MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 20 Ιουλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 20 Ιουλίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Κλινική στον ANT1 Η Κλινική: Η νέα σειρά του ANT1 με αληθινά ιατρικά περιστατικά

Επεισόδιο 07: Ο Αλέξης Ρωμιός (35), είναι ένας ναυαγοσώστης που εργάζεται στις ελληνικές ακτές σώζοντας ζωές στα ναυάγια των προσφύγων που προσπαθούν να φτάσουν στην Ευρώπη. Εκεί είχε και ένα άσχημο κάταγμα που με την πάροδο του χρόνου και μετά από χειρουργική επέμβαση, οδήγησε σε CRPS (Σύνδρομο Σύνθετου Περιφερειακού Πόνου). Ο Αλέξης έχει απογοητευτεί που δεν μπορεί να επιστρέψει στη θάλασσα και στον κόσμο που τον χρειάζεται. Ο Ανδρέας θα μάθει για μία νέα τεχνική εικονικής κίνησης και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Αλέξη. Ο Παύλος είναι αρχικά αντίθετος με την νέα αυτή τεχνική αλλά στη συνέχεια βλέποντας ότι αποδίδει θα συγχαρεί τον Ανδρέα για την πρωτοβουλία του. Ο Νάσος Κονιδιάρης (45) έχει μία κόρη την Λίλιαν (20) και πριν από είκοσι χρόνια έχασε τη σύζυγό του σε δυστύχημα. Τότε ήταν που πήρε και την απόφαση να μην ξανακάνει παιδιά. Οπότε και προχώρησε σε αγγειοεκτομή. Πριν ένα χρόνο όμως γνώρισε την Πέγκυ (25), έχει ερωτευθεί ξανά και θέλει να κάνει παιδιά μαζί της.

22:00 Velvet – 2ος Κύκλος στον ANT1 TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 18 Ιουλίου - Monopoli.gr

Επεισόδιο 03: Η Άννα παίρνει προαγωγή και θα σχεδιάσει τις νέες στολές για την αεροπορική εταιρείας, ενώ ο Ενρίκε προσλαμβάνει έναν νέο σχεδιαστή πίσω από την πλάτη του Αλμπέρτο. Η Πατρίσια δίνει στη Γκλόρια ένα μάθημα που θα θυμάται για πάντα.

Ταινίες

21:00 Cruise στο OPENTV Review: Teen drama 'Cruise' provides a whiff of the '80s, but little else - Los Angeles Times

Αισθηματική ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής 2018.

[Περιέχει σκηνές με βία, σεξ, χρήση ουσιών και ακατάλληλη φρασεολογία].

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ντ. Σίγκελ. Παίζουν: Σπένσερ Μπόλντμαν, Έμιλι Ραταϊκόφσκι, Λούκας Σαλβάνιο, Νόα Ρόμπινς.

Ο Τζίο Φορτουνάτο είναι ένας Ιταλοαμερικανός γοητευτικός εργάτης από μια φτωχογειτονιά της Νέας Υόρκης. Προσκολλημένος στα γρήγορα αυτοκίνητα της δεκαετίας του 80 και τις περιστασιακές σχέσεις, περνά το χρόνο του χωρίς κάποιο σκοπό, μέχρι που γνωρίζει μια εντυπωσιακή καλλονή της κοινότητας. Ο Τζίο την ερωτεύεται και αισθάνεται έτοιμος να γυρίσει το τιμόνι της ζωής του μαζί της, όμως η Τζέσικα δεν είναι σίγουρη ότι θέλει να τον ακολουθήσει…

22:00 Ου Φονεύσεις (Righteous Kill) στο STAR Before Irishman, De Niro & Pacino starred in the bizarre Righteous Kill - Polygon

[K16 – Περιέχει σκηνές βίας].

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής 2008.

Σκηνοθεσία: Τζον Άβνετ. Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο, Κάρλα Γκουτζίνο, Τζον Λεγκουιζάμο.

Ο Τερκ και ο συνεργάτης του, Ρούστερ, είναι δύο από τους πιο έμπειρους αστυνομικούς της Νέας Υόρκης. Η τελευταία τους αποστολή είναι το κυνήγι ενός κατά συρροή δολοφόνου. Ενώ το κυνήγι συνεχίζεται, οι δύο συνεργάτες αντιλαμβάνονται πως τα ίχνη τούς οδηγούν στο ίδιο τους το Τμήμα, ενώ όλα δείχνουν πως ο δολοφόνος μπορεί να είναι αστυνομικός. Ο αριθμός των θυμάτων αυξάνεται και όλα τα στοιχεία, που συγκεντρώνουν, ενοχοποιούν τον Τερκ. Οι δύο συνεργάτες θα έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις, που θα αλλάξουν τη ζωή τους.

23:00 Ζωντανή Μετάδοση: The Truman Show (The Truman Show) στο ALPHA

Δραματική κομεντί αμερικανικής παραγωγής 1998.

Σκηνοθεσία: Πίτερ Γουίαρ. Παίζουν: Τζιμ Κάρεϊ, Εντ Χάρις, Λόρα Λίνεϊ.

Ο Τρούμαν είναι ένας καθημερινός άνθρωπος που απολαμβάνει μια γαλήνια ζωή σε μια ήρεμη επαρχιακή πόλη. Εργάζεται σε ασφαλιστική εταιρία, επιστρέφει σπίτι στην καλοσυνάτη σύζυγό του και οι σχέσεις του με τους γείτονές του είναι άψογες. Όμως τώρα τελευταία, ο Τρούμαν δεν είναι και τόσο ευτυχισμένος. Επιθυμεί διακαώς να αφήσει τη «φωλιά του» και να γνωρίσει τον κόσμο. Όταν ξαφνικά το επιχειρεί, τα πάντα θα ανατραπούν, καθώς ο Τρούμαν θα συνειδητοποιήσει πως η ζωή του δεν είναι και τόσο… «αληθινή» όσο νόμιζε μέχρι τώρα.

23:00 Cop Land στο OPENTV Cop Land' Review: Movie (1997) – The Hollywood Reporter

Αστυνομικό δράμα, αμερικανικής παραγωγής 1997.

[Περιέχει σκηνές με βία, σεξ και ακατάλληλη φρασεολογία].

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ. Παίζουν: Συλβέστερ Σταλόνε, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ρέι Λιότα, Ζανίν Γκαροφάλο, Αναμπέλα Σιόρα.

Ο Φρέντι Χέρφλιν, σερίφης μιας κοινότητας του Νιού Τζέρσεϊ, που συγκεντρώνει μεγάλο πλήθος αστυνομικών τμημάτων και αστυνομικών από τη Νέα Υόρκη, αρχίζει να ανακαλύπτει σταδιακά ότι πρόκειται για μια «βιτρίνα» πίσω από την οποία κυριαρχεί το έγκλημα και η διαφθορά, χωρίς να μπορεί να κάνει και πολλά για να τα αντιμετωπίσει…

23:00 Πώς να Σκοτώσεις τον Πρωταγωνιστή σου στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2020.

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Γκάλο. Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τόμι Λι Τζόουνς, Μόργκαν Φρίμαν.

Αναζητώντας τρόπο να εξοφλήσουν ένα μεγάλο χρέος τους στη Μαφία, δυο παραγωγοί ταινιών στήνουν μια ασφαλιστική απάτη. Το σχέδιό τους, όμως, να παγιδεύσουν έναν ηλικιωμένο κινηματογραφικό αστέρα κάθε άλλο παρά εύκολο αποδεικνύεται.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b