MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η έφηβη τενίστρια Κόκο Γκοφ ζητά ειρήνη και τερματισμό της ένοπλης βίας

Η Αμερικανίδα τενίστρια μετά τη νίκη που την οδήγησε στον τελικό του Γαλλικού Όπεν ζήτησε ειρήνη και τερματισμό της ένοπλης βίας υπογράφοντας στην κάμερα της μετάδοσης του αγώνα.

Monopoli Team

Η 18χρονη έγραψε το μήνυμά της στην τηλεοπτική κάμερα λίγα λεπτά μετά τη νίκη που της έδωσε το εισιτήριο για τον πρώτο Grand Slam τελικό της καριέρας της.

Την περασμένη εβδομάδα, 19 παιδιά και δύο δάσκαλοι σκοτώθηκαν από ένοπλη επίθεση στο Τέξας. Την Πέμπτη, ένας ένοπλος σκότωσε τρεις υπαλλήλους και έναν ασθενή σε νοσοκομείο της Οκλαχόμα. Στο τέλος της συνέντευξής της εντός γηπέδου μετά τη νίκη της στον ημιτελικό του γαλλικού τουρνουά πήγε στην κάμερα κι άφησε ένα μήνυμα όπως συνηθίζεται στο τουρνουά, γράφοντας πάνω στον φακό: «Ειρήνη – τερματίστε την ένοπλη βία».

«Πραγματικά δεν ήξερα τι θα έγραφα ακόμη και [στις] στιγμές που περπατούσα προς την κάμερα. Απλώς ένιωσα ότι αυτό είναι το σωστό εκείνη τη στιγμή», είπε η τενίστρια Νο23 της παγκόσμιας κατάταξης. «Ξύπνησα σήμερα το πρωί, ξέρετε, και είδα ότι έγινε κι άλλο επεισόδιο με πυροβολισμούς και νομίζω ότι είναι απλά τρελό», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b