MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 3 Ιουνίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 1 Ιουνίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 208: Η Εύα κάνει τις πρώτες κινήσεις για να φύγει από τη Μάνη και να επιστρέψει στην Αθήνα. Η επιχείρηση που οργανώνει ο Κουράκος στέφεται με επιτυχία και οι δύο μαφιόζοι συλλαμβάνονται με το σακ βουαγιάζ των χρημάτων στην κατοχή τους. Ο Φίλιππος και η Βασιλική δρομολογούν το ολιγοήμερο ταξίδι τους στη Σύμη. Ο Μάνος προσπαθεί να εμψυχώσει τη Μαρίνα ενόψει της δίκης της, αλλά εκείνη φοβάται πως κάτι αναπάντεχο θα συμβεί και θα βρεθεί στη φυλακή. Ο Λυκούργος μελετά τη δικογραφία και δίνει τις ανάλογες κατευθύνσεις, με τη Χάιδω να τον στηρίζει σε κάθε βήμα. Η Αθηνά ενημερώνει τον Ιάκωβο για τον νέο εκβιασμό του Δημήτρη κι εκείνος αναλαμβάνει δράση. Ο Στέφανος, επηρεασμένος από τον πατέρα του, κάνει το πρώτο βήμα συμφιλίωσης με τη Βασιλική, αλλά εκείνη θέτει όρους για να δεχτεί τη συγγνώμη του.

Ταινίες

21:00 Justice League στο STAR Justice League: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Zack Snyder | Youfly

Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2017.

Σκηνοθεσία: Ζακ Σνάιντερ. Παίζουν: Τζάρεντ Λέτο, Μπεν Άφλεκ, Άμπερ Χερντ, Έιμι Άνταμς, Χένρι Καβίλ, Τζέισον Μομόα.

Χάρη στην ανιδιοτελή θυσία του Σούπερμαν, που αποκαθιστά την πίστη του στην ανθρωπότητα, ο Μπρους Γουέιν ζητά τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, Νταϊάνα Πρινς, για να αντιμετωπίσουν ένα ακόμη πιο επικίνδυνο εχθρό. Μαζί, ο Batman και η Wonder Woman δρουν γρήγορα για να βρουν και να στρατολογήσουν μια ομάδα μετά-ανθρώπων που θα αντισταθούν σ’ αυτήν την καινούργια απειλή. Αλλά, παρά τη δημιουργία αυτής της χωρίς προηγούμενο λεγεώνας ηρώων -Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash και Cyborg- μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά για να σωθεί ο πλανήτης από μία επίθεση καταστροφικών διαστάσεων.

21:00 Γαμπρός της Συμφοράς στο COSMOTE CINEMA1HD photo_name
Σκηνοθεσία: Τζέι Ρόουτς. Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντε Νίρο,Μπεν Στίλερ,Τέρι Πόλο
Ο Γκρεγκ θέλει να παντρευτεί την Παμ, αλλά πρέπει πρώτα να κερδίσει την εύνοια των γονιών της. Ο μέλλων πεθερός του, όμως, ένας στριμμένος, ψυχωτικός πρώην πράκτορας της CIA, θα πάρει εξαρχής με κακό μάτι τον σύντροφο της κόρης του.

21:00 Baywatch στο SKAI

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Σεθ Γκόρντον. Παίζουν: Αλεξάντρα Νταντάριο, Πριγιάνκα Τσόπρα, Ντουέιν Τζόνσον, Ζακ Έφρον, Πάμελα Άντερσον, Ντέιβιντ Χάσελχοφ.

Ο ναυαγοσώστης Μιτς Μπιουκάνον και η ομάδα του αναλαμβάνουν, εκτός της φύλαξης της παραλίας, την εκπαίδευση νεοσύλλεκτων ναυαγοσωστών. Ανάμεσά τους είναι και ο αλαζόνας πρωταθλητής κολύμβησης Ματ Μπρόντι. Η σύγκρουση μεταξύ τους είναι εκρηκτική, αλλά τελικά θα αναγκαστούν να συνεργαστούν στενά προκειμένου να ξεσκεπάσουν μια εγκληματική οργάνωση που διακινεί ναρκωτικά και απειλεί το μέλλον της παραλίας τους.

22:00 Η Συνωμοσία της Σκιάς στο COSMOTE CINEMA2HD photo_name
Σκηνοθεσία: Τομά Κρουιτόφ. Ηθοποιοί: Φρανσουά Κλιζέ, Ντενί Πονταλιντές, Σαμί Μπουαζιλά
Ένας άνεργος άντρας αναλαμβάνει να απομαγνητοφωνεί υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες για έναν αινιγματικό εργοδότη. Μια καλοπληρωμένη αλλά μυστηριώδης δουλειά, που τον παγιδεύει στα δίχτυα μιας επικίνδυνης πολιτικής συνωμοσίας.

23:00 Δίπλα Στη Θάλασσα (By The Sea) στον ANT1 Angelina Jolie Says She Thought By the Sea Would Help Her and Brad Pitt's Marriage | Vanity Fair

Δραματική ταινία, αμερικάνικης παραγωγής 2015.

Σκηνοθεσία: Ατζελίνα Τζολί. Παίζουν: Ατζελίνα Τζολί, Μπραντ Πιτ, Μελβίλ Πουπό, Μελανί Λοράν.

Το καλοκαίρι του 1973 ένας Αμερικανός συγγραφέας και η σύζυγός του, πρώην χορεύτρια, κάνουν διακοπές σε ένα απομονωμένο γαλλικό ψαροχώρι. Η άφιξη ενός νιόπαντρου ζευγαριού στο διπλανό δωμάτιο του ξενοδοχείου τους θα φέρει στην επιφάνεια τα χρόνια προβλήματα του δικού τους γάμου. Απόμακροι συναισθηματικά και αποξενωμένοι ως ζευγάρι θα κληθούν να αναμετρηθούν με τα μυστικά τους και να λάβουν δύσκολες αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης τους και την κοινή τους πορεία.

23:15 Οι Αναλώσιμοι 3 (The Expendables 3) στο SKAI Movie Review: 'The Expendables 3' Starring Mel Gibson, Sylvester Stallone - ABC News

Ξένη ταινία Δράσης, περιπέτειας 2014

Σκηνοθεσία: Πάτρικ Χιουζ. Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Τζετ Λι, Ντολφ Λούντγκρεν, Χάρισον Φορντ, Γουέσλι Σνπάιπς, Mελ Γκίμπσον, Aντόνιο Μπαντέρας.

Ο Μπάρνεϊ, ο Κρίστμας και τα υπόλοιπα μέλη της θρυλικής ομάδας των Αναλώσιμων αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή τους: να βεβαιωθούν ότι το πιο ισχυρό όπλο του πλανήτη δε θα καταλήξει στα λάθος χέρια. Τα πράγματα όμως δε θα είναι και τόσο εύκολα για την ομάδα, καθώς σύντομα θα βρεθούν στο δρόμο ενός αδίστακτου κακοποιού. Πρόκειται για τον Κόνραντ Στόουνμπανκς, ο οποίος πριν από αρκετά χρόνια, ίδρυσε μαζί με τον Μπάρνεϊ τους Αναλώσιμους, όμως στη συνέχεια έγινε λαθρέμπορος όπλων και ο Μπάρνεϊ αναγκάστηκε να τον σκοτώσει … ή έτσι νόμιζε.

23:40 Νεκροταφείο Ζωντανών στο COSMOTE CINEMA2HD photo_name

Τρόμου αμερικανικής παραγωγής 1989

Σκηνοθεσία: Μέρι Λαμπέρτ, Ηθοποιοί: Ντενίς Κρόσμπι,Μάικο Χιουζ,Ντέιλ Μίντκιφ

Ένας νεαρός γιατρός μετακομίζει με την οικογένειά του σε ένα νέο σπίτι στην επαρχία. Έπειτα από ένα τραγικό γεγονός, μαθαίνει ότι μένει κοντά σε ένα παλιό ινδιάνικο νεκροταφείο, όπου, σύμφωνα με τον θρύλο, οι νεκροί ανασταίνονται.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b