MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 2 Ιουνίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 2 Ιουνίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 207: Η Μυρτάλη μιλά με πάρα πολύ σκληρό τρόπο στον Αλέξη, ενώ ο Πότης παρακολουθεί όλο το σκηνικό από απόσταση και αμέσως του μπαίνουν ιδέες. Η Αρετή κατηγορεί τον Ιάκωβο ότι της διέλυσε την οικογένεια και οι δυο τους έρχονται σε ρήξη. Η ημέρα της δίκης πλησιάζει και η Μαρίνα αγχώνεται όλο και περισσότερο για το αποτέλεσμα. Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα δεν βρίσκει το σακ βουαγιάζ με τα χρήματα κάτω από το κρεβάτι και αμέσως κατηγορεί τον Αλέξη. Ο Ανέστης, μεθυσμένος, εμφανίζεται νύχτα στο σπίτι της Ευτυχίας, με επιθετικές διαθέσεις. Δύο άντρες εισβάλλουν στο σπίτι της Μαργαρίτας και του Αλέξη, και τους απειλούν με όπλα, αναζητώντας τα χρήματα. Ο Ισίδωρος πηγαίνει μαζί με τον Ιάκωβο στο καφενείο και ανακοινώνει στον Πότη ότι βάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος. Όπως είναι επόμενο, ο Πότης διαδίδει γρήγορα το νέο και οι συγχωριανοί δίνουν συγχαρητήρια στον Ισίδωρο.

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 124: Ο Κωνσταντής κι ο Νικηφόρος δεν δέχονται τον εκβιασμό του Μοσχοβάκη και εμμένουν στην απόφαση τους να αποχωρήσουν απ’ το έργο του αεροδρομίου. Η Μυρσίνη αποκαλύπτει στον Δούκα ότι πίσω απ’ την απόπειρα δολοφονίας του Κωνσταντή βρίσκόταν ο Μεγαρίτης ενώ το σχέδιο της Πηνελόπης να βρει τον Ρακιτζή ναυαγεί γι’ άλλη μια φορά. Η Αιμιλία φέρνει μια ευχάριστη είδηση στον Λάμπρο. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη θέτουν σ’ εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο…

Ταινίες

21:00 Ο Σωματοφύλακας Του Εκτελεστή (Hitman’s Bodyguard) στο STAR The hitman's bodyguard ( Ο σωματοφύλακας του εκτελεστή ) - Κριτική | Περιοδικό Move It

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2017.

Σκηνοθεσία: Πάτρικ Χιούζ. Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουελ Τζάκσον, Γκάρι Όλντμαν, Σάλμα Χάγιεκ.

Ο κορυφαίος σωματοφύλακας στον κόσμο, καλείται να προστατεύσει τη ζωή του θανάσιμου εχθρού του, ενός από τους πιο διαβόητους εκτελεστές του πλανήτη. Ο ασταμάτητος σωματοφύλακας και ο αδίστακτος δολοφόνος, βρίσκονται για χρόνια αντιμέτωποι, αλλά τώρα θα βρεθούν μαζί για ένα απίστευτα τρελό 24ωρο. Κατά τη διάρκεια της άγριας περιπέτειας, που θα τους μεταφέρει από την Αγγλία έως τη Χάγη, θα αντιμετωπίσουν καταδιώξεις με αυτοκίνητα, αλλόκοτες περιπέτειες με πλοίο αλλά και έναν ανελέητο δικτάτορα της Ανατολικής Ευρώπης, που διψάει για αίμα.

21:00 Το Μυστικό Της Άνταλαϊν (The Age Of Adaline) στο OPENTV The Age of Adaline' movie review - The Washington Post

Αισθηματικό δράμα, αμερικανικής παραγωγής 2015.

Σκηνοθεσία: Λι Τόλαντ Κρίγκερ. Παίζουν: Μπλέικ Λάιβλι, Μίσιελ Χούισμαν, Κάθι Μπέικερ, Χάρισον Φορντ, Έλεν Μπέρστιν.

Έπειτα από ένα ατύχημα, που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή, μια νεαρή γυναίκα παραμένει στα 29 της χρόνια αγέραστη. Για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της, αποφεύγει να έχει οποιαδήποτε κοινωνική ζωή. Όταν όμως συναντήσει έναν χαρισματικό άνδρα, που της προκαλεί πρωτόγνωρα αισθήματα, το μυστικό της αρχίζει να απειλείται…

21:00 Pretty Woman στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name
Σκηνοθεσία: Γκάρι Μάρσαλ, Παίζουν: Ρίτσαρντ Γκιρ, Τζούλια Ρόμπερτς, Τζέισον Αλεξάντερ
Ένας αδίστακτος επιχειρηματίας γοητεύεται από την ομορφιά, την απλότητα και την ειλικρίνεια μιας νεαρής πόρνης κι αποφασίζει να την μυήσει στα μυστικά της ‘υψηλής κοινωνίας’… Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

22:00 Ιστορίες της Τύχης και της Φαντασίας στο COSMOTE CINEMA 2HD
photo_name
Α’ Τηλεοπτική Προβολή
Σκηνοθεσία: Ριγιουσούκε Χαμαγκούτσι, Παίζουν: Κοτόνε Φουρουκάουα, Κατσούκι Μόρι, Φουσάκο Ουράμπε
Ένα απρόβλεπτο ερωτικό τρίγωνο, μια παγίδα αποπλάνησης και μια συνάντηση ως αποτέλεσμα μιας παρεξήγησης: τρεις ιστορίες για μοιραίες συμπτώσεις και την πολυπλοκότητα των σχέσεων, που ξετυλίγονται με φόντο τη σύγχρονη Ιαπωνία.

23:10 Ένταση στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name
Σκηνοθεσία: Μάικλ Μαν, Παίζουν: Αλ Πατσίνο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Βαλ Κίλμερ
Ένας αστυνομικός ακολουθεί τα ίχνη ενός ευφυούς εγκληματία που οργανώνει ένα τελευταίο παράτολμο κόλπο πριν αποσυρθεί. Οι δυο τους έχουν πολλά κοινά… το μόνο που τους χωρίζει είναι ότι βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του νόμου.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b