MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 15 Ιουνίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 15 Ιουνίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 159: Ο Αστέρης είναι συντετριμμένος από την αποκάλυψη του Σταύρου. Η Στέλλα σοκαρισμένη από την εξομολόγησή του Γεράσιμου προσπαθεί να αποφασίσει ποια θέση να πάρει. Όλοι οι άνθρωποι της Αργυρώς αγωνιούν για το πότε θα βρεθεί συμβατός δότης. Μαθιός και Αστέρης βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο. Ο Αντώνης μαθαίνει από την Ντίνα ένα νέο που θα τον γεμίσει με τύψεις. Ο Καραπάνος προετοιμάζει το σχέδιο του για να βγάλει από τη μέση τον Γεράσιμο. Ο Αστέρης θα δεχθεί μια αναπάντεχη πρόσκληση που θα τον αφήσει μετέωρο.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 216: Ο Πότης δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί αυτό που είδε και δυσκολεύεται πολύ να μην αποκαλύψει σε όλους την κρυφή σχέση της Αθηνάς με τον Ιάκωβο. Η Μαρίνα αρχίζει να ανεβαίνει στα μάτια του Ισίδωρου. Μια αμήχανη συνάντηση της Ιουλίας και του Γιώργου με τον Στάθη, στην ταβέρνα, τους φέρνει για μία ακόμη φορά σε δύσκολη θέση. Ο Λεωνίδας παίρνει προαγωγή και γίνεται επιστάτης στον ελαιώνα, ενώ ο Δημήτρης υποβιβάζεται. Η μόρφωση της Αλκμήνης κομπλάρει τον Πότη, ο οποίος στρώνεται και πάλι στο διάβασμα για να την εντυπωσιάσει. Η μετανάστευση του Στέφανου οδηγεί την Αρετή στο απροχώρητο και αποφασίζει να προσποιηθεί ότι παθαίνει έμφραγμα, για να τον κρατήσει δίπλα της. Η εταιρεία της Μυρτάλης και της Ισμήνης έχει ανοδική πορεία και, για πρώτη φορά, οι δύο γυναίκες μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους. Η Βασιλική με τον Φίλιππο συνεχίζουν τις βόλτες στη Ρόδο και το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 131: Ο θάνατος του Θανάση συγκλονίζει όλο το Διαφάνι ενώ όλοι είναι σίγουροι για την ενοχή του Ακύλα. Η Παγώνα καταρρακώνεται ενώ ο Τόλλιας αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Η σχέση της Δρόσως και του Κωνσταντή αρχίζει να κλονίζεται ύστερα απ’ την εξαφάνιση του αλλά και την επιθυμία του να παραδοθεί. Η Ζωή περνάει στην αντεπίθεση και καταφέρνει να διώξει τον Ακύλα απ’ το σπίτι. Ο εισαγγελέας Κουρτέσης παρουσιάζει στον Λάμπρο, τον Ζάχο και τον Πέτρο ένα παράτολμο σχέδιο για να οδηγήσει τον Ακύλα στην δικαιοσύνη. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή παίρνουν μια μεγάλη απόφαση που θα ταράξει τον Δούκα και την Μυρσίνη.

Ταινίες

21:00 Streetdance 2 3D στο OPENTV Streetdance 2 | Big Screen NZ

Δραματική – αισθηματική ταινία βρετανικής παραγωγής 2012.

Σκηνοθεσία: Μαξ Τζίβα. Παίζουν: Φολκ Χέντσελ, Σοφία Μπουτέλα, Φλόλες, Τζορτζ Σάμπσον.

Μετά την ταπεινωτική ήττα του από τη χορευτική ομάδα των “Ανίκητων”, ο Ας ψάχνει να βρει τους καλύτερους χορευτές δρόμου από όλο τον κόσμο για μια τελική αναμέτρηση. Μαζί τους όμως θα συναντήσει και τον έρωτα στο πρόσωπο της Εύας, κάτι που θα δώσει μια άλλη διάσταση στην τελική μάχη… Σίκουελ της ομώνυμης ταινίας του 2010 που ανέβασε τα κινηματογραφικά ντεσιμπέλ ακόμα περισσότερο σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

21:00 Ο Ξένος στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2010

Σκηνοθεσία: Τζον Ντόιλ. Παίζουν: Κόλιν Φερθ, Έλεν Μπέρστιν, Πατρίσια Κλάρκσον

Η άφιξη ενός ξένου με ένα αμφιλεγόμενο σχέδιο για τη σωτηρία της γενέτειράς του αλλάζει τη ζωή των κατοίκων μιας μικρής κοινότητας, που τώρα αναζητούν τρόπους να ανακαλύψουν εκ νέου τον εαυτό τους.

22:00 Η Νύμφη του Νερού στο COSMOTE CINEMA 2HD photo_name

Αισθηματική ταινία γερμανικής παραγωγής 2020

Α’ Τηλεοπτική Προβολή

Σκηνοθεσία: Κρίστιαν Πέτζολντ. Παίζουν: Πάουλα Μπιρ, Φραντς Ρογκόφσκι, Μάριαμ Ζαρέ

Ladies First. Η Ουντίνε είναι ιστορικός και κάνει ξεναγήσεις για την αστική ανάπτυξη του Βερολίνου. Όταν ο άντρας που αγαπά την εγκαταλείπει, ένας αρχαίος μύθος έρχεται να τη στοιχειώσει. Μπορεί ένας νέος έρωτας να αλλάξει το πεπρωμένο της;

22:40 Η Πολιορκία (The Siege) στον ALPHA The Siege (1998) | MUBI

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής 1998

[Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας, σεξουαλικές σκηνές, απρεπή εκφορά λόγου].

Σκηνοθεσία: Έντουαρντ Ζούικ. Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Ανέτ Μπένινγκ, Μπρους Γουίλις, Τόνυ Σαλούμπ.

Όταν ένα λεωφορείο εκρήγνυται στο Μπρούκλιν επιβεβαιώνοντας τις τρομοκρατικές απειλές που προηγήθηκαν εναντίον της Νέας Υόρκης, ο Άντονι Χάμπαρντ, ο επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η Ελίζ Κραφτ, μια μυστική πράκτορας της CIA και ο Στρατηγός Γουίλιαμ Ντεβερό, καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προστατεύσουν τους ανθρώπους, την πόλη και εν τέλει τη χώρα ολόκληρη από την καταστροφή. Ένας από αυτούς όμως, ίσως δεν σταθεί ικανός να τιμήσει τον όρκο του απέναντι στο σύνταγμα της χώρας…

22:45 Εγκληματίες Πρώτης Τάξεως στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Δράσης βρετανικής παραγωγής 2019

Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι. Παίζουν: Μάθιου Μακόναχι, Τσάρλι Χάναμ, Χιου Γκραντ

Έχοντας χτίσει μια επικερδή αυτοκρατορία στο Λονδίνο, ένας Αμερικανός έμπορος ναρκωτικών αποφασίζει να την πουλήσει για να επιστρέψει στην πατρίδα του. Μα οι προθέσεις του γίνονται αντιληπτές από ανταγωνιστές που καιροφυλακτούν…

23:00 Ο Άντρας Που Η Μαφία Δε Μπορούσε Να Σκοτώσει (Kill The Irishman) στο OPENTV Review: Kill the Irishman - Slant Magazine

Αστυνομική βιογραφία αμερικανικής παραγωγής 2011

[Περιέχει σκηνές με βία, σεξ, χρήση ουσιών και ακατάλληλη φρασεολογία].

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Χένσλι. Παίζουν: Ρέι Στίβενσον, Βίνσεντ Ντ’Ονόφριο, Βαλ Κίλμερ, Κρίστοφερ Γουόκεν.

Η αληθινή ιστορία του σκληροτράχηλου γκάνγκστερ Ντάνι Γκριν, ο οποίος εδραίωσε την Μαφία του Κλίβελαντ ξεκινώντας από πρόεδρος του σωματείου λιμενεργατών, στη συνέχεια συνεργάστηκε με το FBI, ενώ γλίτωσε από αρκετές απόπειρες δολοφονίας κερδίζοντας παράλληλα τη φήμη ενός μοντέρνου Ρομπέν των Δασών. Βασισμένη πάνω στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ρικ Πορέλλο.

23:20 Bloodshot στο MEGA Review: 'Bloodshot' Cleverly Defies Cliche, But Can't Heal Its Own Narrative Wounds

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής – κινεζικής συμπαραγωγή του 2020

[Περιέχει σκηνές βίας].

Α’ Τηλεοπτική Προβολή

Σκηνοθεσία: Ντέιβ Γουίλσον. Παίζουν: Βιν Ντίζελ, Αϊζα Γκονζάλες, Σαμ Χιούαν, Τόμπι Κέμπελ, Γκάι Πιρς.

Μετά τον θάνατο του, μια μυστική κρατική υπηρεσία τον επαναφέρει στη ζωή αντικαθιστώντας το αίμα του με μικροσκοπικά νανοροπότ, που έχουν την ικανότητα να επουλώνουν αυτόματα κάθε του τραύμα, όσο σοβαρό και να είναι. Ο Ρέι μεταμορφώνεται σε μια ασταμάτητη και ατρόμητη μηχανή, με την νανοτεχνολογία να εξουσιάζει το σώμα και το μυαλό του. Αναζητώντας τον δολοφόνο της γυναίκας του, καλείται να ξεχωρίσει τι είναι αληθινό και τι όχι, σε αυτή τη νέα του ευκαιρία για μια δεύτερη ζωή.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b