MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 8 Ιουλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Monopoli Team

Σειρές

22:15 Ψέματα στον ALPHA Ψέματα: Τι τηλεθέαση έκανε η σειρά του Alpha - City Now

Επεισόδιο 11: Καθώς ο Αντρέας, λίγο πριν πεθάνει, διαπιστώνει πως ξεμένει από επιλογές, καταστρώνει ένα σχέδιο για τη διάσωσή του. Για την υλοποίησή του όμως χρειάζεται τη βοήθεια ανθρώπων από το παρελθόν του. Στο παρόν, η Έλενα, με τη βοήθεια της Κάτιας και του Δήμου, ανακαλύπτει νέα στοιχεία που οδηγούν σε νέους υπόπτους για τον φόνο του Αντρέα.

Επεισόδιο 12: Η Έλενα, στην προσπάθειά της να διασφαλίσει την ελευθερία της, συνεργάζεται με ανθρώπους που δεν το φανταζόταν ποτέ. Η σοκαριστική αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη τη μέρα που δολοφονήθηκε ο Αντρέας έρχεται επιτέλους στο φως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAthens Photo World Teens: Έκθεση εφήβων φωτογράφων στο ΚΠΙΣΝ και σε τρεις δήμους της Αττικής12.09.2018

Ταινίες

21:00 Speed 2: Κρουαζιέρα Με Τον Κίνδυνο (Speed 2: Cruise Control) στο SKAI Speed 2: Cruise Control kopen - Microsoft Store nl-BE

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 1997.

Σκηνοθεσία: Ίαν ντε Μποντ. Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Τζέισον Πάτρικ, Γουίλεμ Νταφόε, Τεμουέρα Μόρισον.

Η Άνι Πόρτερ, η γυναίκα που αναγκάστηκε να οδηγήσει ένα λεωφορείο με συγκεκριμένη ταχύτητα για να μην ανατιναχθεί, βρίσκεται με τον αγαπημένο της Άλεξ σε μια υπέροχη κρουαζιέρα. Ο Άλεξ είναι αστυνομικός και δεν μπορεί να αγνοήσει την παράξενη συμπεριφορά ενός ταξιδιώτη, του Γκέιγκερ. Οι υποψίες του αποδεικνύονται σωστές καθώς ο Γκέιγκερ είναι αυτός που δημιούργησε το σύστημα πληροφορικής του πλοίου αλλά στη συνέχεια απολύθηκε. Για να πάρει εκδίκηση, «σπάει» τους κωδικούς στο σύστημα πληροφορικής και καθορίζει μια υπερβολική ταχύτητα σε μια πορεία σύγκρουσης με ένα γιγαντιαίο πετρελαιοφόρο. Ο Άλεξ και η Άνι προσπαθούν να τον σταματήσουν.

21:00 Garfield 2: Μια Ιστορία Με Δύο Γάτες (Garfield 2: A Tail Of Two Kitties) στο OPENTV Garfield: A Tail of Two Kitties - Plugged In

Κωμωδία αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής 2006.

Σκηνοθεσία: Τιμ Χιλ. Παίζουν: Μπιλ Μάρεϊ (φωνή), Μπρέκιν Μάγιερ, Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ, , Τιμ Κίρρυ, Μπομπ Χόσκινς, Μπίλι Κόνολι.

Καθώς το αφεντικό του Γκάρφιλντ ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του, αποφασίζει να την ακολουθήσει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Λονδίνο, αφήνοντας πίσω τα αγαπημένα του κατοικίδια. Ο Γκάρφιλντ όμως μαζί με τον Όντι καταφέρνουν να δραπετεύσουν από το ξενοδοχείο για ζώα που τα εμπιστεύτηκε ο Τζον και ως λαθρεπιβάτες πια, τον ακολουθούν στο Λονδίνο. Το μπέρδεμα ωστόσο και οι περιπέτειες που τους περιμένουν εκεί θα είναι… βασιλικών διαστάσεων. Η επιτυχημένη συνέχεια του Γκάρφιλντ που σάρωσε αντίστοιχα… με την ουρά του το διεθνές box-office.

22:40 Η Συμμορία των Μάγων στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Περιπέτεια αμερικανικής και γαλλικής παραγωγής 2013.

Σκηνοθεσία: Λουί Λετεριέ. Παίζουν: Μαρκ Ράφαλο, Τζέσι Άιζενμπεργκ, Μόργκαν Φρίμαν.

Μια ομάδα ταχυδακτυλουργών δίνει παραστάσεις στις οποίες ληστεύει τράπεζες σε άλλες ηπείρους και προσφέρει τα χρήματα στο κοινό. Ο ειδικός πράκτορας του FBI Dylan, η συνεργάτιδά του Alma κι ένας πρώην μάγος αποφασίζουν να τους σταματήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓια την Σμύρνη: Ο Σταμάτης Σπανουδάκης στο Ηρώδειο για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή12.09.2018

23:00 Dark Shadows στο OPENTV A Gothic Vampire Discovers the Seventies in Tim Burton's Dark Shadows | Vogue

Μαύρη κωμωδία αμερικανικής και αυστραλιανής συμπαραγωγής 2012.

[Πειρέχει σκηνές με βία και ακατάλληλη φρασεολογία].

Σκηνοθεσία: Τιμ Μπάρτον. Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Μισέλ Φάιφερ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Εύα Γκριν, Τζάκι Ερλ Χέιλι, Τζόνι Λι Μίλερ, Κλόι Γκρέις Μορέτζ, Μπέλα Χίθκοτ.

Ο Μπαρνάμπας Κόλινς, ένας πλούσιος ζεν πρεμιέ που ζει στο Κόλινσπορτ, στην πόλη που ίδρυσε η οικογένεια του το 1752, δεν θα διστάσει να εκμεταλλευτεί την νεαρή υπηρέτριά του Αντζελίκ, της οποίας ραγίζει τη καρδιά. Εκείνο που δεν γνωρίζει όμως, είναι ότι η Αντζελίκ είναι μάγισσα, η οποία αφού τον καταριέται στρέφοντας την πόλη εναντίον του, τον μεταμορφώνει σε βρικόλακα και τον εγκλωβίζει στον Κάτω Κόσμο. Όταν ο Μπαρνάμπας καταφέρνει να ελευθερωθεί δύο αιώνες μετά, διαπιστώνει ότι κόσμος έχει αλλάξει αρκετά και πρέπει να βρει τρόπο να προσαρμοστεί… Ο φαντασμαγορικός όσο και σκοτεινός κόσμος του ιδιόμορφου παραμυθά Τιμ Μπάρτον (Batman Returns, Alice in Wonderland) σε μια μαύρη αλλά και… πολύχρωμη κωμωδία.

23:15 The Amazing Spiderman 2 στο ANT1 The Amazing Spider-Man 2′ Review

Περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής 2014.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Γουέμπ. Παίζουν: Άντριου Γκάρφιλντ, Έμμα Στόουν, Τζέιμι Φοξ, Πολ Τζιαμάτι, Μάρτιν Σιν, Σάλι Φιλντ.

Ο Spider-Man συνεχίζει την καριέρα του ως υπερήρωας της Νέας Υόρκης. Ταυτόχρονα προσπαθεί να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα του ως Πίτερ Πάρκερ. Όμως τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο όταν θα εμφανιστεί ένας νέος εχθρός, ο Ηλέκτρο. Στην πορεία ένας παλιός του φίλος, ο Χάρι Όσμπορν επιστρέφει οποίος θέλει το αίμα του Spider-Man. Κάποια στιγμή ο Ηλέκτρο και ο Χάρι Όσμπορν θα συνεργαστούν και ο Πίτερ πολύ σύντομα αντιλαμβάνεται ότι όλοι του οι εχθροί έχουν κάτι κοινό, την εταιρεία-κολοσσό Oscorp…

23:30 Το Μονοπάτι Του Θανάτου (The Walk Among The Tombstones) στο STAR A Walk Among the Tombstones Movie Review: Liam Neeson Stars | Time

[K16 – Περιέχει σκηνές βίας και απρεπή εκφορά λόγου].

Θρίλερ μυστηρίου, αμερικανικής παραγωγής 2014.

Σκηνοθεσία: Σκοτ Φρανκ. Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Νταν Στίβενς, Ντέιβιντ Χάρμπορ, Άνταμ Ντέιβιντ Τόμπσον, Μπόιντ Χόλμπρουκ, Μπράιαν «Άστρο» Μπράντλει.

Ο Ματ ήταν κάποτε ένας πολύτιμος αστυνομικός για το τμήμα της Νέας Υόρκης όμως τώρα πια εργάζεται, παράνομα, ως ιδιωτικός ντεντέκτιβ. Παρότι διστακτικός αρχικά, ο ντεντέκτιβ αποφασίζει να βοηθήσει τον έμπορο ναρκωτικών Κένι Κρίστο, προκειμένου να ξεσκεπάσουν τη συμμορία, που κρύβεται πίσω από την απαγωγή και δολοφονία της γυναίκας του. Το πρώτο πράγμα, που ανακαλύπτει ο Σκάντερ, είναι πως οι άνθρωποι αυτοί δεν προέβησαν στο ίδιο διεστραμμένο έγκλημα για πρώτη φορά, αλλά ούτε φαίνεται να είναι και η τελευταία. Η έρευνα θα τον φέρει στα σοκάκια της Νέας Υόρκης και ο χρόνος κυλάει αντίστροφα πριν οι εγκληματίες ξαναχτυπήσουν. Καθώς πλησιάζουν, όμως, προς τη λύση του μυστηρίου, ανακαλύπτουν ότι η υπόθεση, στην οποία έμπλεξαν, είναι πολύ μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη, απ’ ότι μπορούσαν να φανταστούν.

23:30 Η Kατάρα (The Grudge) στο SKAI Η Κατάρα (2004) - Υπόβαθρα — The Movie Database (TMDB)

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2004.

[Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές με βία].

Σκηνοθεσία: Τακάσι Σιμίζου. Παίζουν: Μπρουκ Σιλντς, Μπρένταν Φρέιζερ, Ρίκι Γκαρσία, Ντικ Βαν Ντάικ, Κεν Τζεόνγκ.

Η Κάρεν, μια Αμερικανίδα φοιτήτρια στην Ιαπωνία, αναλαμβάνει τη φροντίδα μιας άρρωστης γυναίκας, όταν η νοσοκόμος της εξαφανίζεται. Από την πρώτη της κιόλας επίσκεψη, νιώθει πως κάτι σκοτεινό και επικίνδυνο κατοικεί εκεί. Σύντομα θα αντιληφθεί το ξύπνημα μιας κατάρας, η οποία προκαλεί μια αλυσίδα από ανεξήγητους θανάτους, και έχει τις ρίζες της σε ένα φρικτό γεγονός που συνέβη χρόνια πριν. Τώρα, ο μόνος τρόπος να σταματήσει την κατάρα που απειλεί τη ζωή της είναι να ανακαλύψει το σκοτεινό μυστικό που τη γέννησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτάση εργασίας των εργαζομένων του Εθνικού Θεάτρου – Στον «αέρα» η παράσταση της «Μήδειας» στην Επίδαυρο12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b