MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΠΟΥΔΕΣ

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με θέμα την αξιολόγηση στην εκπαίδευση

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας παρουσιάζει το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με γνωστικό αντικείμενο: «Η Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση και στη Δια Βίου Κατάρτιση-Επιμόρφωση».

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με θέμα την αξιολόγηση στην εκπαίδευση
Monopoli Team

Το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που προσφέρει εξειδίκευση στην Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση είναι γεγονός.  Το πρόγραμμα «Η Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση και στη Δια Βίου Κατάρτιση-Επιμόρφωση / Evaluation in Education and Evaluation in Lifelong Learning» παρέχει την κατάλληλη παιδαγωγική επάρκεια στην πλέον σύγχρονη θεματική, αυτή της «Αξιολόγησης στην Εκπαίδευση» και προσφέρει νέα και πιστοποιημένα προσόντα για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες στους υποψήφιους σπουδαστές.

Η «Αξιολόγηση» αποτελεί σήμερα την κυρίαρχη θεματική στην Εκπαίδευση, τόσο στους δημόσιους όσο και στους ιδιωτικούς φορείς και τις ΜΚΟ,  και το μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα δίνει τη μοναδική ευκαιρία σε όσους το ξεκινήσουν τώρα είναι οι πρώτοι απόφοιτοι με αυτή την περιζήτητη εξειδίκευση στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα σπουδών

Πρόκειται για ένα σύγχρονο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που συνδυάζει την πλούσια θεωρία της «Αξιολόγησης» με τις εφαρμοσμένες εκδοχές της, αξιοποιεί πραγματικά τις διαλέξεις που περιλαμβάνει με ουσιαστική συμμετοχή και διάδραση των σπουδαστών και δεν περιλαμβάνει εξετάσεις, αλλά μόνο διαθεματικές διεπιστημονικές εργασίες που καλύπτουν διαφορετικές ενότητες μαθημάτων. Με συνδυασμό εξ αποστάσεως διαλέξεων και compact διαλέξεων, όπου χρειάζεται, με εξειδικευμένη συμβουλευτική ομάδα σπουδών και επαγγελματικού προσανατολισμού και με έμπειρη υποστηρικτική ομάδα βιβλιοθήκης και τεχνολογίας. Παρέχεται, επίσης, η αξιοποίηση περιοδικού για δημοσίευση άρθρων και βιβλιοκριτικών και η συνεργασία με μεγάλους εκδοτικούς οίκους για τη δημοσίευση ποιοτικών διπλωματικών εργασιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγκόσμια Ημέρα Προσφύγων: Δράσεις ένταξης και εκπαίδευσης από τον ΚΜΟΠ12.09.2018

Η χρονική διάρκεια του ΠΜΣ ορίζεται σε τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα, στα οποία περιλαμβάνεται και ο χρόνος εκπόνησης και κρίσης της μεταπτυχιακής – διπλωματικής εργασίας, της οποίας το προσχέδιο εφόσον το επιθυμεί ο σπουδαστής ξεκινά από την πρώτη μέρα σπουδών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εγγραφές έως 16 Σεπτεμβρίου 2022 και µόνο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] με τον τίτλο ««Αίτηση/Βιογραφικό Σηµείωµα»»

Διευκρινήσεις και πληροφορίες στα τηλέφωνα 2102823088, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και στο https://koin-pol-ekp.nured.uowm.gr/

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b