MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 11 Ιουλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 11 Ιουλίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Κλινική στον ANT1 Η Κλινική ανοίγει στον ΑΝΤ1 απόψε: Γιατροί και νοσηλευτές παίρνουν αποφάσεις ζωής και θανάτου

Πρεμιέρα.

Scripted reality σειρά, ελληνικής παραγωγής 2022.

Αληθινά περιστατικά. Περίπλοκες ιατρικές υποθέσεις. Έντονες προσωπικές και δραματικές ιστορίες. «Η ΚΛΙΝΙΚΗ» φέρνει σε πρώτο πλάνο όλα όσα συμβαίνουν μέσα σε μία κλινική. Κάθε επεισόδιο αφηγείται τρία διαφορετικά περιστατικά, τα οποία είναι βασισμένα σε πραγματικά γεγονότα. Μία scripted reality σειρά, η οποία, μέσα από τα μάτια γιατρών και νοσηλευτών, εστιάζει στο συναίσθημα και το δράμα, χωρίς, όμως, να λείπει το χιούμορ και οι στιγμές χαράς. Εδώ, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή με τις σκέψεις, αλλά και τα συναισθήματα όλων να παρεμβάλλονται στην εξιστόρηση με τη βοήθεια ενός αφηγητή. Στην «ΚΛΙΝΙΚΗ», γιατροί και νοσηλευτές παίρνουν αποφάσεις ζωής και θανάτου, αλλά δεν σηκώνουν ποτέ τα χέρια ψηλά. Ο σκοπός τους είναι να σώζουν ζωές δίνοντας καθημερινές μάχες με σωματικές, ψυχιατρικές, γενετικές αλλά και εξαιρετικά σπάνιες ασθένειες. Όλοι προσπαθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δουλειάς, αλλά και στα δεδομένα της, συχνά, πολύπλοκης προσωπικής τους ζωής.

22:00 Velvet στον ANT1 Velvet”: Η αυτοκρατορία “φτιαγμένη από βελούδο” στον ΑΝΤ1 (εικόνες) | Life | ANT1 News

Επεισόδιο 12: Ο Δον Εμίλιο, υπεύθυνος πωλήσεων στην εταιρεία αρρωστά ξαφνικά πολύ σοβαρά. Η Κλάρα θέλει να κάνει καριέρα σαν μοντέλο, τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται όπως τα σχεδιάζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Εθνικό Θέατρο είναι και το κοινό του12.09.2018

Ταινίες

21:00 Η Μεγάλη Μέρα (Draft Day) στο OPEN The Browns Have a Great N.F.L. Draft (It's a Movie) - The New York Times

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2014.

Σκηνοθεσία: Ιβάν Ράιτμαν. Παίζουν:  Κέβιν Κόστνερ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Ντένις Λίρι, Φρανκ Λαγγέλα, Σαμ Έλιοτ, Έλεν Μπέρνστιν, Τσάντγουικ Μπόουζμαν. Σενάριο: Ρατζίβ Τζόζεφ, Σκοτ Ρόθμαν.

Στους προκριματικούς πρωταθλήματος του αμερικανικού ράγκμπι, ο γενικός μάνατζερ της ομάδας του Κλίβελαντ, Σόνι Ουίβερ, σε μια προσπάθεια να σώσει το άθλημα στην πόλη, καλείται να επιλέξει άμεσα τον καλύτερο παίκτη, θυσιάζοντας τα όνειρα των υπόλοιπων υποψηφίων…

21:00 13 Αμαρτίες στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2014.

Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Σταμ. Παίζουν: Μαρκ Γουέμπερ, Ντέβον Γκρέι, Ρον Πέρλμαν.

Action Zone. Αφού χάνει τη δουλειά του, ένας καταχρεωμένος άντρας ‘αναγκάζεται’ να συμμετάσχει σε ένα μυστηριώδες παιχνίδι. Εάν φέρει σε πέρας 13 αποστολές, θα κερδίσει εκατομμύρια δολάρια. Το παιχνίδι, όμως, εγκυμονεί… θανάσιμους κινδύνους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛόρενς Ολίβιε: Οι σαιξπηρικές «διαδρομές» ενός εμβληματικού μύθου12.09.2018

22:00 12 Δυνατοί (12 Strong) στο STAR 12 Strong - κριτική ταινίας - filmakias.gr

[K16 – Περιέχει σκηνές βίας].

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής 2018.

Σκηνοθεσία: Νικολάι Φούγκλσιγκ. Παίζουν: Κρις Χέμσγουορθ, Μάικλ Σάνον, Μάικλ Πένια, Τρεβάντε Ρόουντς, Ελσα Πατακί.

Λίγες εβδομάδες μετά το εφιαλτικό τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στις ΗΠΑ, μία επίλεκτη ομάδα δώδεκα αντρών των Ειδικών Δυνάμεων αναλαμβάνει την πρώτη απόρρητη αποστολή αντεπίθεσης. Οι δώδεκα στρατιώτες προσγειώνονται σε μια δύσβατη, ορεινή περιοχή του Αφγανιστάν με σκοπό να συνεργαστούν με έναν τοπικό πολέμαρχο εναντίον των Ταλιμπάν. Όλες οι πιθανότητες είναι εναντίον τους, καθώς υστερούν όχι μόνο σε ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και σε πυρομαχικά…

23:00 Next στο SKAI Next (2007) directed by Lee Tamahori • Reviews, film + cast • Letterboxd

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2007.

[Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές με βία].

Σκηνοθεσία: Λι Ταμαχόρι. Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Τζέσικα Μπίελ, Τζούλιαν Μουρ.

Ο Κρις Τζόνσον είναι ένας ταχυδακτυλουργός που ζει στο Λας Βέγκας. Από μικρός διαθέτει το μοναδικό χάρισμα να «βλέπει» τι θα συμβεί τα επόμενα 2 λεπτά, και συνήθως το χρησιμοποιεί για να κάνει τα «μαγικά» του ή να διορθώσει καταστάσεις εκτός ελέγχου. Συνειδητοποιώντας την προσοχή που θα τραβήξει πάνω του αν οι αρχές ανακαλύψουν το ταλέντο του, αλλάζει όνομα για να μπορέσει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Όμως όλα θα αλλάξουν όταν μια τρομοκρατική οργάνωση θα απειλήσει το Λος Άντζελες με πυρηνικό όλεθρο.

23:15 Χαμένος Παράδεισος (Paradise Lost) στο OPENTV Escobar: Paradise Lost (2014) | InExarchia

Θρίλερ γαλλικής και ισπανικής παραγωγής 2014

[Περιέχει σκηνές με βία, χρήση ουσιών και ακατάλληλη φρασεολογία].

Σκηνοθεσία: Αντρέα Ντι Στέφανο. Παίζουν: Μπενίτσιο Ντελ Τόρο, Τζος Χάτσερσον, Μπρέιντι Κορμπέ, Κλαούντια Τράισακ, Άνα Ζιραρντό, Κάρλος Μπαρδέμ.

Ο Νικ Μπράντι φτάνει στην Κολομβία ως τουρίστας πιστεύοντας ότι έχει βρει τον επί γης παράδεισο, ειδικά όταν συναντά τη Μαρία, την οποία ερωτεύεται παράφορα. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως είναι ότι η Μαρία είναι ανιψιά του διαβόητου βαρόνου των ναρκωτικών, Πάμπλο Εσκομπάρ. Βλέποντας τον κίνδυνο γύρω του να μεγαλώνει, αποφασίζει να δραπετεύσει από τον δεσποτικό κλοιό που έχει βρεθεί. Θα πρέπει όμως να συμφωνήσει και ο Εσκομπάρ για κάτι τέτοιο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ ιστορία της μίνι φούστας: Πώς η επαναστατική πρόταση της Μαίρη Κουάντ ανέτρεψε όλα τα στερεότυπα12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b