MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 21 Ιουλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 21 Ιουλίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Κλινική στον ANT1 Η Κλινική”: Έρχεται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 (εικόνες) | Life | ANT1 News

Επεισόδιο 08: Ο Ευτύχης (38) πηγαίνει στο νοσοκομείο με σοβαρούς κοιλιακούς πόνους. Η αδιαθεσία ξεκίνησε όταν βγήκε με τους φίλους του, κρυφά από τη γυναίκα του, την Άννα (32). Με την Άννα έχουν ένα μωρό δύο μηνών. Τελευταία η σχέση τους περνάει κρίση και η ασθένεια του Ευτύχη θα απειλήσει ακόμα περισσότερο τον γάμο τους. Η Κλειώ (13) και η καλόγρια Ερασμία (40) πηγαίνουν στο νοσοκομείο για να ελέγξουν το ισχίο της Κλειούς η οποία πάσχει από τη νόσο Πέρθες. Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί και ο γιατρός την ενημερώνει ότι πρέπει να μπει για χειρουργείο. Ωστόσο, η Κλειώ αρνείται. Είναι πολύ απογοητευμένη και πληγωμένη επειδή πριν από λίγους μήνες ένα ζευγάρι που ήθελε να την υιοθετήσει έκανε πίσω και η Κλειώ πληγώθηκε. Ο γιατρός θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Κλειούς. Ο Μιχάλης (42 ετών) μόλις ολοκλήρωσε την αποκατάσταση ενός κατάγματος κερκίδας που τον έκανε να χάσει τη δουλειά του, όμως ο πόνος όχι μόνο δεν έχει φύγει, αλλά είναι πιο έντονος.

22:00 Velvet – 2ος Κύκλος στον ANT1 Watch Velvet Colección: Grand Finale | Netflix

Επεισόδιο 04: Ο Αλμπέρτο δέχεται μεγάλο πλήγμα, όταν μαθαίνει ότι ο Κάρλος είναι ο νέος αγαπημένος της Άννα. Την ίδια στιγμή, η πιθανότητα εγκυμοσύνης προκαλεί μεγάλη χαρά στην Κριστίνα, ενώ ο Ραούλ ντε λα Ρίβα επιστρέφει και προσπαθεί να αποκαταστήσει τη φήμη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈρνεστ Χέμινγουεϊ: Ο νομπελίστας λογοτέχνης μέσα από τα σοφά του λόγια12.09.2018

Ταινίες

21:00 Διάστημα Ανάμεσά Μας (The Space Between Us) στο OPENTV The Space Between Us' Review: Tulsa, We Have a Problem - WSJ

Αισθηματική περιπέτεια, επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2017.

[Περιέχει σκηνές με βία].

Σκηνοθεσία: Πίτερ Τσέλσομ. Παίζουν: Άσα Μπάτερφιλντ, Γκάρι Όλντμαν, Κάρλα Γκουτζίνο, Μπριτ Ρόμπερτσον.

Ο Γκάρντνερ γεννήθηκε πρώιμα στο διαστημόπλοιο, καθώς η μητέρα του βρισκόταν σε μια αποστολή στον Άρη. Δεκαέξι χρόνια αργότερα, η μόνη συντροφιά του είναι οι επιστήμονες της αποστολής, μια συνομήλικη του, η Τάλσα, με την οποία επικοινωνεί ηλεκτρονικά, κι ένα ρομπότ. Όταν μαθαίνει τυχαία στοιχεία για το παρελθόν του, αποφασίζει να κατέβει στη Γη για να βρει τον πατέρα του. Πόσο εύκολο όμως είναι κάτι τέτοιο στην περίπτωσή του;

22:00 Ghosts of War στο COSMOTE CINEMA 2HD photo_name

Θρίλερ βρετανικής παραγωγής 2020.

Α΄τηλεοπτική προβολή.

Σκηνοθεσία: Έρικ Μπρες. Παίζουν: Μπρέντον Θουέιτς, Κάιλ Γκάλνερ, Θίο Ρόσι.

Λίγο πριν το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, πέντε Αμερικανοί στρατιώτες αναλαμβάνουν να φυλάξουν ένα γαλλικό κάστρο, που ήταν παλαιοτέρα υπό την κατοχή των Ναζί. Κανείς δεν φαντάζεται, όμως, την απειλή που ελλοχεύει εκεί.

22:00 Stuber στο STAR Stuber review: an okay comedy, but great dystopian horror - Vox

[K16 – Περιέχει σκηνές βίας].

Α΄τηλεοπτική προβολή.

Κωμωδία δράσης αμερικανικής παραγωγής 2019.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Ντάους. Παίζουν: Ντέιβ Μπαουτίστα, Κουμάλ Ναντζιάνι, Μπέτι Γκίλπιν, Νάταλι Μοράλες, Μίρα Σορβίνο.

Ο Στου, ένας ευγενικός οδηγός Uber, παίρνει κούρσα έναν πελάτη, ο οποίος αποδεικνύεται ότι είναι στην πραγματικότητα αστυνομικός σε μυστική αποστολή και βρίσκεται στα ίχνη ενός αδίστακτου δολοφόνου. Ο Στου θα μπλεχτεί σε μία εξωφρενική κατάσταση, στην οποία θα προσπαθήσει απεγνωσμένα να διατηρήσει το μυαλό του καθαρό, τη σωματική του ακεραιότητα αλλά και… την υψηλή βαθμολογία του στο Uber!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟκτώ μουσικές βιογραφίες που θ’ απολαύσουμε στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη12.09.2018

23:00 Χωρίς Φραγμούς (Zipper) στο SKAI

Δραματικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2015.

[Το πρόγραμμα περιέχει σεξουαλικές σκηνές].

Σκηνοθεσία: Μόρα Στίβενς. Παίζουν: Πάτρικ Γουίλσον, Λένα Χίντεϊ, Ρέι Γουίνστοουν, Ρίτσαρντ Ντρέιφους, Ντιάνα Άγκρον.

Ο Σαμ Έλλις είναι ένας άντρας στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, ένας δημόσιος κατήγορος στην αυγή μια λαμπρής πολιτικής καριέρας. Όταν όμως θα δεχθεί τις υπηρεσίες μιας συνοδού πολυτελείας αποφασίζοντας ότι πρόκειται για εμπειρία της μιας φοράς, τα πράγματα θα πάρουν ανεξέλεγκτη τροπή, καθώς η επαφή αυτή θα συνεχιστεί μέχρι που θα καταλήξει σε εθισμό. Τώρα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα γεγονότα με κίνδυνο να καταστραφεί τόσο όσο η καριέρα του όσο και η οικογένειά του αλλά και η ίδια του η ζωή.

23:45 Get Rich Or Die Tryin’ στο OPENTV

Ταινία δράσης- βιογραφία, αμερικανικής και καναδικής συμπαραγωγής 2005.

[Περιέχει σκηνές με βία, σεξ, χρήση ουσιών και ακατάλληλη φρασεολογία].

Σκηνοθεσία: Τζιμ Σέρινταν.Παίζουν: 50 Cent, Τέρενς Χάουαρντ, Τζόι Μπράιαντ, Βαϊόλα Ντέιβις.

Έπειτα από μια ένοπλη συμπλοκή στην οποία κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του, ο Μάρκους Γκριρ , γνωστός ως “50 Cent”, ανακαλεί μνήμες της προσωπικής του διαδρομής, από τα παιδικά του χρόνια ως ορφανό παιδί στους κακόφημους δρόμους του Μπρονξ και τη σχέση του με το εμπόριο ναρκωτικών, μέχρι τη συνεργασία του με έναν πρώην κατάδικο που του άνοιξε το δρόμο στην παγκόσμια επιτυχία του ως ράπερ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHouse of the Dragon: Νέα πλάνα και σκηνές δράσης από την πολυ-αναμενόμενη σειρά12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b