MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 7 Ιουνίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 7 Ιουνίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Γη της ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 210: Ο Αλέξης χάνει οριστικά την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, γεγονός που καταρρακώνει τη Μαργαρίτα. Ο Πότης ξεκινά το περπάτημα στο βουνό παρέα με τον Λεωνίδα, σε μια προσπάθεια να αλλάξει τρόπο ζωής και να προλάβει το ζάχαρο. Ο Άρης διεκδικεί επίμονα την Ευτυχία, αναγκάζοντάς την να του πει ότι περιμένει το παιδί του Αποστόλη και πως δεν θέλει να μπει σε σχέση. Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Στάθη να δώσει μια ευκαιρία στην Αρετή, αλλά αυτός είναι ανένδοτος. Ο Ανέστης βάζει τον Δημήτρη στη διακίνηση ναρκωτικών, πίσω από την πλάτη του Κωνσταντίνου. Ο Μάνος και ο Ισίδωρος πηγαίνουν στην Αθήνα με σκοπό να προετοιμαστούν για τη βράβευση του ελαιόλαδού τους. Ο Ισίδωρος ενημερώνει τη Φανή και, ύστερα από επιμονή της Αγγελικής, ο Ισίδωρος και ο Μάνος πηγαίνουν στο σπίτι της για φαγητό.

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 126: Η εσκεμμένη καθυστέρηση που δημιουργούν ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή στα έργα του αεροδρομίου δημιουργούν μεγάλες αντιδράσεις. Η Ελένη, ο Λάμπρος και η Ασημίνα ανακαλύπτουν τη μυστική έρευνα του Ζάχου και του Πέτρου. Ο Μπάμπης με τη Κορίνα εμμένουν στην απόφαση τους να μετακομίσουνε στην Κρήτη παρά την άρνηση των δικών τους, όμως ένα αναπάντεχο γεγονός θα χαλάσει τα σχέδια τους. Η Πηνελόπη προσπαθεί να προσεγγίσει την Ασπασία χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Νικηφόρος θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη στη Πανδώρα ενώ μια σύγκρουση στο καφενείο θα δοκιμάσει τη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω.

Ταινίες

21:00 Ταξί 4 (Taxi 4) στο OPENTV Taxi 4 (2007) | MUBI

Ταινία κωμικής δράσης γαλλικής παραγωγής, 2007

Σκηνοθεσία: Ζεράρ Κράβτσικ. Παίζουν: Σάμι Νασερί, Φρεντερίκ Ντιφεντάλ, Μπερνάρ Φαρσί, Έμμα Σιόμπεργκ- Βίκλουντ.

Όταν ένας διαβόητος κακοποιός το σκάει από το αστυνομικό τμήμα της Μασσαλίας, ο αστυνομικός Εμιλιέν ετοιμάζεται να ακούσει την απόλυσή του. Για καλή του τύχη, όμως, ο κακοποιός βρίσκεται στο ταξί του φίλου του Ντανιέλ χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει. Κάτι που δίνει στον Εμιλιέν την ευκαιρία να διορθώσει τα πράγματα ξεκινώντας την πιο τρελή καταδίωξη που έγινε ποτέ στην πόλη… Τέταρτη ταινία της διάσημης σειράς ταινιών Taxi, που έσπασε το κινηματογραφικό φράγμα της Γαλλίας, κάνοντας διεθνή επιτυχία, αλλά και τα κοντέρ των εισπράξεων με θεαματικές σκηνές δράσης και απίστευτες γκάφες σε μια -κυριολεκτικά- ξέφρενη κωμωδία

21:00 Love for Starters στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name
Α’ Τηλεοπτική προβολή
Σκηνοθεσία: Τζέισον Μπουρκ. Παίζουν: Στέφανι Μπένετ,Τζόναθαν Τσέρι,Ντέιμον Γκρέγκορι
Μια χαρισματική διακοσμήτρια είναι αναγκασμένη να συνεργαστεί με τον διάσημο σεφ που έχει -εν αγνοία της- προσληφθεί στο εστιατόριο του πατέρα της… προκειμένου να ανακαινίσει την επιχείρηση και να τη σώσει από τη χρεοκοπία.

22:00 Ithaca στο COSMOTE CINEMA 2HD
photo_name
Πολεμική Ταινία αμερικανικής παραγωγής 2016
Σκηνοθεσία: Μεγκ Ράιαν. Παίζουν: Άλεξ Νόιστεντερ,Μεγκ Ράιαν,Σαμ Σέπαρντ
Ίθακα, 1942: Με τον μεγάλο αδελφό του στο μέτωπο και τον πατέρα του νεκρό, ένας 14χρονος έφηβος καλείται να φροντίσει την οικογένειά του. Και όντως αυτό κάνει, μεταφέροντας τηλεγραφήματα αγάπης, ελπίδας, πόνου… αλλά και θανάτου.

22:40 S.A.S.: Ομάδα Ειδικών Καταδρομών στο COSMOTE CINEMA 1HD
photo_name
Ταινία δράσης βρετανικής παραγωγής 2014
Σκηνοθεσία: Ρόνι Τόμσον. Παίζουν: Τομ Χιουζ,Νόελ Κλαρκ, Άλεξ Ριντ, Τζορτζ Ρούσο
Ένας στρατιωτικός σεφ αποφασίζει να ενταχθεί σε μια επίλεκτη ομάδα της βρετανικής αεροπορίας, που αναλαμβάνει παράτολμες αποστολές σε όλον τον κόσμο. Αν και υποβάλλεται σε ακραίες δοκιμασίες, οι δυνάμεις του δεν τον εγκαταλείπουν.

23:45 War Dogs στο STAR The Exemplary Badness of “War Dogs” and “Hell or High Water” | The New Yorker

Αστυνομική περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Τοντ Φίλιπς. Παίζουν: Τζόνα Χιλ, Μάιλς Τέλερ, Ανα Ντε Αριας, Σον Τουμπ, Πάτρικ Στ. Εσπρίτ.

Βασισμένο σε πραγματική ιστορία, η ταινία παρακολουθεί την ιστορία δύο εικοσάχρονων, οι οποίοι ζουν στο Μαϊάμι κατά τη διάρκεια του Πολέ?ου στο Ιράκ, και εκμεταλλεύονται ?ια σχεδόν άγνωστη κυβερνητική πρωτοβουλία, που επιτρέπει σε ?μικρές επιχειρήσεις να «κλείνουν» συμβόλαια του Αμερικανικού Στρατού. Παρά το ταπεινό ξεκίνημά τους, καταφέρνουν να βγάλουν πολλά χρήματα και να ζήσουν τη ?μεγάλη ζωή. Όμως, οι δύο φίλοι θα χάσουν κάθε έλεγχο όταν θα κλείσουν ?ια συμφωνία 300 εκατο??υρίων δολαρίων για εξοπλιστικά συστήματα του Αφγανικού Στρατού – ?ια συμφωνία, που θα τους φέρει σε επαφή ?ε σκοτεινούς ανθρώπους, πίσω από τους οποίους, όπως θα αποδειχθεί, κρύβεται η ίδια η Αμερικανική κυβέρνηση.

23:50 Ο Μαφιόζος Της Διπλανής Πόρτας (The Whole Ten Yards) στο ALPHA

Ο Μαφιόζος της Διπλανής Πόρτας (2000) | Cityportal.grΚωμική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2004

Σκηνοθεσία: Χάουαρντ Ντόιτς. Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Μάθιου Πέρι, Αμάντα Πιτ, Νατάσα Χένστριτζ, Κέβιν Πόλακ.

Ο ανήσυχος και αγχώδης οδοντίατρος Οζ είναι παντρεμένος με τη Σύνθια, πρώην σύζυγο του μαφιόζου Τζίμι. Παρ’ όλο που ο Τζίμι, γνωστός και ως «Τουλίπας», συζεί πια με τη νέα σύντροφό του στο Μεξικό απέχοντας από οποιαδήποτε παρανομία, ο Οζ φοβάται τόσο πολύ για τη ζωή του, που σκέφτεται να χτίσει… μια τάφρο γύρω από το σπίτι του. Όταν, όμως, ο Ούγγρος «νονός» Λάζλο αποφασίζει να εκδικηθεί τον «Τουλίπα» για τη δολοφονία του γιου του απαγάγοντας τη Σύνθια, ο απελπισμένος οδοντίατρος και ο αρχιμαφιόζος Τζίμι αναγκάζονται να συμμαχήσουν, παρά την αμοιβαία αντιπάθειά τους.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b