MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 6 Ιουνίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 6 Ιουνίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Γη της ελιάς στο MEGA

Επεισόδιo 209: Ο Στάθης πηγαίνει από το σπίτι της Εύας για να της πει ότι τα ξαναβρήκε με τον Στέφανο, αλλά η αντίδρασή της του δείχνει ότι εκείνη προσπαθεί να απομακρυνθεί οριστικά από κοντά του. Ο Πότης έχει κάποια περίεργα συμπτώματα και επισκέπτεται την Αντιγόνη για να κάνει εξετάσεις. Η Ασπασία έχει επιστρέψει στη Μάνη, αλλά δεν μπορεί να μείνει στο σπίτι της, καθώς είναι φρεσκοβαμμένο. Έτσι, η Αρετή τής προτείνει να την φιλοξενήσει. Η δίκη της Μαρίνας ξεκινά. Ο Στέφανος είναι χαρούμενος καθώς το Πανεπιστήμιο στην Ισπανία όπου έκανε αίτηση για μεταπτυχιακό τον δέχεται. Η Ελένη βρίσκει έναν διευθυντή για να διαχειρίζεται τα bungalows και πλέον μπορεί, με μεγαλύτερη άνεση, να ακολουθήσει τον Στέφανο στο εξωτερικό. Ο Κουράκος λαμβάνει μεγάλη διάκριση στην Αστυνομία. Το δικαστήριο ανακοινώνει την ετυμηγορία για την υπόθεση της Μαρίνας.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 155: Η απόφαση του Αστέρη να δώσει το κτήμα στον Άγγελο προκαλεί τη μανία της Καλλιόπης, που επιτίθεται στη Βασιλική. Εκείνη για πρώτη φορά έρχεται σε πλήρη σύγκρουση μαζί της με ανυπολόγιστες συνέπειες… Η Αργυρώ από την άλλη καταφέρνει να μιλήσει γι’ αυτό που της συμβαίνει στη Μαρίνα, που καταρρέει απελπισμένη στην αγκαλιά του Αντώνη. Όμως, ενώ νομίζει ότι το μεγάλο της μυστικό είναι ασφαλές, ο Αστέρης θα βρεθεί πάρα πολύ κοντά στην αλήθεια, κατά την διάρκεια μιας βόλτας του με τον Σταύρο.

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 125: Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή πρέπει να πάρουν μια δύσκολη απόφαση και να βρεθούν απέναντι σε όλο το χωριό, ενώ ο Δούκας διώχνει τον Ακύλα από το σπίτι του. Τρεις μήνες μετά… Ο καιρός περνάει στο Διαφάνι με τα έργα να καθυστερούν συνεχώς. Ο Λάμπρος περνάει επιτροπή για να πάρει τη θέση του πίσω, ενώ η Δρόσω ανησυχεί για την κατάσταση του Κωνσταντή. Ο Ακύλας ιδρύει το δικό του κόμμα με μπροστάρη τον Λευτέρη. Ο Μπάμπης και η Κορίνα αποφασίζουν να φύγουν στην Κρήτη και η Πηνελόπη βρίσκει στο δρόμο της μια μάρτυρα που θα μπορούσε να τη βοηθήσει.

Ταινίες

21:00 Transporter 3 στο OPENTV Transporter 3 (2008) - Photo Gallery - IMDb

Ταινία δράσης, αμερικανικής και γαλλικής συμπαραγωγής, 2008

Σκηνοθεσία: Ολιβιέρ Μεγκατόν. Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Ρόμπερτ Κνέπερ, Νατάλια Ρουντακόβα.

Ο Φρανκ Μάρτιν βάζει τα γάντια οδήγησης για να παραδώσει την Βαλεντίνα, την κόρη ενός κυβερνητικού αξιωματούχου της Ουκρανίαςπου είχε απαχθεί, από τη Μασσαλία στην Οδησσό στη Μαύρη Θάλασσα. Κατά τη διαδρομή, πρέπει να αντιμετωπίσει τους κακοποιούς που θέλουν να εμποδίσουν την ασφαλή παράδοση της Βαλεντίνα και να μην αφήσει τα προσωπικά του συναισθήματα να παρεμποδίσουν τον επικίνδυνο στόχο του.

21:00 Οι Επόμενες Τρεις Μέρες στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name
Σκηνοθεσία: Πολ Χάγκις. Παίζουν: Ράσελ Κρόου, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Μπράιαν Ντένεχι
Ο Τζον Μπρέναν είναι καθηγητής σε ένα κοινοτικό κολέγιο στο Πίτσμπεργκ, σύζυγος και αφοσιωμένος πατέρας. Πολύ γρήγορα αρχίζει να ζει έναν ζωντανό εφιάλτη, όταν η σύζυγός του, Λάρα, κατηγορείται για φόνο.

22:00 Churchill στο COSMOTE CINEMA 1HD
photo_name
Βιογραφία βρετανικής παραγωγής 2017
Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Τεπλίτσκι. Παίζουν: Μπράιαν Κοξ, Μιράντα Ρίτσαρντσον, Τζον Σλάτερι
6 Ιουνίου 1944: Απόβαση στη Νορμανδία. Ιούνιος του 1944. Λίγο πριν την απόβαση στη Νορμανδία, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ διστάζει να δώσει την έγκρισή του για εισβολή των συμμαχικών δυνάμεων στην κατακτημένη από τους ναζί Ευρώπη, φοβούμενος μια πιθανή στρατιωτική αποτυχία.

22:40 Χωρίς Διέξοδο (Collide) στον ALPHA Collide Review: Crazy Ben Kingsley Can't Save Cut-Rate Car Chase Movie | IndieWire

Περιπέτεια αμερικανικής, αγγλικής, κινεζικής και γερμανικής παραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Έραν Κρίβι. Παίζουν: Νίκολας Χουλτ, Φελίσιτι Τζόουνς, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Άντονι Χόπκινς.

Ο Κέισι και η Τζούλιετ είναι δύο νεαροί Αμερικάνοι που ταξιδεύουν με ένα σακίδιο για να γνωρίσουν την Ευρώπη. Όταν η Τζούλιετ ανακαλύπτει ότι πάσχει από μια σπάνια θανατηφόρα ασθένεια ο Κέισι αποφασίζει να ληστέψει έναν Γερμανό γκάγκστερ προκειμένου να πληρώσει την θεραπεία της αγαπημένης του. Η επιχείρηση του όμως βγαίνει εκτός σχεδίου και ο Κέισι τώρα θα πρέπει να επιδοθεί σε έναν ιλιγγιώδη αγώνα δρόμου προκειμένου να φτάσει στην Τζούλιετ πριν την γερμανική μαφία.

23:15 Η Εσχάτη Των Ποινών (Maximum Conviction) στο OPENTV
Η Εσχάτη των Ποινών (2012) | Cityportal.gr
Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής, 2012
Σκηνοθεσία: Κιόνι Ουάξμαν. Παίζουν: Στίβεν Σιγκάλ, Στιβ Όστεν, Αλάια Ο’ Μπράιαν, Στεφ Σονγκ, Μάικλ Παρέ.
Δύο πρώην πράκτορες μυστικών υπηρεσιών αναλαμβάνουν την αποστολή να επιβλέψουν την άφιξη στη φυλακή δύο αινιγματικών γυναικών. Όταν όμως σε απόλυτο συγχρονισμό με την άφιξή τους, μια ομάδα μισθοφόρων κάνει επιδρομή στη φυλακή, τότε συνειδητοποιούν ότι δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη αποστολή…

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b