MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Ντίνα Κώνστα: Οι κορυφαίες ατάκες της «Ντένης Μαρκορά» στους «Δύο ξένους» που θα μείνουν αξέχαστες

Σε ηλικία 83 ετών άφησε την τελευταία πνοή της η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα, που αγαπήθηκε από το κοινό για τις ερμηνείες της, αλλά ιδιαίτερα για τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά στη σειρά «Δύο ξένοι» – Οι ατάκες της στη σειρά θα μείνουν αξέχαστες για πάντα.

Πηγή: NDP
Monopoli Team

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Ντίνας Κώνστα, η οποία έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (3/7) σε ηλικία 83 ετών. Τον θάνατό της έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η 83χρονη έπασχε τα τελευταία χρόνια από άνοια και ζούσε σε ίδρυμα για ηλικιωμένους. Η αξέχαστη ηθοποιός έχει αφήσει εποχή με τον ρόλο της «Ντένης Μαρκορά» στους «Δύο Ξένους».

Η Ντίνα Κώνστα είχε μια πλούσια πορεία στο θέατρο, όμως απογειώθηκε ως Ντένη Μαρκορά με τις φαρμακερές ατάκες της να αφήνουν Ιστορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈφυγε από τη ζωή η Ντίνα Κώνστα σε ηλικία 83 ετών12.09.2018

Ας θυμηθούμε τις 10 πιο απολαυστικές από αυτές:

«Κυρία μου, η κατίνα και η πλατίνα τον πρώτο χρόνο φαίνονται».

«Ντύσου και πετάξου στο γραφείο τελετών, είδα ουρές, θα ακριβύνουν οι κηδείες, ίσα που προλαβαίνεις, γράψτο αυτό, θα μπει στα highlights μου».

«Το χταπόδι μαλακώνει από το χτύπημα και οι άνδρες από το στήσιμο, ποτέ το ανάποδο».

«Τι λες μωρή διασταύρωση ασβού με μυρμηγκοφάγο; Που θα με κρίνεις εμένα. 10.000 πρόστιμο και διακοπή ρεύματος για μία εβδομάδα, για να μάθεις».

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b