MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ιούνιος και binge-watching στο Netflix: Οι 10 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε αυτόν τον μήνα

Ο Ιούνιος στο Netflix μπήκε δυναμικά, με 4 νέες σειρές, 4 νέες ταινίες και 2 επιστροφές που θα συζητηθούν.

Η 6η σεζόν του Peaky Blinders έρχεται στο Netflix. Photo Credits: BBC
Η 6η σεζόν του Peaky Blinders έρχεται στο Netflix. Photo Credits: BBC
Monopoli Team

Ο Ιούνιος σηματοδοτεί και επίσημα την αρχή του καλοκαιριού και το feed μας στα social media ίσως να έχει ήδη γεμίσει με παραλίες και διακοπές. Για όσους όμως δεν μπορούν να απολαύσουν ακόμα τη δροσιά μίας παραλίας και την ξεγνοιασιά των διακοπών, το Netflix έχει τη λύση, καθώς αυτόν τον μήνα υποδέχεται αρκετές νέες σειρές και ταινίες, ενώ δε θα λείψουν οι ηχηρές επιστροφές των σειρών που το κοινό έχει αγαπήσει.

Αν λοιπόν η παραλία είναι προς το παρόν για σας ένα άπιαστο όνειρο, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας, ανοίξτε προαιρετικά το air-condition, πάρτε κάτι να «μασουλάτε» και απολαύστε ένα μοναδικό binge-watching των 10 καλύτερων νέων προσθηκών του Netflix για τον μήνα Ιούνιο.

Μια Τέλεια Μητέρα (Παρασκευή 3 Ιουνίου)

Για την πρώτη βδομάδα του Ιουνίου το Netflix μας ετοίμασε μία γαλλική αστυνομική σειρά που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Nina Darnton με τίτλο The Perfect Mother και  υπόσχεται να μας καθηλώσει. Όταν η κόρη της Hélène Berg (Ζουλί Γκαγιέ) κατηγορείται για ανθρωποκτονία, θα κάνει τα πάντα για να αποδείξει την αθωότητά της. Η αφοσιωμένη μητέρα θα ξεκινήσει ένα ταξίδι γεμάτο μυστικά, ανατροπές και μία σκοτεινή αλήθεια που μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες μεταξύ του θύματος και του θύτη. Το ερώτημα όμως που θα προσπαθήσει να λύσει σε 4 μόλις επεισόδια είναι ένα. Είναι πράγματι ικανή η κόρη της να σκοτώσει;

Hustle (Τετάρτη 8 Ιουνίου)

Ο Άνταμ Σάντλερ επιστρέφει στο Netflix με την ταινία Hustle. Υποδύεται έναν άτυχο σκάουτερ του μπάσκετ, ο οποίος εκεί που πιστεύει πως η καριέρα του έχει οριστικά τελειώσει, ανακαλύπτει τυχαία έναν Ισπανό παίκτη του μπάσκετ (Χουάντσο Ερνανγόμεθ), του οποίου το ταλέντο πιστεύει πως μπορεί να αναζωογονήσει την φήμη του. Αναλαμβάνει έτσι να αποδείξει ότι και οι δύο τους είναι ικανοί να φτάσουν μέχρι το NBA και να τραβήξουν τα βλέμματα όλων.

Keep Sweet: Pray and Obey (Τετάρτη 8 Ιουνίου)

Από τα ντοκιμαντέρ που μας συστήνει αυτόν τον μήνα η πλατφόρμα, ξεχωρίζει το Keep Sweet: Pray and Obey, το οποίο ρίχνει φως στην σκοτεινή άνοδο του μορμόνου Γουόρεν Τζεφς και στη Φονταμενταλιστική Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών. Ο ιδρυτής του πολυγαμικού αυτού δόγματος έχει κατηγορηθεί πολλάκις για αποτρόπαια εγκλήματα, ενώ από το 2011 εκτίει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για την σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων παιδιών.

First Kill (Παρασκευή 10 Ιουνίου)

Η σειρά 8 επεισοδίων First Kill αποτελεί τη νέα εφηβική προσθήκη της πλατφόρμας. Όταν έρθει η ώρα της Τζουλιέτ να σκοτώσει για πρώτη φορά ερωτεύεται την Καλάιοπι. Στην ίδια ακριβώς μοίρα βρίσκεται και η Καλάιοπι όμως, και ο μπερδεμένος αυτός έρωτας μπλέκει τις δύο έφηβες σε νέες και άκρως περίεργες περιπέτειες. Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι μόνο ότι πρέπει να σκοτώσουν κάποιον γενικά, αλλά το ότι πρέπει να σκοτώσουν η μία την άλλη, καθώς η Τζουλιέτ είναι βρικόλακας, η Καλάιοπι είναι κυνηγός βρικολάκων και ο έρωτας τους είναι άκρως απαγορευμένος.

Peaky Blinders: Σεζόν 6 (Παρασκευή 10 Ιουνίου)

Ευτυχώς για τους fans του Peaky Blinders, η 6η και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς δεν θα αργήσει να προσγειωθεί στο Netflix. Τέσσερα χρόνια μετά την μεγάλη απώλεια που γνώρισαν οι Σέλμπι, το τέλος της Ποτοαπαγόρευσης ωθεί τον Τόμι στο εμπόριο οπίου, το οποίο θα προκαλέσει μια αναγκαστική συμμαχία με τους εχθρούς του. Τα νέα δεδομένα θα χαλάσουν όσες ισορροπίες είχαν καταφέρει να κρατηθούν και το μέλλον των Σέλμπι δεν φαίνεται να διαγράφεται αισιόδοξο.

Spiderhead: Υπό το Βλέμμα της Αράχνης (Παρασκευή 17 Ιουνίου)

Η νέα ταινία του Netflix με πρωταγωνιστή τον Κρις Χέμσγουορθ είναι αναμφίβολα από τις πιο πολυαναμενόμενες προσθήκες του μήνα. Βασισμένο στο μίνι μυθιστόρημα του George Saunders, το Spiderhead τοποθετεί την πλοκή του στο εγγύς μέλλον, όπου δύο κατάδικοι (Μάιλς Τέλερ και Τζόρνι Σμόλετ) αντιμετωπίζουν το παρελθόν τους, στη σωφρονιστική μονάδα ενός οραματιστή (Χέμσγουορθ) που τους χορηγεί ψυχοτρόπες ουσίες, με σκοπό να «αλλάξει» το μυαλό και τα συναισθήματά τους. Η διαφορετική αυτή φυλακή όπου λαμβάνουν μέρος τα πειράματα φαίνεται αρκετά φιλελεύθερη, μέχρι όμως να παρατηρήσουμε την σκοτεινή αλήθεια και τα μυστικά που κρύβονται πίσω από τα πειράματα του μυστήριου Στιβ Αμπνέστι.

The Umbrella Academy (Τετάρτη 22 Ιουνίου)

Μετά από 2 χρόνια αναμονής και αγωνίας η 3η σεζόν του The Umbrella Academy θα προσγειωθεί στο Netflix λίγο πριν την έξοδο του Ιουνίου. Το τέλος της 2ης σεζόν είχε αφήσει πολλές αναπάντητες απορίες στο κοινό της σειράς, το οποίο φαίνεται πως θα γίνει μάρτυρας μίας ακόμα συντέλειας του κόσμου αλλά και της αναμέτρησης των «Ομπρελών» με τα «Σπουργίτια». Στον νέο κύκλο θα γνωρίσουμε το μεγάλο γενεαλογικό δέντρο των υπερηρώων της Ακαδημίας και θα ταξιδέψουμε για ακόμα μία φορά στο χρόνο.

Money Heist: Korea – Joint Economic Area (Παρασκευή 24 Ιουνίου)

Μιας και η original σειρά φέτος έκλεισε τον κύκλο της, ο κορεάτικος κινηματογράφος σκέφτηκε πως θα ήταν τέλεια ιδέα να μας παρουσιάσει την δική του εκδοχή. Και πιθανότατα η κίνηση αυτή θα είναι πολύ επιτυχημένη, όπως άλλωστε κάθε κορεάτικη σειρά της οποίας τα δικαιώματα έχει το Netflix τα τελευταία δύο χρόνια. Στην εκπνοή του Ιουνίου λοιπόν, θα γνωρίσουμε το Money Heist: Korea – Joint Economic Area, οι συντελεστές του οποίου θα προσπαθήσουν να οργανώσουν την τέλεια ληστεία, αλλά πάνω από όλα να ξεπεράσουν το αυθεντικό La Casa de Papel.

Άνθρωπος Εναντίον Μέλισσας (Παρασκευή 24 Ιουνίου)

Ο αγαπημένος αδέξιος χαρακτήρας του Ρόουαν Άτκινσον επιστρέφει και αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του Netflix, Άνθρωπος Εναντίον Μέλισσας. Ο Άτκινσον σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στη νέα αυτή σειρά, η οποία παρουσιάζει τις περιπέτειες του αδέξιου Τρέβορ, ο οποίος παλεύει να σκοτώσει μία μέλισσα, η οποία του κάνει τη ζωή δύσκολη και την πανάκριβη έπαυλη στην οποία δουλεύει, «καλοκαιρινή».

Ο Άνδρας από το Τορόντο (Παρασκευή 24 Ιουνίου)

Η νέα κωμωδία δράσης του Netflix, το τρέιλερ της οποίας δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας ακόμα, ακολουθεί την ιστορία του πιο επικίνδυνου δολοφόνου στον κόσμο (Γούντι Χάρελσον) και του Τέντι, ενός απατεώνα της Νέας Υόρκης, (Κέβιν Χαρτ). Οι δύο τους θα μπλέξουν σε μία περίεργη κατάσταση γεμάτη αστείες παρεξηγήσεις και περιπέτειες, βασίζοντας τελικά το μέλλον τους ο ένας στον άλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Συγκάλυψη: Η συγκλονιστική υπόθεση που έγινε ντοκιμαντέρ στο Netflix – και παραμένει άλυτη12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b