MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Συνέντευξη Μάικλ Φασμπέντερ: «Από παιδί ονειρευόμουν να γίνω οδηγός αγώνων»

Ο σταρ του Χόλιγουντ που αγωνίζεται στις 24 ώρες Λε Μαν, μίλησε αποκλειστικά στον Πάνο Σεϊτανίδη για το σπουδαιότερο «ρόλο» της καριέρας του: αυτόν του οδηγού αγώνων!

Monopoli Team

Φτάνοντας στο απόγειο της καριέρας του στην υποκριτική, ο Μάικλ Φασμπέντερ πήρε την τολμηρή απόφαση να αφήσει στην άκρη τα blockbusters του Χόλιγουντ (X-Men, Alien, The Councelor, Inglourious Basterds κ.α.) και να κυνηγήσει ένα παιδικό του όνειρο: να γίνει οδηγός αγώνων!

Μία δυσθεώρητη πρόκληση, μόνο που αυτή τη φορά δεν αφορούσε κάποιο ακραίο σενάριο, δε θα συνοδευόταν από ειδικά εφέ και δραματική μουσική. Κόντρα σε κάθε λογική, έβαλε την καριέρα του στα pits και πάτησε γκάζι στις πίστες, αποδεικνύοντας πως η λογική είναι υπερεκτιμημένη.

Όλα ξεκίνησαν το 2016 όταν έκανε το Corso Pilota της Ferrari, μέσω του οποίου άναψε μέσα του η σπίθα. Η πρώτη του αγωνιστική συμμετοχή ήρθε ένα χρόνο μετά, στο Ferrari Challenge Coppa Shell, συνέχισε με το Ferrari Challenge Βόρειας Αμερικής όπου είχε πλήρη εμπλοκή το 2018 και από το 2019 ξεκίνησε να συνεργάζεται με την Porsche.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b