MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 8 Ιουνίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 8 Ιουνίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 156: Ο Αστέρης γνωρίζεται με τον μικρό Πετράκη, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι γιος του. Η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς χειροτερεύει και ο γιατρός θα προτείνει την έσχατη λύση. Ο Αστέρης υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει στην Αργυρώ. Ο Πρόδρομος πιέζεται από Αντώνη και Γεράσιμο να συνεργαστεί για να γλυτώσει τη φυλακή. Η Αργυρώ προσπαθεί να νικήσει τον φόβο της για στηρίξει τον εαυτό της και τους γύρω της.

21:00 Η Γη της ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 211: Η γνωριμία του Μάνου με την Αγγελική πηγαίνει ανέλπιστα καλά. Η μικρή δείχνει ενθουσιασμένη με τους Βρεττάκους. Ο χαρακτήρας της Μυρτάλης αρχίζει να θυμίζει εκείνον του πατέρα της, γεγονός που παρατηρεί ο περίγυρός της με μεγάλη ανησυχία. Ο Πότης στηρίζει την υποψηφιότητα του Ισίδωρου για τη δημαρχία και γεμίζει το καφενείο του με αφίσες προεκλογικής καμπάνιας. Ο Ανέστης επιμένει να πολιορκεί την Ευτυχία, η οποία τον βρίσκει αυτή τη φορά μεθυσμένο στα σκαλοπάτια της. Η Άννα βάζει μπροστά το σχέδιό της με σκοπό να προκαλέσει τη ζήλια του Λεωνίδα και ο Πότης δεσμεύεται να τη βοηθήσει. Ο Δημοσθένης (Κούλλης Νικολάου) εμφανίζεται στη Μάνη κι ενημερώνει τον Κωνσταντίνο ότι σκοπεύει να διεκδικήσει κι αυτός τη δημαρχία.

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 127: Ο Κωνσταντής δεν αντέχει το βάρος των τύψεων του κι επισκέπτεται τον Μελέτη. Η επιστροφή του Θόδωρου δίνει ελπίδα αλλά ο Κουρτέσης δεν θέλει να ρισκάρει. Ο Μελέτης πιέζει την Ασπασία αλλά εκείνη δεν είναι συνεργάσιμη. Ο Μπάμπης σε πανικό κρύβεται στο σπίτι του Άγγελου και προσπαθεί να πάρει πίσω την Κορίνα. Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να κρατήσει την οικογένεια του φυλακισμένη παρά τις αντιδράσεις τους. Ο Μελέτης έρχεται αντιμέτωπος με την Πηνελόπη για να σταματήσει το ψάξιμο.

Ταινίες

21:00 The Song to My Heart στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Ρομαντική κομεντί καναδικής παραγωγής 2022

Σκηνοθεσία: Πόλα Ελ. Παίζουν: Λέινι ΜακΌλι,Σεμπάστιαν Πίγκοτ,Μάρτιν Κάμινς

Α΄Τηλεοπτική Προβολή

Η Μπόνι είναι ιδιοκτήτρια τσαγερί. Αν και δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη μουσική βιομηχανία, δέχεται να βοηθήσει έναν διάσημο τραγουδιστή να γράψει τους στίχους για το νέο του άλμπουμ… και ξαφνικά όλα στη ζωή της αλλάζουν.

21:00 Μεγαλώνοντας Τη Μαμά Μου (Girl In Progress / See If I Care) στο OPENTV Girl In Progress (Aka See If I Care) • rFilm

Κομεντί αμερικανικής παραγωγής, 2012

[Περιέχει σκηνές με σεξ και χρήση ουσιών].

Σκηνοθεσία: Πατρίσια Ρίγκεν. Παίζουν: Εύα Μέντες, Μάθιου Μοντίν, Σιέρα Ραμίρεζ, Πατρίσια Αρκέτ, Εουχένιο Ντερμπέζ.

Η Γκρέις, μια ανύπαντρη μητέρα, που η ζωή της μοιράζεται ανάμεσα στη δουλειά, τους λογαριασμούς και τη σχέση της με έναν παντρεμένο γιατρό που του φροντίζει το γραφείο, αναγκάζεται να δώσει λίγο μεγαλύτερη προσοχή στην έφηβη κόρη της, που προσπαθεί να ενηλικιωθεί πιο γρήγορα από όσο θα περίμενε κανείς…

23:00 Ο Άνθρωπος Από Τη Μασσαλία (La French / The Connection) στο OPENTV La French (The Connection, 2014) – filmcentric

Αστυνομικό θρίλερ γαλλικής και βελγικής συμπαραγωγής 2014

[Περιέχει σκηνές με βία, χρήση ουσιών και ακατάλληλη φρασεολογία].

Σκηνοθεσία: Σεντρίκ Χιμένεζ. Παίζουν: Ζαν Ντιζαρντέν, Ζιλ Λελούς, Σελίν Σαλέ, Μελανί Ντουτέ, Γκιγιόμ Γουί.

Στη Μασσαλία της δεκαετίας του 70, ο Πιερ Μισέλ, ένας δικαστικός που επί χρόνια προσπαθεί να εξαρθρώσει το πιο εκτεταμένο δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών της χώρας, βρίσκεται σύντομα αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο βαρόνο του υποκόσμου… Υποψήφια για αρκετά κινηματογραφικά βραβεία και με τον ακαταμάχητο Ζαν Ντιζαρντέν στον πρωταγωνιστικό ρόλο, μια ταινία εκπληκτικής δράσης που σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Βασισμένη σε ιστορικά γεγονότα.

23:20 Bad Boys For Life στο MEGA Bad Boys for Life (2020) - IMDb

Α΄Τηλεοπτική Προβολή

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2020

[Περιέχει σκηνές βίας και ακατάλληλη φρασεολογία].

Σκηνοθεσία: Αμπίντ Ελ Αρμπί, Μπιλάλ Φαλάχ. Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Μάρτιν Λόρενς, Πάολα Νούνιεζ, Βανέσα Χάτζενς.

Δεκαεπτά χρόνια μετά το «Bad Boys II», τα «Κακά Παιδιά» επιστρέφουν. Οι αχώριστοι ντετέκτιβ Μάικ Λόουρι και Μάρκους Μπαρνέτ ενώνονται ξανά απέναντι σε έναν κοινό κίνδυνο. Πάνω που ο Μάρκους αρχίζει να αποσύρεται από την ενεργό δράση και να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην οικογένεια του, εμφανίζεται μια θανάσιμη απειλή στη ζωή του Μάικ. Πρόκειται για έναν αδίστακτο μαφιόζο, που έχει ορκιστεί εκδίκηση για τον θάνατο του αδερφού του από το δίδυμο των ντετέκτιβ και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της μητέρας του για την ολοκλήρωση του σχεδίου του. Η άκρως επικίνδυνη καινούρια αποστολή είναι υπόθεση των «Κακών Παιδιών».

23:45 Ο Κυρίαρχος Του Παιχνιδιού 2 (Undisputed 2) στο STAR Seequels : Episode 41 - Undisputed II: Last Man Standing — Talk Film Society

[K16 – Περιέχει σκηνές βίας].

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2006.

Σκηνοθεσία: Άισακ Φλόρεντιν. Παίζουν: Σκοτ Άντκινς, Μάικλ Τζέι Γουάιτ, Μπεν Κρος, Μαρκ Ιβανίρ.

Ο Τζορτζ Τσάμπερς στο παρελθόν συμμετείχε σε αγώνες πυγμαχίας για τα λεφτά αλλά και τη δόξα. Αδιαφιλονίκητος παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία βαρέων βαρών, ο Τσάμπερς θεωρούνταν από πολλούς ως ο σπουδαιότερος πυγμάχος, που είχε πατήσει ποτέ σε ρινγκ. Οι καιροί όμως έχουν αλλάξει και ο πρώην πυγμάχος καταλήγει άδικα κατηγορούμενος για εμπόριο ναρκωτικών, μετά από μια παγίδα που του στήνουν, στις χειρότερες φυλακές της Ρωσίας. Εκεί, αναγκάζεται να παλεύει σε αγώνες στοιχημάτων ενάντια στους συγκρατούμενούς του, με ανύπαρκτους κανόνες και έπαθλο την ίδια τη ζωή του.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b