MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 17 Ιουνίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 17 Ιουνίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 161: Το σχέδιο του Καραπάνου να σκοτώσει τον Γεράσιμο είναι ακόμα σε εφαρμογή. Τα τσιράκια του ετοιμάζονται για την εκτέλεση, μέχρι που η Στέλλα αποφασίζει να πάρει μια πρωτοβουλία που μπορεί να τα ανατρέψει όλα. Καθώς οι ελπίδες για την Αργυρώ στενεύουν ο Αστέρης έρχεται ολοένα και πιο κοντά στο μυστικό της. Ο Μαθιός ζει ευτυχισμένες στιγμές με τη Βασιλική και κάνουν όνειρα για τον γάμο τους. Τι απόφαση θα πάρει ο Αστέρης σχετικά με την Αργυρώ; Και ποιο μυστικό της Κλαίρης μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα;

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 218: Ο Μάνος και ο Ισίδωρος επισκέπτονται τη Φανή και τη μικρή Αγγελική, και όλα δείχνουν να πηγαίνουν περίφημα μεταξύ τους. Η Άννα παρακούει μια εντολή της Μυρτάλης και γίνεται χαμός στο ελαιοτριβείο. Όλοι, όμως, παίρνουν το μέρος της Άννας. Η Βασιλική και ο Φίλιππος επιστρέφουν στη Μάνη, και το ζευγάρι χαίρεται που είναι και πάλι δίπλα στην κόρη του. Αργότερα, ο Λυκούργος και η Χάιδω ανακοινώνουν στον Φίλιππο ότι θέλουν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους. Η Μαργαρίτα παρακολουθεί τον Αλέξη και διαπιστώνει ότι δεν πηγαίνει στις συνεδρίες με τον ψυχίατρο στη Σπάρτη. Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός.

Ταινίες

21:00 Geostorm στο STAR Geostorm (2017) - Photo Gallery - IMDb

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2017.

Σκηνοθεσία: Ντιν Ντέβλιν. Παίζουν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζιμ Στέρτζες, Κάθριν Γουίνικ, Άντι Γκαρσία.

Μετά από μια, άνευ προηγουμένου, σειρά φυσικών καταστροφών απειλητικών για τον πλανήτη, οι παγκόσμιοι ηγέτες αποφασίζουν να δημιουργήσουν ένα σύνθετο δίκτυο δορυφόρων προκειμένου να μπορέσουν να ελέγξουν τις κλιματικές αλλαγές και να κρατήσουν τον πλανήτη ασφαλή. Κάτι όμως, δεν πάει καλά… Το σύστημα, που κατασκευάστηκε για να προστατέψει τη Γη, της επιτίθεται και πλέον οι επιστήμονες δίνουν μάχη με τον χρόνο για να εντοπίσουν την αιτία, πριν μια, επικών διαστάσεων, καταιγίδα καταστρέψει τα πάντα και τους πάντες στο πέρασμά της…

21:00 Πώς Να Κάνετε Έρωτα Σαν Εγγλέζος (How To Make Love Like An Englishman) στο SKAI The Ace Black Movie Blog: Movie Review: How To Make Love Like An Englishman (2014)

Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής 2014

Σκηνοθεσία: Τομ Βον. Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Σάλμα Χάγιεκ, Τζέσικα Άλμπα, Μάλκολμ Μακντάουελ, Μπεν Μακένζι κ.ά.

Ο Ρίτσαρντ, ένας καθηγητής πανεπιστημίου στο Κέιμπριτζ, θα βρει τον δάσκαλό του, στο πρόσωπο της Ολίβια, και θα αναγκαστεί να επαναπροσδιορίσει τη γεμάτη ερωτικές περιπέτειες ζωή του, αφότου αφήσει την Κέιτ, φοιτήτριά του στο πανεπιστήμιο και ετεροθαλή αδελφή της Ολίβια, έγκυο.

22:00 Lost in London στο COSMOTE CINEMA 2HD photo_name

Δραματική Κομεντί αμερικανικής παραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Γούντι Χάρελσον. Παίζουν: Γούντι Χάρελσον, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Όουεν Γουίλσον

Αναλαμβάνοντας χρέη σεναριογράφου και σκηνοθέτη, ο ηθοποιός Γούντι Χάρελσον γυρίζει μια πρωτόγνωρη για τα κινηματογραφικά δεδομένα ταινία… στην οποία υποδύεται τον εαυτό του, συναντά παλιούς φίλους και καταλήγει στη φυλακή!

23:00 Σαχάρα (Sahara) στο SKAI Sahara (2005) | MUBI

Κωμική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2005.

Σκηνοθεσία: Μπρεκ Άισνερ. Παίζουν: Μάθιου Μακόναχι, Πενέλοπε Κρουζ, Ρόμπερτ Κάβανα, Μάθιου Φλιν, Νίκολας Μπέβενι.

Μια φονική επιδημία ξεκινά από τη Βόρειο Αφρική και απειλεί να σκορπίσει τον θάνατο σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η επιστήμονας των Ηνωμένων Εθνών, Δρ. Εύα Ρόχας, διερευνά τα αίτια της επιδημίας και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να τη σταματήσει, όταν κάποιος αποπειράται να τη δολοφονήσει. Την τελευταία στιγμή, σώζεται από τον Ντερκ Πιτ, έναν κυβερνητικό πράκτορα και αδιόρθωτο τυχοδιώκτη. Οι δυο τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον καλύτερο φίλο του Ντερκ, τον Αλ Τζιορντάνο, για να βρουν την πηγή αυτής της απειλής, προτού καταστρέψει τη ζωή όπως την ξέρουμε.

23:45 Σύζυγος Κατά Λάθος (The Accidental Husband) στον ALPHA The Accidental Husband Picture 8

Ρομαντική κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2008.

Σκηνοθεσία: Γκρίφιν Ντιούν. Παίζουν: Ούμα Θέρμαν, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Κόλιν Φερθ, Τζαστίνα Ματσάντο, Ιζαμπέλα Ροσσελίνι.

Η Έμμα Λόιντ είναι περήφανη για τη σούπερ πετυχημένη ραδιοφωνική εκπομπή της, μέσα από την οποία δίνει συμβουλές για ζευγάρια που έχουν προβλήματα στο γάμο τους. Η ψύχραιμη και υπεύθυνη προσέγγισή της την έχουν κάνει μια από τις δημοφιλέστερες παρουσιάστριες με τους πιο φανατικούς ακροατές. Όταν κάποια στιγμή όμως αποφασίζει να παντρευτεί και η ίδια τον καλό της καρδιάς της, τον Ρίτσαρντ, και να εκδώσει ένα σχετικό βιβλίο που προορίζεται για best-seller, διαπιστώνει έκπληκτη ότι ο γάμος της δεν μπορεί να προχωρήσει, διότι στο ληξιαρχείο φαίνεται ήδη… παντρεμένη! Χωρίς να γνωρίζει το πώς και το γιατί, αποφασίζει να γνωρίσει τον… άγνωστο σύζυγό της. Το όνομά του είναι Πάτρικ. Αυτό όμως που δε γνωρίζει ακόμα, είναι ότι πρόκειται για ένα «θύμα» των ραδιοφωνικών συμβουλών της, όταν η πρώην κοπέλα του Πάτρικ τον χώρισε ακολουθώντας κατά γράμμα τις συμβουλές της Έμμα. Τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσει.

23:45 Από Γιάπηδες Χίπηδες (Wanderlust) στον ANT1 Wanderlust (2012) | MUBI

Κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής 2012.

Σκηνοθεσία: Γκιγιερμίνα Γκουίνλε. Παίζουν: Μάλιν Άκερμαν, Άλαν Άλντα, Τζένιφερ Άνιστον, Τζόαν Κιούζακ, Πολ Ραντ.

Ο Τζορτζ και η Λίντα είναι ένα τυπικό αστικό πολυάσχολο ζευγάρι που ζει στο Μανχάταν. Όταν ο Τζορτζ χάνει ξαφνικά τη δουλειά του, η μόνη τους διέξοδος είναι να μετακομίσουν στην Ατλάντα, στο σπίτι του αντιπαθητικού αδελφού του Τζορτζ. Κατά τη διάρκεια της αναγκαστικής διαμονής τους στην επαρχία, πέφτουν τυχαία επάνω σε ένα ειδυλλιακό κοινόβιο που ενστερνίζεται έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, αναζητώντας την αληθινή ευτυχία, μακρυά από χρήματα, καριέρες, αλλά και… ρούχα! Είναι άραγε αυτή η ιδανική αφετηρία για το φρέσκο ξεκίνημα που αποζητούν, ή μήπως θα προκύψουν περισσότερα προβλήματα από όσα θα προσπαθήσουν να λύσουν;

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b