MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 9 Ιουνίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 9 Ιουνίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 212: Η άφιξη του Δημοσθένη στην Αρεόπολη πρόκειται να αλλάξει πολλά πράγματα. Τα σκοτεινά μυστικά του θα επηρεάσουν τη ζωή πολλών ανθρώπων και η πρόθεσή του να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος, θα έχει κι αυτή ανάλογες συνέπειες. Προς το παρόν, ο μόνος ευχαριστημένος είναι ο Στάθης, αφού ο Δημοσθένης δέχεται να του παραχωρήσει τους ελαιώνες του για να τους εκμεταλλευτεί επαγγελματικά. Η Αρετή, προσπαθώντας να κρατήσει τον Στέφανο κοντά της, τον πιέζει όλο και πιο πολύ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεταξύ τους ένας πολύ άγριος καβγάς. Ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση παίρνει η Αρετή, όταν πηγαίνει να δει το εγγόνι της και η Βασιλική τής κλείνει την πόρτα. Η εκδήλωση της βράβευσης στην Αθήνα ξεκινά. Η Αθηνά, ο Ισίδωρος και ο Μάνος βγάζουν λόγο, αλλά η Μυρτάλη ενοχλείται και επιτίθεται στον Ισίδωρο.

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 128: Η απόπειρα του Μπάμπη, να κλέψει την Κορίνα, θα προκαλέσεις μεγάλες αναταράξεις. Η Πηνελόπη θα δεχθεί έναν ανέλπιστο σύμμαχο, στη προσπάθεια της να ρίξει φως στη δολοφονία του Γραμματικού, ενώ η κατάσταση του Κωνσταντή δείχνει να χειροτερεύει σκορπίζοντας ανησυχία στους γύρω του. Ο Θόδωρος φέρνει στην Πανδώρα τον άνθρωπο που φέρεται να πούλησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στον Ξανθό για την επίθεση εναντίον του Ζάχου. Ο Μελέτης είναι έτοιμος ν’ αποκαλύψει τα πάντα στη Πηνελόπη αλλά ένα τρυφερό τετ-α-τετ της, θα αλλάξει και πάλι τα δεδομένα.

Ταινίες

21:00 Το Μούτρο: Η Επιστροφή (Mechanic: Resurrection) στο STAR Mechanic: Resurrection Review | The Nerd Stash

[K12 – Περιέχει σκηνές βίας].

Περιπέτεια γαλλικής και αμερικανικής συμπαραγωγής 2016.

Σκηνοθεσία: Ντένις Γκάνσελ. Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Τόμι Λι Τζόουνς, Τζέσικα Αλμπα, Μισέλ Γιέο.

Ο Τζέισον Στέιθαμ, ο καλύτερος και πιο σκληροτράχηλος σταρ ταινιών δράσης, αναλαμβάνει και πάλι τον θρυλικό χαρακτήρα του Άρθουρ Μπίσοπ. Αυτή τη φορά, ο μεθοδικός και αποτελεσματικός επαγγελματίας εκτελεστής Μπίσοπ, έχει αποφασίσει να αφήσει για τα καλά πίσω το παρελθόν του. Όμως η μοίρα -με τη μορφή του πιο σκληρού του αντιπάλου- έχει διαφορετικά σχέδια. Ο θρυλικός εκτελεστής είναι πλέον αναγκασμένος να φέρει εις πέρας τις πιο επικίνδυνες αποστολές της ζωής του, κάνοντάς τις μάλιστα να φανούν σαν ατύχημα, για να μπορέσει να σώσει τον μεγάλο του έρωτα.

21:00 Ζαχαροπλαστείο Στο Μπρούκλιν (My Bakery In Brooklyn) στο OPENTV Rom-com 'Bakery in Brooklyn' produces neither love nor laughs - Los Angeles Times

Ρομαντική κομεντί αμερικανικής και ισπανικής συμπαραγωγής, 2016.

Σκηνοθεσία: Γκουστάβο Ρον. Παίζουν: Έιμι Τιγκάρντεν, Κρίστα Ροντρίγκεζ, Γκρίφιν Νιούμαν, Έρνι Σαμπέλα, Γουάρντ Χόρτον.

Η Βίβιεν και η Κλόε, δύο πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά αχώριστες ξαδέρφες, καλούνται να μοιραστούν ένα γραφικό ζαχαροπλαστείο, που τους άφησε ως κληρονομιά η θεία τους. Η Βίβιεν θα προσπαθήσει να κρατήσει το παραδοσιακό του στυλ, ενώ η Κλόε, που εργάζεται ως βοηθός ενός διάσημου τηλεοπτικού σεφ, έχει πιο μοντέρνα σχέδια στο μυαλό της. Πρέπει σύντομα όμως να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές και να αποφασίσουν, καθώς η Τράπεζα απειλεί με κατάσχεση, ενώ την ίδια στιγμή εμφανίζεται στη ζωή τους και ο έρωτας…

22:40 Επικίνδυνη Αποστολή στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Ταινία Κατασκοπείας αμερ ανικής παραγωγής 1996

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Ντε Πάλμα. Παίζουν: Τομ Κρουζ,Εμμανουέλ Μπεάρ,Γιον Βόιτ

Κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης αποστολής, ο μυστικός πράκτορας Ίθαν Χαντ βλέπει την ομάδα του να αποδεκατίζεται. Ψάχνοντας την αλήθεια, θα ανακαλύψει πως η πράξη αυτή ήταν μέρος μιας πλεκτάνης που είχε στηθεί εις βάρος τους.

00:30 Επίλεκτος Πράκτορας Stratton (Stratton: First Into Action) στο STAR Stratton (2017) - flickfeast

[K16 – Περιέχει σκηνές βίας].

Περιπέτεια βρετανική παραγωγής 2017.

Σκηνοθεσία: Σάιμον Γουέστ. Παίζουν: Ντόμινικ Κούπερ, Τάιλερ Χόετσλιν, Κόνι Νίλσεν, Τόμας Κρέτσμαν, Ντέρεκ Τζάκομπι, Τζέμα Τσαν.

Ο Στράτον, βρετανός μυστικός πράκτορας των Ειδικών Δυνάμεων του Ναυτικού και ο Αμερικανός ομόλογός του, Μάρτι, κατασκοπεύουν ένα σύμπλεγμα εργαστηρίων στο Ιράν, ώστε να αναχαιτίσουν την παραγωγή θανατηφόρων βιοχημικών όπλων. Όταν η αποστολή τους αποτυγχάνει, ο Στράτον καλείται από την αρχηγό της μυστικής υπηρεσίας MI6 και πληροφορείται πως ο Μπαρόφσκι, ένας Ρώσος πρώην κατάσκοπος, έχει αυτομολήσει. Θεωρούμενος ως νεκρός τα τελευταία 20 χρόνια, είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Μπαρόφσκι σχεδιάζει να εκδικηθεί τους πρώην εργοδότες του, χρησιμοποιώντας κλεμμένα χημικά όπλα. Πλέον, ο Στράτον και η ομάδα του πρέπει να αξιοποιήσουν όλα τα μέσα που διαθέτουν, την εκπαίδευση αλλά και την εμπειρία τους, σε μια μάχη με το χρόνο, ώστε να αποτρέψουν μια ολοκληρωτική καταστροφή.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b