MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 10 Ιουνίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 10 Ιουνίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 213: Ο Στάθης συναντά τυχαία στην ταβέρνα τον Φίλιππο και τη Βασιλική. Από μια συζήτηση που κάνει μαζί τους καταλαβαίνει πόσο πολύ έχει επηρεάσει ο Φίλιππος όλη την κοσμοθεωρία της Βασιλικής και εκπλήσσεται ευχάριστα. Η Μαργαρίτα συμπεραίνει από τις αντιδράσεις του Αλέξη ότι, όσο περνάει ο καιρός, όλο και πιο δύσκολα θα καταφέρνει να τον αντιμετωπίσει και δεν ξέρει τι να κάνει. Η παρουσία του Δημοσθένη στην πόλη, δείχνει να δημιουργεί νέες συμμαχίες. Η θέση του, όμως, στην πυραμίδα της εγκληματικής οργάνωσης θα αποκαλυφθεί όταν Κωνσταντίνος ζητήσει να σταματήσει τη συνεργασία τους.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 157: Θα βρεθεί συμβατός δότης για την Αργυρώ; Η διαδικασία για την ανεύρεση μοσχεύματος συνεχίζεται. Ο Κώστας χειροδικεί και πάλι στην Άσπα, προκαλώντας την έκρηξη του Μαθιού, που τον διώχνει από τη δουλειά. Εκείνος, για να τον εκδικηθεί, θα προχωρήσει σε μία κίνηση με απρόβλεπτες συνέπειες… Ο Γεράσιμος έρχεται πιο κοντά με τη Στέλλα, ένα απρόβλεπτο τηλεφώνημα, ωστόσο, θα ταράξει τις ισορροπίες, και θα θέσει τον Μαθιό σε κίνδυνο.

22:40 Ψέματα στον ALPHA Alpha: Κόπηκε απότομα η μετάδοση της σειράς «Ψέματα» -Η απάντηση του σταθμού | LiFO

Επεισόδιο 05: Ένα ακόμα μυστικό στη ζωή της Έλενας αποκαλύπτεται και την καταρρακώνει. Μένει τελείως μόνη της και αυτό την οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια. Οι μέθοδοι που αποφασίζει να χρησιμοποιήσει για να πιέσει τον Αντρέα να ομολογήσει είναι ολέθριες.

Ταινίες

21:00 Αυτό Που Θέλουν Οι Γυναίκες (What Women Want) στον ALPHA What Women Want (2000) directed by Nancy Meyers • Reviews, film + cast • Letterboxd

Κομεντί αμερικανικής παραγωγής 2000

Σκηνοθεσία: Νάνσι Μάγιερς. Παίζουν: Μελ Γκίμπσον, Έλεν Χαντ, Μαρίσα Τομέι κ.ά.

Ο Νικ Μάρσαλ είναι ένας γοητευτικός και επιτυχημένος διαφημιστής. Χωρισμένος, με μια έφηβη κόρη που δεν βλέπει σχεδόν ποτέ, ζει μια ξέγνοιαστη εργένικη ζωή που οριοθετείται από το τρίπτυχο «χρήμα, γυναίκες, ποτό». Μετά από μία ηλεκτροπληξία, του συμβαίνει κάτι εντελώς περίεργο. Είναι σε θέση να διαβάζει τη σκέψη των γυναικών! Αυτή του η ικανότητα θα του αλλάξει εντελώς τη ζωή, καθώς τώρα είναι σε θέση να γνωρίζει… αυτό που θέλουν οι γυναίκες!

21:00 Jurassic World στο STAR Jurassic World: η περιπέτεια φαντασίας απόψε στην τηλεόραση!

[K12 – Περιέχει σκηνές βίας].

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2015.

Σκηνοθεσία: Κόλιν Τρέβοροου. Παίζουν: Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Βίνσεντ Ντ’Ονόφριο, Τάι Σίμπκινς.

Είκοσι δύο χρόνια μετά τα γεγονότα του Jurassic Park, το νησί Nublar διαθέτει πλέον ένα θεματικό πάρκο δεινοσαύρων το «Jurassic World», όπως το είχε οραματιστεί ο John Hammond. ‘Έπειτα από αρκετά χρόνια λειτουργίας και βλέποντας τους επισκέπτες κάθε χρόνο να μειώνονται, οι υπεύθυνοι του θεματικού πάρκου «Jurassic World» είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν το καινούριο υπερθέαμα, έναν γενετικά κατασκευασμένο, γιγάντιο και σαρκοφάγο δεινόσαυρο, ο οποίος όμως δραπετεύει από το χώρο του και σπέρνει τον πανικό, στο γεμάτο χιλιάδες επισκέπτες νησιωτικό πάρκο.

22:00 Σε Αδιέξοδο στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής 2021

Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση

Σκηνοθεσία: Τζάρεντ Κον. Παίζουν: Πάτρικ Μαλντούν, Μπρους Γουίλις, Μάθιου Μάρσντεν

Ένας καταζητούμενος εγκληματίας και η ομάδα των μισθοφόρων του καταλαμβάνουν έναν σταθμό παραγωγής ενέργειας. Με τη γειτονική πόλη να κινδυνεύει, ο μόνος που μπορεί να εμποδίσει την αδίστακτη ομάδα είναι ένας πρώην στρατιωτικός.

23:30 Καθηγητής Βαρέων Βαρών (Here Comes The Boom) στον ANT1 Here Comes the Boom (2012) directed by Frank Coraci • Reviews, film + cast • Letterboxd

Κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής 2012

Σκηνοθεσία: Φρανκ Κορατσι. Παίζουν: Κεβιν Τζειμς, Σαλμα Χαγιεκ, Χένρι Γουίνκλερ.

Κάποτε σπουδαίος παλαιστής στο κολέγιο, τώρα ο Σκοτ Ρος είναι ένας 42χρονος καθηγητής βιολογίας που βαριέται την εργασία του στο υποβαθμισμένο σχολείο που διδάσκει. Όταν ο χαμηλός προϋπολογισμός απειλεί να διακόψει το μουσικό τμήμα του σχολείου, με συνέπεια να μείνει άνεργος ο δάσκαλος Μάρτι, ο Σκοτ γίνεται αθλητής σε άγριο άθλημα πολεμικών τεχνών, ώστε να μαζέψει τα απαραίτητα χρήματα!

23:40 Η Μεγάλη Ληστεία (American Heist) στο SKAI American Heist' Review: As Generic as the Title - High-Def Digest: The Bonus View

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2014.

Σκηνοθεσία: Σαρίκ Αντρεασιάν. Παίζουν: Χέιντεν Κρίστενσεν, Ερλ Μάινερ, Έιντριεν Μπρόντι, Τζορντάνα Μπρούστερ κ.ά.

Ο Τζέιμς είναι ένας άντρας με σκοτεινό παρελθόν που αποφάσισε επιτέλους να βάλει τη ζωή του σε τάξη. Ο αδελφός του, ο Φράνκι, ο οποίος είχε καταδικαστεί επειδή ανέλαβε την ευθύνη για ένα έγκλημα που είχαν διαπράξει μαζί, τώρα αποφυλακίζεται. Όταν τα πράγματα στη δουλειά του Τζέιμς αρχίζουν να πηγαίνουν άσχημα, ο Φράνκι του προτείνει να κάνουν μαζί μια τελευταία «δουλειά»: μια ληστεία τράπεζας στη Νέα Ορλεάνη.

23:45 Οι Υπηρέτριες (The Help) στον ALPHA Netflix κατέβασέ το», ζητούν χιλιάδες συνδρομητές για την ταινία «The Help» | mivida.gr

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2011

[το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας].

Σκηνοθεσία: Τέιτ Τέιλορ. Παίζουν: Βαϊόλα Ντέιβις, Τζέσικα Τσάστεϊν, Οκτάβια Σπένσερ, Έμμα Στόουν, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Άλισον Τζάνεϊ, κ.α.

Αρχές του 1960, η 22χρονη Σκίττερ επιστρέφει μετά το τέλος των σπουδών της στο πατρικό της, στη μικρή πόλη Τζάκσον του Μισισιπή. Οι φιλοδοξίες της όμως είναι πολύ μεγαλύτερες από τα όρια της επαρχίας και την καταπιεστική επιθυμία των γονιών της να βρει έναν καλό γαμπρό. Αυτό που θέλει είναι να γίνει συγγραφέας. Γνωρίζοντας λοιπόν ότι για να την προσέξουν, θα πρέπει να βρει ένα κάπως τολμηρό θέμα, σύντομα αρχίζει να συγκεντρώνει υλικό με θέμα τις γυναίκες-υπηρέτριες που μεγάλωσαν τις κόρες των πλουσίων της περιοχής. Οι έρευνές της όμως θα την οδηγήσουν σε κάποια σκοτεινά μονοπάτια που, για το καλό της πόλης, θα ήταν καλό να μείνουν απάτητα και ανεξερεύνητα. Ωστόσο, η Έιμπελιν, υπηρέτρια της καλύτερης φίλης της Σκίττερ, έχει ήδη αρχίσει να μιλά, και αυτά που λέει δεν μπορούν πια να αποσιωπηθούν.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b