MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 18 Ιουλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 18 Ιουλίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Κλινική στον ANT1 Η Κλινική”: Έρχεται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 (εικόνες) | Life | ANT1 News

Επεισόδιο 05: Η Ελίζα (30), ένα θεληματικό αλλά κάπως αδέξιο κορίτσι, φτάνει στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Αφού απέφυγε ένα αυτοκίνητο που ήταν έτοιμο να τη χτυπήσει, έπεσε και το πόδι της πονούσε πολύ. Ετοίμαζε μία έκπληξη για το αγόρι της, τον Έκτορα. Ο Έκτορας όμως ζηλεύει πολύ με αποτέλεσμα να παρεξηγήσει κάποια πράγματα πιστεύοντας ότι η Ελίζα τον απατά. Ο Λάμπρος επιστρέφει από την κηδεία του παππού του ο οποίος πέθανε από καρκίνο του παχέος εντέρου. ο Νικόλας μπαίνει στην τουαλέτα και βρίσκει τον Λάμπρο τον τραυματιοφορέα λιπόθυμο. Ο Λάμπρος είναι βαθιά υποχόνδριος και πιστεύει ότι θα πεθάνει και ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Ο Ζώης (16) παθαίνει κρίση άγχους στην είσοδο του Ιατρικού Κέντρου επειδή δεν θέλει να πάει στον ψυχολόγο. Έχει γυναικομαστία αφού πάσχει από σύνδρομο Κλαϊνφέλτερ.

22:00 Velvet – 2ος Κύκλος στον ANT1 Velvet»: Αυτή είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που κάνει πρεμιέρα απόψε

Επεισόδιο 01: Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Αλμπέρτο, ο οποίος επιστρέφει από το γαμήλιο ταξίδι του με την Κριστίνα έχοντας την ψευδαίσθηση ότι θα αναλάβει ξανά τα ηνία του οίκου μόδας. Την ίδια στιγμή, η Άννα προσπαθεί να κάνει μια καινούρια αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠέθανε ο θεωρητικός του θεάτρου Χανς-Τις Λέμαν12.09.2018

Ταινίες

21:00 Chef στο OPEN Σεφ | FLIX

Κωμική περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής 2014.

Σκηνοθεσία: Τζον Φαβρό. Παίζουν: Τζον Φαβρό, Σοφία Βεργκάρα, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Τζον Λεγκουιζάμο, Ντάστιν Χόφμαν, Όλιβερ Πλατ, Μπόμπι Καναβάλε.

Ο Καρλ Κάσπερ εργάζεται ως τοπ σεφ σε ένα από τα πιο γκουρμέ εστιατόρια του Λος Άντζελες. Η πίεση, ωστόσο, της δουλειάς, φαίνεται να έχει επιπτώσεις στη σχέση του με τη σύζυγό του, αλλά και τον γιο του. Όταν μάλιστα ένας κριτικός τον “θάβει” με την κριτική του, ο Καρλ ξεσπά εναντίον του, καταλήγοντας να γίνει viral στο ίντερνετ αλλά και τελικά με μια… απόλυση στο χέρι. Η επιστροφή του στη γενέτειρά του, το Μαϊάμι, φαίνεται μονόδρομος. Όταν όμως αποφασίσει να ανοίξει μια καντίνα εκεί, θα ανοίξει και ο δρόμος για κάποιες εκπλήξεις και συναντήσεις από το παρελθόν που θα του αλλάξουν τη ζωή…

22:00 Minari στο COSMOTE CINEMA 2HD photo_name

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2021.

Σκηνοθεσία: Λι Άιζακ Τσουνγκ. Παίζουν: Στίβεν Γιουν, Γιέρι Χαν, Άλαν Κιμ.

Κυνηγώντας το αμερικανικό όνειρο, τα μέλη μιας οικογένειας κορεατικής καταγωγής εγκαθίστανται σε φάρμα στο Άρκανσο. Σύντομα έρχεται να ζήσει μαζί τους η αθυρόστομη, μα αξιολάτρευτη, γιαγιά από την Κορέα… Η ταινία κέρδισε Όσκαρ.

22:00 Συνωμοσία (Unlocked) στο STAR Review: 'Unlocked,' a New Spy Thriller, Same as the Old Spy Thrillers - The New York Times

[K16 – Περιέχει σκηνές βίας].

Περιπέτεια τσεχικής, ελβετικής, βρετανικής, γαλλικής, αμερικανικής συμπαραγωγής.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Άπτιντ. Παίζουν: Νούμι Ραπάσε, Τόνι Κολέτ, Ορλάντο Μπλουμ, Τζον Μάλκοβιτς, Μάικλ Ντάγκλας.

Η Άλις, πρώην ανακρίτρια της CIA, τώρα ζει μια φυσιολογική ζωή στο Λονδίνο. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν απέτυχε να ανακρίνει έναν κρατούμενο, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Όταν η CIA συλλαμβάνει κάποιον, που έχει άμεσες πληροφορίες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα, η Άλις καλείται πάλι για να τον ανακρίνει. Ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα, θα την κάνει να καταλάβει ότι της έχουν στήσει παγίδα και τώρα θα πρέπει, με κίνδυνο τη ζωή της, να βρει τους συνωμότες και να αποτρέψει μια φονική βιολογική επίθεση στην πόλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑIron Maiden: Η επιστροφή του Θηρίου υπήρξε, erga omnes, θριαμβευτική12.09.2018

23:00 Σκοπευτής Ειδικών Δυνάμεων (Sniper: Special Ops) στο SKAI Sniper: Special Ops (2016) Review - The Action Elite

Πολεμική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2016.

[Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές με βία].

Σκηνοθεσία: Φρεντ Όλεν Ρέι. Παίζουν: Στίβεν Σιγκάλ, Ρομπ Βαν Νταμ, Τιμ Έιμπελ.

Κατά τη διάρκεια μιας ειδικής αποστολής, μια ομάδα Ειδικών Δυνάμεων με αρχηγό τον Λοχία Βικ Μόσμπι, στην οποία συμμετέχει και ο ειδικός σκοπευτής Τζέικ Τσάντλερ, θα σταλεί σε ένα απομακρυσμένο χωριό του Αφγανιστάν για να απελευθερώσουν ένα μέλος του Αμερικανικού Κογκρέσου, που έχει πιαστεί αιχμάλωτος των Ταλιμπάν. Η αποστολή θα στεφθεί με επιτυχία. Όταν όμως ο Τζέικ αναγκάζεται να χωριστεί από την υπόλοιπη ομάδα, προκειμένου να βοηθήσει έναν πληγωμένο στρατιώτη, τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή.

23:30 Εκτός Ορίων 2 (Crank: High Voltage) στο OPENTV Crank: High Voltage (2009) - Photo Gallery - IMDb

Ταινία δράσης, αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής 2009.

[Περιέχει σκηνές με βία, σεξ και με ακατάλληλη φρασεολογία].

Σκηνοθεσία: Μαρκ Νέβαλντιν, Μπράιαν Τέιλορ. Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Έιμι Σμαρτ, Κλίφτον Κόλλινς Τζ., Εφρέν Ραμίρεζ, Μπάι Λινγκ, Ντέιβιντ Καραντάιν, Ντουάιτ Γιόακαμ.

Ο επαγγελματίας εκτελεστής, Chev Chelios, έρχεται αντιμέτωπος με μια νέα πρόκληση, όταν ένας κινέζος γκάνγκστερ αντικαθιστά την ακατανίκητη καρδιά του με έναν ειδικό μηχανισμό μπαταρίας. Καθώς ο χρόνος κυλά αντίστροφα, πρέπει να φροντίζει τη συνεχή τροφοδοσία της με ρεύμα, καθώς παράλληλα ψάχνει τρόπο να πάρει πίσω τη δική του καρδιά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Αριστοναύτες: 4 ημέρες γεμάτες Τέχνη και συνύπαρξη στο Ξυλόκαστρο12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b