MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 19 Ιουλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 19 Ιουλίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Κλινική στον ANT1 Η Κλινική επόμενα επεισόδια: 16χρονος με γυναικομαστία στα όρια της κατάθλιψης

Επεισόδιο 06: Ο Νεκτάριος Ρώμας (42), ο διάσημος συγγραφέας μπεστ σέλερ αυτοβοήθειας, φθάνει στο νοσοκομείο με ένα κινέζικο ξυλάκι καρφωμένο στο μάγουλό του. Αλλά δεν φαίνεται να τον νοιάζει, λέει πως ξέρει πώς να μην νιώθει πόνο. Ο Παύλος, όταν τον βλέπει, ξέρει ότι πρόκειται για κάτι νευρολογικό και αναλαμβάνει το περιστατικό, επίσης φαίνεται ότι θα μπορούσε να έχει καρκίνο. Η σίγουρη στάση του Νεκτάριου κάνει την Ίριδα, την βοηθό του, να είναι όλο και πιο εντυπωσιασμένη. Η Μαργαρίτα φθάνει στα Επείγοντα με πυρετό, ζαλάδα και εμετούς. Η Σοφία αποφασίζει να νοσηλευθεί λόγω των εμφανών ενδείξεων μόλυνσης. Η εύρεση των βακτηρίων που τα προκαλούν και η αντιμετώπιση ενός μεγάλου σπληνικού αποστήματος θα είναι το κλειδί.

22:00 Velvet – 2ος Κύκλος στον ANT1 Velvet Σειρά Ant1 Επόμενα Επεισόδια ⋆ Epeisodia.gr

Επεισόδιο 02: Ο Αλμπέρτο ζητά από τις μοδίστρες να σχεδιάσουν στολές για το προσωπικό μιας αεροπορικής εταιρείας. Η μόνη που διαφωνεί με την απόφαση αύτη είναι η Άννα .Το μεγάλο ψέμα του Πέδρο απειλεί να ρίξει τη Ρίτα στην αγκαλιά του Αδόλφο.

Ταινίες

21:00 Πορεία Δυτικά (Slow West) στο OPEN Slow West Trailer and Poster

Δραματική περιπέτεια – γουέστερν βρετανικής και νεοζηλανδικής συμπαραγωγής 2015.

[Περιέχει σκηνές με βία].

Σκηνοθεσία: Τζον Μακλίν. Παίζουν: Κόντι Σμιτ-ΜακΦι, Μάικλ Φασμπέντερ, Μπεν Μέντελσον, Κάρεν Πιστόριους, Ρόρι ΜακΚαν.

Ο Σίλας Σέλεκ, ένας επικίνδυνος περιπλανώμενος στην άγρια περιοχή του Κολοράντο, συναντά τον νεαρό Τζέι. Όταν διαπιστώνει ότι ο Τζέι έχει έρθει στην Αμερική για να βρει την αγαπημένη του, αποφασίζει να μην τον σκοτώσει, αλλά αντίθετα του προσφέρει προστασία με αντάλλαγμα κάποια χρήματα. Καθώς στην περιοχή επικρατεί η βία και η προδοσία, ο Τζέι, σύντομα συνειδητοποιήσει ότι η Δύση είναι αμείλικτη με τους αθώους. Ο ρόλος, όμως του Σίλας δίπλα του, εξακολουθεί να παραμένει ένα μυστήριο…

21:00 Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Μέρες στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2004.

Σκηνοθεσία: Φρανκ Κοράτσι. Παίζουν: Τζάκι Τσαν, Στιβ Κούγκαν, Σεσίλ Ντε Φρανς.

Ένας εκκεντρικός εφευρέτης στοιχηματίζει πως μπορεί να γυρίσει τον κόσμο μέσα σε 80 μέρες. Στην περιπέτεια αυτή τον συνοδεύει ο βοηθός του, που με τις γνώσεις του στις πολεμικές τέχνες τον υπερασπίζεται όποτε βρίσκεται σε κίνδυνο.

22:00 Deepwater Horizon στο STAR Deepwater Horizon | FLIX

Βιογραφική, δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2016.

Σκηνοθεσία: Πίτερ Μπεργκ. Παίζουν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Κέιτ Χάντσον, Τζον Μάλκοβιτς, Κερτ Ράσελ.

Στις 20 Απριλίου του 2010, μία από τις μεγαλύτερες οικολογικές καταστροφές συνέβη στο Deepwater Horizon στον Κόλπο του Μεξικό, όταν εξαιτίας μιας βλάβης σε μια πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου, προκλήθηκε μια τρομακτική έκρηξη και εκατομμύρια τόνοι πετρελαίου χύθηκαν στη θάλασσα. Η συγκεκριμένη καταστροφή έμελλε να είναι η μεγαλύτερη πετρελαιοκηλίδα στην ιστορία των Η.Π.Α. και από τα 126 μέλη του πληρώματος, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο, 11 έχασαν τη ζωή τους και 17 τραυματίστηκαν σοβαρά. Η ταινία τιμά τους γενναίους άνδρες και γυναίκες, ο ηρωισμός των οποίων έμελλε να σώσει πολλά μέλη του πληρώματος και ν’ αλλάξει τις ζωές όλων, για πάντα.

23:00 Anon στο SKAI Anon (2018) - Υπόβαθρα — The Movie Database (TMDB)

Επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2018.

[Το πρόγραμμα περιέχει σεξουαλικές σκηνές και σκηνές βίας].

Σκηνοθεσία: Άντριου Νίκολ. Παίζουν: Κλάιβ Όουεν, Αμάντα Σέιφριντ, Κολμ Φιόρε, Μαρκ Ο’ Μπράιαν, Σόνια Γουάλγκερ, Ίντο Γκόλντμπεργκ.

Στο προσεχές μέλλον δεν υπάρχει ιδιωτική ζωή ή ανωνυμία. Όλες οι προσωπικές στιγμές καταγράφονται και το έγκλημα φθίνει. Στην απόπειρά του να ρίξει φως σε μια σειρά από φόνους, ο αστυνομικός Σαλ Φρίλαντ πέφτει πάνω σε μια νεαρή γυναίκα, η οποία δεν έχει κανένα ψηφιακό αποτύπωμα και άρα είναι αόρατη στο σύστημα. Η μυστηριώδης γυναίκα γνωστή ως The Girl δεν έχει ταυτότητα, ιστορία ή οποιοδήποτε αρχείο. Ο Σαλ πρέπει να την εντοπίσει πριν γίνει ο ίδιος το επόμενο θύμα.

23:00 Μέχρι Την Τελευταία Μέρα (Day Zero) στο OPEN Day Zero (2007)

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής 2007.

[Περιέχει σκηνές με βία].

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Γκάναρ Κολ. Παίζουν: Ελάιζα Γουντ, Κρις Κλάιν, Τζον Μπένθαλ. Σενάριο: Ρόμπερτ Μαλκάνι.

Τρεις φίλοι λαμβάνουν το “χαρτί” της στρατιωτικής τους κατάταξης και καλούνται να απαντήσουν εντός 30 ημερών. Στο διάστημα αυτό, θα έρθουν αντιμέτωποι με την ιδέα της φιλίας, του καθήκοντος, της τιμής, αλλά και της πραγματικής επιθυμίας τους για αυτό που θέλουν να κάνουν στη ζωή τους…

23:10 Η Λεπίδα του Αθάνατου στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Περιπέτεια ιαπωνικής παραγωγής 2017.

Σκηνοθεσία: Μάικ Τακάσι. Παίζουν: Τακούγια Κιμούρα, Χάνα Σουγκισάκι, Σότα Φουκούσι.

Έπειτα από μια θρυλική μάχη, ένας σαμουράι ζει με την κατάρα της αθανασίας. Γνωρίζοντας ότι ο μόνος τρόπος να κερδίσει την ψυχή του είναι να πολεμήσει το κακό, θα βοηθήσει ένα κορίτσι να εκδικηθεί τη δολοφονία της οικογένειάς του.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b