MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TRENDS

Paul Frank: Η συλλογή γυαλιών ηλίου που δίνει στιλ στο καλοκαίρι μας

Η μόδα ποτέ δεν μάς έδινε τόσες επιλογές όσες σήμερα. Όποιο κι αν είναι το στιλ, η προσωπικότητα και οι ανάγκες μας, το σίγουρο είναι πως ένα καινούργιο ζευγάρι γυαλιών ηλίου θα μάς συντροφεύσει και φέτος στον καυτό ήλιο και τη θάλασσα.

KEIMENO: Monopoli Team | 18.07.2022

Καλοκαιρινή ανανέωση με ένα statement – αξεσουάρ

Το καλοκαίρι, ενόψει των διακοπών, η ανανέωση του στιλ μπαίνει σε πρώτο πλάνο! Η αγορά γεμίζει με χρώματα, αέρινα υφάσματα αλλά και νέα ενδιαφέροντα trends που μάς βάζουν εύκολα σε πειρασμό. Όμως, το πιο αγαπημένο καλοκαιρινό αξεσουάρ είναι τα γυαλιά ηλίου και ίσως είναι και η πρώτη μας καλοκαιρινή αγορά. Κάθε τέτοια εποχή, οι περισσότεροι βρισκόμαστε σε αναζήτηση ενός -ή και περισσότερων- νέου ζευγαριού γυαλιών ηλίου που την ίδια στιγμή θα είναι ποιοτικά και θα ταιριάζουν στο προσωπικό μας στιλ.

Άλλωστε σε μια χώρα όπως είναι η Ελλάδα που τις περισσότερες ημέρες του χρόνου είναι ηλιόλουστη, τα γυαλιά ηλίου αποτελούν αναπόσπαστο αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας. Εκτός από το να μας προσφέρουν προστασία από την ακτινοβολία του ήλιου, βοηθούν στην πρόληψη των ρυτίδων στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια και φυσικά απογειώνουν την εμφάνισή μας.

Η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου Paul Frank με πρωτότυπα σχέδια

O σχεδιαστής, Paul Frank, έχει τη δική του μοναδική ιστορία που ξεκινάει το 1995, όταν ακόμη δημιουργούσε χειροποίητα πορτοφόλια σε ένα μικρό γκαράζ στο Χάντινγκτον Μπιτς στην Καλιφόρνια. Τότε κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τις διαστάσεις που θα έπαιρνε το όραμά του και πως οι χαρακτήρες του θα γίνονταν εικόνες άρρηκτα συνδεδεμένες με την pop κουλτούρα.

Φτάνοντας στο σήμερα, συνεχίζει να δημιουργεί προϊόντα πάνω σε έναν άξονα: τη διασκέδαση! Τόσο η πρωτότυπη ιδέα και φιλοσοφία του brand, όσο και ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του Paul Frank, σημαίνουν χρώμα και διασκέδαση. Κι αυτά τα στοιχεία χαρακτηρίζουν και τη συλλογή γυαλιών ηλίου του brand, μαζί με την πρωτοτυπία, τα μοναδικά σχέδια και το ατίθασο πνεύμα να έρχονται να συμπληρώσουν.

Η νέα συλλογή Paul Frank, με σχέδια εμπνευσμένα από την τελευταία λέξη της μόδας, με υλικά υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής αισθητικής, αποτελούν το τελευταίο talk of the town.

Οι επιλογές των χρωμάτων και οι έντονοι σκελετοί δημιουργούν εντυπωσιακές εμφανίσεις χαρίζοντας ένα μοναδικό στυλ που εκφράζει τον καθένα ξεχωριστά.

Κατασκευασμένα από κόκκαλο, το πλαίσιο προσφέρει φινίρισμα υψηλής ποιότητας και μακρόχρονη ανθεκτικότητα, ενώ τα υλικά υψηλής ποιότητας  προσφέρουν μέγιστη άνεση και έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα προσώπου. Σχέδια απαράμιλλης αισθητικής που προσθέτουν δυναμισμό και ζωντάνια για εμφανίσεις που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα…

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b