MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 1 Ιουλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 1 Ιουλίου.

Monopoli Team

Σειρές

22:00 Ψέματα στον ALPHA Ψέματα σημερινό επεισόδιο 27/5: Απόψε η αποκάλυψη!

Επεισόδιο 09: Η Έλενα συναντάει μια κοπέλα που έχει βιαστεί από τον Αντρέα και μαζί προσπαθούν να ανακαλύψουν αν ο σύζυγος της δεύτερης είναι εμπλεκόμενος στην δολοφονία του, καθώς μετά τις δημόσιες αποκαλύψεις για τον Αντρέα παρουσίασε έντονη αλλαγή στην συμπεριφορά του.

Επεισόδιο 10: Η έρευνα για τη δολοφονία του Αντρέα παίρνει περίεργη τροπή καθώς αποκαλύπτονται ένοχα μυστικά από την περίοδο που ζούσε στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα όμως αποκαλύπτονται γεγονότα και από τη ζωή της Έλενας στο παρελθόν που δικαιολογούν την τόσο στενή σχέση που έχει με την αδερφή της.

Ταινίες

21:00 Γκοτζίλα ΙΙ: Ο Βασιλιάς Των Τεράτων (Godzilla: King Of The Monsters) στο STAR Why Godzilla: King of the Monsters underperformed at the box office

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής, 2019.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Ντάχερτι. Παίζουν: Μίλι Μπόμπι Μπράουν, Μπράντλεϊ Γουίτφορντ, Βέρα Φαρμίγκα, Σάλι Χόκινς, Κάιλ Τσάντλερ.

Η Μόναρκ, μια κρυφή ζωολογική ομάδα, έρχεται αντιμέτωπη με τιτάνια τέρατα, συμπεριλαμβανομένου και του Γκοτζίλα, που συγκρούεται με τη Μόθρα, τον Ρόνταν και την απόλυτη νέμεσή του, τον τρικέφαλο Γκιντόρα. Όταν αυτά τα αρχαία τέρατα, που θεωρούνταν από κάποιους απλώς μύθοι, ξυπνήσουν ξανά, θα ανταγωνιστούν μεταξύ τους για την απόλυτη κυριαρχία, ακόμα και σε βάρος της ανθρωπότητας, που απειλείται με αφανισμό…

21:00 Garfield, Η Ταινία (Garfield) στο OPEN Prime Video: Garfield

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2004.

Σκηνοθεσία: Πίτερ Χιούιτ. Παίζουν: Μπιλ Μάρεϊ (φωνή), Μπρέκιν Μέιερ, Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ, Στίβεν Τομπολόφσκι. Σενάριο: Τζόελ Κοέν, Άλεκ Σοκόλοφ.

Ο Γκάρφιλντ είναι ένας τεμπέλης κεραμιδόγατος, που ζει ανέμελα τρώγοντας λαζάνια και βλέποντας όλη μέρα τηλεόραση. Όταν ο ιδιοκτήτης του όμως αποφασίζει να φέρει στο σπίτι άλλο ένα κατοικίδιο, τον Όντι, ο Γκάρφιλντ, φοβούμενος ότι θα χάσει τα προνόμιά του, θα κάνει τα πάντα για να τον ξεφορτωθεί. Κάτι που θα αποδειχθεί λίγο πιο περίπλοκο, από όσο νόμιζε αρχικά… Μια… εφτάψυχη κωμωδία, που έσπασε τα ταμεία, ενώ θεωρείται πλέον κλασική στο είδος της.

21:00 Speed στο SKAI REVIEW - 'Speed' (1994) | The Movie Buff

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 1994.

Σκηνοθεσία: Ίαν ντε Μποντ. Παίζουν: Κιάνου Ριβς, Ντένις Χόπερ, Σάντρα Μπούλοκ, Τζεφ Ντάνιελς. Σενάριο: Γκράχαμ Γιοστ.

Οι αστυνομικοί Τζακ Τρέιβεν και Χάρι Τεμπλ ματαιώνουν τα φιλόδοξα εκβιαστικά σχέδια του πρώην πυροτεχνουργού Χάουαρντ Πέιν, διασώζοντας μια ομάδα επιχειρηματιών οι οποίοι είχαν παγιδευτεί σ’ ένα ασανσέρ. Ο παρανοϊκός Πέιν, διψασμένος για εκδίκηση, θέτει τον Τρέιβεν αντιμέτωπο με μια νέα πρόκληση: τοποθετεί μια βόμβα σε ένα αστικό λεωφορείο γεμάτο αθώους επιβάτες, ρυθμίζοντάς την έτσι ώστε να εκραγεί, αν η ταχύτητα του εν κινήσει οχήματος πέσει κάτω από τα 50 μίλια την ώρα…

22:00 Το Παραμύθι των Παραμυθιών στο COSMOTE CINEMA 2HD photo_name

Φαντασίας γαλλικής παραγωγής 2015.

Σκηνοθεσία: Ματέο Γκαρόνε. Παίζουν: Σάλμα Χάγιεκ, Βενσάν Κασέλ, Τόμπι Τζόουνς.

Τρία παραμύθια για ενήλικες, εμπνευσμένα από τα έργα του Τζιανμπατίστα Μπαζίλε, που εξελίσσονται παράλληλα σε τρία ανεξάρτητα βασίλεια. Βασιλιάδες, βασίλισσες, μάγισσες, νεράιδες και τρομερά τέρατα συνθέτουν ένα φανταστικό σύμπαν.

22:40 Παράλληλες Μητέρες στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Δραματική ταινία ισπανικής παραγωγής 2021.

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ. Παίζουν: Μιλένα Σμιτ, Πενέλοπε Κρουζ, Ρόσι ντε Πάλμα.

Δύο ανύπαντρες έγκυες γεννούν την ίδια ημέρα στο ίδιο νοσοκομείο. Κι ενώ η τυχαία συνάντησή τους οδηγεί σε μια ιδιαίτερη σχέση, μια συγκλονιστική αποκάλυψη θα αλλάξει για πάντα τη ζωή τους. Η ταινία προτάθηκε για 2 Όσκαρ.

23:00 Προσωπικά Μυστικά (I.T.) στο OPEN Προσωπικά Μυστικά | FLIX

Αστυνομικό θρίλερ αμερικανικής ιρλανδικής, γαλλικής και δανέζικης συμπαραγωγής 2016.

Σκηνοθεσία: Τζον Μουρ. Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Άνα Φριλ, Στέφανι Σκοτ, Μάικλ Νίκβιστ, Τζέιμς Φρέσβιλ.

Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας ζει με την πανέμορφη γυναίκα του και την υπέροχη κόρη του σε ένα σπίτι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Προσπαθώντας μια μέρα να φτιάξει το wi-fi του, καλεί στο σπίτι τον Εντ, ένα πρόθυμο και καταρτισμένο υπάλληλο από το τμήμα τεχνικής υποστήριξης. Όταν όμως η επίσκεψή του εξελιχθεί σε σοβαρή διαφωνία και τσακωμό, ο Μάικ και η οικογένεια του θα βρεθούν στο στόχαστρο του Εντ, ο οποίος αρχίζει να ξεδιπλώνει έναν παρανοϊκό χαρακτήρα που απειλεί τον Μάικ ότι έχει πρόσβαση σε κάθε μυστικό του…

23:15 Άγριος Ωκεανός (Open Water) στο SKAI Open Water 3 Cage Dive' Poster Drops 47 Meters Down - Bloody Disgusting

Τρόμου αμερικανικής παραγωγής 2003.

Σκηνοθεσία: Κρις Κέντις. Παίζουν: Μπλαντσάρντ Ράιαν, Ντάνιελ Τράβις, Σολ Στάιν.

Ένα νεαρό ζευγάρι δυτών, η Σούζαν και ο Ντάνιελ, επισκέπτονται τις εξωτικές Μπαχάμες για διακοπές. Τη δεύτερη ημέρα των διακοπών τους επιβιβάζονται σε ένα σκάφος με μια ομάδα δυτών για μια βουτιά στο βυθό. Μαγεμένοι από την εμπειρία, απομακρύνονται από την υπόλοιπη ομάδα, η οποία φεύγει και τους ξεχνά στη μέση του ωκεανού. Όταν βγαίνουν μετά από λίγο στην επιφάνεια, συνειδητοποιούν είναι ολομόναχοι δεκαπέντε μίλια μακριά από τη στεριά, ανάμεσα σε ένα κοπάδι επικίνδυνων καρχαριών! Ποιος θα τους σώσει;

00:00 Pretty Woman στον ALPHA

Ρομαντική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής 1990.

Σκηνοθεσία: Γκάρι Μάρσαλ. Παίζουν: Τζούλια Ρόμπερτς, Ρίτσαρντ Γκιρ, Ραλφ Μπέλαμι, Τζέισον Αλεξάντερ.

Ο φιλόδοξος επιχειρηματίας, Έντουαρντ Λιούις έχει μόλις φτάσει στο Λος Άντζελες για μια επιχειρηματική εκδήλωση. Προσπαθώντας να βρει πληροφορίες για τη σωστή διαδρομή, θα πέσει τυχαία πάνω σε μια πόρνη, τη Βίβιαν Γουάρντ, η οποία είναι πρόθυμη να τον βοηθήσει. Όχι φυσικά χωρίς κάποιο αντίτιμο, αφού δε συνηθίζει να κάνει ποτέ κάτι δωρεάν. Κεραυνοβολημένος από την εντυπωσιακή ομορφιά της, ο Έντουαρντ το προχωρά ένα βήμα παραπάνω και της προτείνει να γίνει η συνοδός του καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας που θα βρίσκεται εκεί. Είναι διατεθειμένος να πληρώσει όσα χρειαστεί. Η’ τουλάχιστον, έτσι νομίζει.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b