σκαλιά της εκκλησίας; Με φόντο ένα ελληνικό νησί, παρακολουθούμε την ιστορία μίας μητέρας και της κόρης της, αλλά και την πορεία μιας ολόκληρης ζωής… Την παραμονή του γάμου της, η Σόφι, αποφασίζει να μάθει με οποιονδήποτε τρόπο ποιος είναι ο πατέρας της για να βρει επιτέλους την αλήθεια για την ταυτότητά της… Όταν πέφτει στα χέρια της το ημερολόγιο της μητέρας της, Ντόνα, ο μίτος αρχίζει να ξετυλίγεται και να διαγράφεται στον ορίζοντα η ταυτότητα του πατέρα της, καθώς την εποχή εκείνη υπήρχαν τρεις άντρες στη ζωή της μητέρας της, άρα ισάριθμοι πιθανοί μπαμπάδες… Έτσι, τρεις άγνωστοι μεταξύ τους άντρες, φτάνουν στο ειδυλλιακό ελληνικό νησί, καλεσμένοι στο γάμο και το ερωτικό παρελθόν της μητέρας της νύφης, αναβιώνει… Ποιος θα συνοδεύσει τελικά τη Σόφι στην εκκλησία;

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b