MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 23 Ιουνίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 23 Ιουνίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 222: Η Εύα συνεχίζει να μην πιστεύει τον Στάθη και κρατά απόσταση ασφαλείας. Ο Αλέξης δείχνει πλέον μετανιωμένος και δέχεται όλους τους όρους της Μαργαρίτας. Ο Λυκούργος είναι πολύ στεναχωρημένος με την απόφαση του Ιάκωβου να φύγει και, σε μία βόλτα τους στο βουνό, του ανοίγει την ψυχή του. Η Μυρτάλη δείχνει όλο και περισσότερο πως έχει καβαλήσει το καλάμι και η οικογένεια Βρεττάκου ψάχνει τρόπο να τη συνεφέρει. Έκπληκτος μένει ο Ισίδωρος τη στιγμή που ο Ιάκωβος του ανακοινώνει την επιστροφή του στην Ισπανία. Η Αρετή εκπονεί το σχέδιο του «εμφράγματος» μιλώντας στην Αναστασία για ξαφνική αδιαθεσία και τσιμπήματα στην καρδιά. Ο Λεωνίδας ζητά από την Άννα να βρεθούν για να μιλήσουν, δίνοντάς της ελπίδες για επανένωση.

21:00 Σασμός στο ALPHA

Επεισόδιο 165: Η Μαρίνα ξεσπά με οργή στον Αστέρη όταν μαθαίνει ότι προσέγγισε τον Σταύρο με ψεύτικη ταυτότητα, και του ζητά ξανά να μείνει μακριά από την Αργυρώ. Θα καταφέρει να τον πείσει; Ο Γεράσιμος προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την απώλεια του πατέρα του, την ώρα που ο Μαθιός ανησυχεί όλο και περισσότερο για τον Μανόλη και τα όσα γνωρίζει για τον φόνο του Στεφανή. Η Καλλιόπη πείθεται να υπογράψει για το κτήμα, ενώ ο Αστέρης κάνει εξετάσεις, αποφασισμένος να βοηθήσει την Αργυρώ. Ο Γεράσιμος δίνει τελεσίγραφο στη Στέλλα, όσον αφορά στη σχέση τους ένας μυστηριώδης όμως φάκελος, που θα βρεθεί στα χέρια του, θα ανατρέψει όλες τις βεβαιότητές του μέχρι τώρα.

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 136: Τα πράγματα με τη Δρόσω και τον Κωνσταντή πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο. Η Ασημίνα με τον Νικηφόρο αναλαμβάνουν να τον συνεφέρουν. Θα τα καταφέρουν; Η Πηνελόπη καταρρακώνεται απ’ την παραδοχή του Μελέτη για τη δολοφονία του Γραμματικού και παίρνει μια σημαντική απόφαση. Η Κορίνα είναι σοκαρισμένη με την αποκάλυψη της Ζωής για τον πατέρα της ενώ ο Ζάχος παραδέχεται στον Θεόδωρο τη δολοφονία του Ξανθού. Ο Ακύλας ετοιμάζει το σχέδιο απόδρασης του, όταν θα έχει ένα ανεπάντεχο επισκεπτήριο. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη επιστρέφουν στο αρχοντικό τους στο Διαφάνι, ενώ το ίδιο βράδυ ένας δυνατός έρωτας θα έχει την κατάληξη που του αξίζει…

Ταινίες

20:15 Farewell to the Night στο COSMOTE CINEMA 2HD photo_name

Δραματική ταινία γαλλικής παραγωγής 2019

Σκηνοθεσία: Αντρέ Τεσινέ. Παίζουν: Κατρίν Ντενέβ,Κέισι Μοτέ Κλάιν,Ουλεά Αμαμρά

Η Μιριέλ είναι πανευτυχής, μιας και φιλοξενεί τον εγγόνο της που πρόκειται να μετακομίσει στον Καναδά. Όταν, όμως, οι αλλαγές στη συμπεριφορά του της κινήσουν την περιέργεια, θα οδηγηθεί στην ανακάλυψη ενός σκοτεινού μυστικού.

21:00 Ο Φύλακας Άγγελος Έπεσε (Angel Has Fallen) στο STAR Angel Has Fallen Review | Den of Geek

Α΄ Τηλεοπτική προβολή.

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής 2019.

Σκηνοθεσία: Ρικ Ρόμαν Βο. Παίζουν: Τζέραλντ Μπάτλερ, Μόργκαν Φρίμαν, Φρέντερικ Σμιντ, Ντάνι Χιούστον, Πάιπερ Περάμπο, Χάρι Ντίτσον, Ίαν Πόρτερ.

Μετά από μια απόπειρα δολοφονίας του Αμερικανού Προέδρου Άλαν Τράμπουλ, ο έμπιστός μυστικός του πράκτορας, Μάικ Μπάνινγκ κατηγορείται άδικα και τίθεται υπό κράτηση. Ο Μάικ όμως δραπετεύει και σύντομα θα βρεθεί μόνος του αντιμέτωπος με την υπηρεσία του και το FBI, στην προσπάθειά του να εντοπίσει ποιος απειλεί τον Πρόεδρο. Αποφασισμένος να βρει την αλήθεια και να τιμωρήσει τους ενόχους, ο Μάικ στρέφεται σε ξένους συμμάχους με σκοπό να διατηρήσουν το όνομά του καθαρό, να προστατεύσουν την οικογένειά του και να σώσουν τη χώρα από τον επικείμενο κίνδυνο…

21:00 Speed Racer στο OPENTV Review Flow - Into Film

Περιπέτεια αμερικανικής, γερμανικής και ιαπωνικής συμπαραγωγής 2008.

Σκηνοθεσία: Λίλι και Λάνα Γουατσόφσκι. Παίζουν: Εμίλ Χιρς, Κριστίνα Ρίτσι, Σούζαν Σαράντον, Τζον Γκούντμαν, Μάθιου Φοξ.

O Speed Racer είναι ένας ταλαντούχος αυτοκινητιστής. Μαχητικός και ατρόμητος, το μόνο εμπόδιο στη σταδιοδρομία του είναι η ανάμνηση του αδερφού του που σκοτώθηκε σε έναν αγώνα ταχύτητας. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι η αυτοκινητοβιομηχανία Royalton στήνει αγώνες για να αυξήσει τα κέρδη της, θα πρέπει να συμμαχήσει με τον αντίπαλο του για να νικήσει την εταιρεία μέσα στο δικό της… γήπεδο. Κάτι που όμως δε θα είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται.

21:00 Love on the Road στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής 2021.

Α΄ Τηλεοπτική προβολή.

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Λίμπερμαν. Παίζουν: Έριν Κέιχιλ, Τζέσι Χατς, Φραντσέσκα Μπιάνκι

Μια τηλεπαρουσιάστρια καλείται να μετατρέψει ένα μικρό εστιατόριο σε γαστρονομικό προορισμό. Χωρίς να το περιμένει, ανακαλύπτει τη χαρά του φαγητού, ένα μέρος που μπορεί να αποκαλεί σπίτι της και ένα συναίσθημα που θυμίζει έρωτα.

22:40 Οδηγός για μια Νέα Ζωή στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2021.

Σκηνοθεσία: Τρεντ Ο’Ντόνελ. Παίζουν: Τζέικ Τζόνσον, Σούζαν Σαράντον, Τζέι Κέι Σίμονς

Όταν η αποξενωμένη μητέρα του πεθαίνει, ο Λιφ κληρονομεί το εξοχικό σπίτι της… υπό τον όρο να εκπληρώσει μια σειρά από υποχρεώσεις. Δεν περιμένει, όμως, ότι αυτή η διαδικασία θα τον αναγκάσει να επαναπροσδιορίσει τη ζωή του.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b