MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 14 Ιουνίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 14 Ιουνίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 215: Ο Φίλιππος και η Βασιλική φτάνουν στη Σύμη, όπου εκπληρώνουν το τάμα στον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Ο Στέφανος προσλαμβάνει επιστάτη για τους ελαιώνες και η Αρετή συνειδητοποιεί πως η απόφασή του να φύγει είναι οριστική. Η Φανή, μετά από επιμονή της Αγγελικής, καλεί τον Ισίδωρο και τον Μάνο στην Αθήνα. Ο Πότης βγαίνει ραντεβού με την Αλκμήνη. Η Ιουλία και ο Γιώργης απογοητεύονται ακόμα μια φορά που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί, με την Ιουλία να του ανακοινώνει πως δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε εξωσωματική. Ο επίμονος εκβιασμός του Δημήτρη στην Αθηνά τη βγάζει εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να τον βρίσει, ξεχνώντας πως η Αναστασία είναι στην κουζίνα και τους ακούει. Ο Πότης και ο Λεωνίδας περπατούν στο βουνό και γίνονται μάρτυρες ενός πολύ τρυφερού ενσταντανέ.

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 130:Η Δρόσω μαθαίνει τη πρόθεση του Κωνσταντή και ανάμεσα τους ξεσπάει έντονος καυγάς. Η είδηση για την επίθεση στον Θανάση πέφτει σαν βόμβα και τους αναστατώνει όλους. Ο Κωνσταντής εξαφανίζεται κι όλοι ανησυχούν ενώ ο εισαγγελέας δέχεται μια παράξενη επίσκεψη για μια ακόμα πιο παράξενη καταγγελία.

Ταινίες

21:00 Ο Ατρόμητος Τζο στο OPEN Ο ατρόμητος Τζο | OPEN TV

Κωμοδία αμερικανικής παραγωγής  2001

Σκηνοθεσία: Τζον Πάσκουιν. Παίζουν: Χέιντεν Πανετιέρ, Πάτρικ Γουόρμπαρτον, Τζέιμς Μπελούσι, Κεν Μαρίνο, Τιμ Άλεν, Τζούλι Μπόουεν.

Ο Τζο είναι απλά ένας εργαζόμενος σε μια μεγάλη επιχείρηση. Όταν ο Μαρκ, ο νταής του γραφείου, τον εξευτελίζει μπροστά στη μικρή του κόρη, αποφασίζει να αντιδράσει και να πάρει ρεβάνς από τον Μαρκ.

21:00 Μνημείων Άνδρες στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Πολεμική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2014

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Κλούνεϊ. Παίζουν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Ματ Ντέιμον, Μπιλ Μάρεϊ

Λίγο πριν το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, μια επίλεκτη ομάδα ανδρών αναλαμβάνει να διασώσει κλεμμένα αριστουργήματα του δυτικού πολιτισμού από τα χέρια των Ναζί και να τα επιστρέψει στους νόμιμους κατόχους τους.

23:50 Sleepers στον ALPHA Image gallery for Sleepers - FilmAffinity

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 1996

Σκηνοθεσία: Μπάρι Λέβινσον. Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κέβιν Μπέικον, Ντάστιν Χόφμαν, Τζέισον Πάτρικ, Μπραντ Πιτ.

Ένα επιπόλαιο αστείο με τραγική κατάληξη οδηγεί τέσσερα αγόρια στο αναμορφωτήριο. Η καθημερινή τους κακοποίηση τούς τραυματίζει ανεπανόρθωτα και καθιστά την εκδίκηση σκοπό της ζωής τους.

23:10 Καλάβρυτα 1943 στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Δραματική ταινία ελληνικής παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Νικόλας Δημητρόπουλος. Παίζουν: Μαξ Φον Σίντοφ, Άστριντ Ρόος, Δανάη Σκιάδη.

Μια δικηγόρος, η οποία εκπροσωπεί τη γερμανική κυβέρνηση κατά των ελληνικών διεκδικήσεων για πολεμικές αποζημιώσεις, ταξιδεύει στην Ελλάδα και συναντά έναν από τους τελευταίους επιζώντες της σφαγής των Καλαβρύτων από τους ναζί.

23:15 Επιχείρηση Εσκομπάρ στο OPEN Επιχείρηση Εσκομπάρ | OPEN TV

Βιογραφία βρετανικής παραγωγής  2016

Σκηνοθεσία: Μπραντ Φέρμαν. Παίζουν: Τζέισον Άϊζακς, Μπράιαν Κράνστον, Τζον Λεγκουιζάμο, Έιμι Ράιαν.

Η πραγματική ιστορία του Robert Mazur, ενός μυστικού πράκτορα του FBI, που αναλαμβάνει μία τελευταία υπόθεση, λίγο πριν αποσυρθεί. Υιοθετεί την ταυτότητα ενός επιχειρηματία που ξεπλένει χρήματα προκειμένου να ξεσκεπάσει το καρτέλ του Pablo Escobar.

23:30 Το Ταξίδι της Φάλαινας στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Δραματική ταινία ρωσικής παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Φίλιπ Γιούριεφ. Παίζουν: Βλαντιμίρ Ονόκοφ, Κριστίνα Άσμους, Βλαντιμίρ Λιουμπίμτσεφ

Με φόντο ένα χωριό φαλαινοθήρων, εκεί όπου η Ρωσία συναντά την Αλάσκα, αυτή είναι η ιστορία ενηλικίωσης ενός εφήβου, που πραγματοποιεί ένα ταξίδι ζωής με σκοπό να συναντήσει το κορίτσι που είδε στην οθόνη του υπολογιστή του…

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b