MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 1 Ιουνίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 1 Ιουνίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 153: Ο Άγγελος ανακαλύπτει το μυστικό της Αργυρώς και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει. Η απόφαση του Άγγελου να αγοράσει το κτήμα των Σταματάκηδων φέρνει αναστάτωση στο χωριό και στον Αστέρη με το Μαθιό που βλέπουν τις ελπίδες τους για το μαγαζί να εξανεμίζονται και τα χρέη να γιγαντώνονται. Η Καλλιόπη από την άλλη αρνείται να δεχτεί πως κι η τελευταία γη των Σταματάκηδων θα πέσει στα χέρια του Βρουλάκη. Καθώς ο Σταύρος πάει ανυποψίαστος να βρει την Αργυρώ στη δουλειά της, πέφτει επάνω στον Αστέρη. Θα αποκαλυφθεί ποιος είναι ο καινούριος του φίλος; Η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα παντού για τον Καραπάνο, και η Στέλλα καλείται να τον μεταφέρει χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

21:00 Η Γη της ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 206: Ο Άρης έχει γοητευτεί πολύ από την Ευτυχία κι αρχίζει να την πολιορκεί. Στο ίδιο μοτίβο κινείται και ο Πότης με την Αλκμήνη, αλλά εκείνη ακόμα δεν έχει αντιληφθεί τις προθέσεις του. Ο Ισίδωρος ανακοινώνει στη Μαρίνα πως θα δώσει τη συγκατάθεσή του για τον γάμο της με τον Μάνο, μόνο αν δεχτεί να κάνει πίσω στο θέμα της μητρότητας. Η Αρετή παρακαλάει τον Στέφανο να ξανασκεφτεί τη φυγή του στην Ισπανία, αλλά εκείνος είναι αμετακίνητος. Ο Αλέξης πηγαίνει κρυφά στο σπίτι της Μαργαρίτας και κλέβει τα χρήματα, αγνοώντας τη συνεργασία της με την αστυνομία. Ταυτόχρονα, δεν καταθέτει τα όπλα και πλευρίζει τη Μυρτάλη και τη Μαρίνα, με σκοπό να τις πείσει να μην τον φοβούνται. Παράλληλα, η Μαρίνα αντιμετωπίζει τον Ανέστη, βάζοντάς τον με ένα παράδοξο τρόπο στη θέση του. Ο Ισίδωρος εκμυστηρεύεται στην Ιουλία και τον Ιάκωβο πως θα βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος κι εκείνοι δεσμεύονται να τον βοηθήσουν.

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 123: Οι εφημερίδες έχουν προκαλέσει αναστάτωση σε όλο το χωριό. Η Ελένη και ο Λάμπρος αποφεύγουν να πάρουν θέση. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το έργο παρά τις συμβουλές του Φραγκούδη. Θα πρέπει όμως να αντιμετωπίσουν τον Μοσχοβάκη που έρχεται να ξεδιαλύνει το χάος. Ο ταξίαρχος Τριανταφυλλίδης ανακρίνει τον Ζάχο. Που θα οδηγήσει αυτή η ανάκριση;

Ταινίες

21:00 Η Ναυμαχία Του Μίντγουεϊ (Midway) στο OPENTV Midway Review: Roland Emmerich's Bland New War Movie Is Lost at Sea | IndieWire

Α’ Τηλεοπτική μετάδοση.

Πολεμική ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής, 2019

Σκηνοθεσία: Ρόλαντ Έμεριχ. Παίζουν: Εντ Σκράιν, Πάτρικ Γουίλσον, Λουκ Έβανς, Άαρον Έκχαρτ, Νικ Τζόνας, Μάντι Μουρ, Ντένις Κουέιντ, Γούντι Χάρελσον.

Μετά την ιαπωνική επίθεση στο Περλ Χάρμπορ, οι Η.Π.Α. έχουν μπει για τα καλά στο θέατρο μαχών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Για να αποκτήσουν όμως το προβάδισμα που χρειάζονται, θα χρειαστεί να δώσουν μια άλλη μάχη, όπου το θάρρος και η γενναιότητα αξιωματικών και στρατιωτών θα είναι πιο σημαντικά από τα όπλα. Τα πάντα θα κριθούν στη ναυμαχία του Μίντγουεϊ…

22:40 The Hunger Games: Επανάσταση Μέρος 2 (The Hunger Games: Mockingjay Part 2) στον ALPHA Review: The Hunger Games: Mockingjay Part 2 is an impressively grim mess - Vox

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής, 2015

Σκηνοθεσία: Φράνσις Λόρενς. Παίζουν: ΤΤζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον, Λίαμ Χέμσγουορθ, Γούντι Χάρελσον, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Τζούλιαν Μουρ, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Τζέφρι Ράιτ, Γουίλοου Σιλντς, Σαμ Κλάφλιν, Στάνλεϊ Τούτσι, Ντόναλντ Σάδερλαντ.

Το δεύτερο μέρος της Επανάστασης, και το τελευταίο της τετραλογίας των Αγώνων Πείνας. Η Περιοχή 13 επαναστατεί εναντίον της απολυταρχικής Κάπιτολ. Το σύμβολο πια της Επανάστασης, η Κάτνις, μαζί με τους πιστούς της φίλους Πίτα, Γκέιλ και Φίνικ, αναλαμβάνουν να απελευθερώσουν τους κατοίκους της έκπτωτης Πάνεμ και να δολοφονήσουν τον Πρόεδρο Σνόου.

23:00 Έντιμος Κλέφτης στο COSMOTE CINEMA 1HD
photo_name
Ταινία Δράσης αμερικανικής παραγωγής 2020
Σκηνοθεσία: Μαρκ Γουίλιαμς. Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Κέιτ Γουάλς, Τζάι Κόρτνεϊ
Θέλοντας να ζήσει μια έντιμη ζωή, ένας ληστής τραπεζών αποφασίζει να παραδοθεί και να εκτίσει μειωμένη ποινή. Όταν, όμως, διαπιστώνει ότι οι πράκτορες του FBI είναι πιο διεφθαρμένοι από τον ίδιο, παλεύει να καθαρίσει το όνομά του.

23:15 John Wick στο STAR JOHN WICK (2014): The Things I Liked… | The Movie My Life

Περιπέτεια αμερικανικής και καναδικής συμπαραγωγής 2014.

Σκηνοθεσία Τσαντ Στάχελσκι Παίζουν: Κίανου Ριβς, Μάικλ Νίκβιστ, Αλφι Αλεν, Γουίλεμ Νταφόε, Αντριάν Παλίσκι

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο της αγαπημένης του συζύγου, ο Τζον Γουίκ λαμβάνει ένα τελευταίο δώρο από εκείνη: ένα κουτάβι με το όνομα Ντέιζι. Ο θρήνος του διακόπτεται απότομα, όταν ο αδίστακτος Ιόσεφ και η συμμορία του εισβάλλουν στο σπίτι του, αφήνοντας τον ίδιο αναίσθητο και τη Ντέιζι νεκρή. Δίχως να το γνωρίζουν, μόλις ξύπνησαν έναν από τους πιο επικίνδυνους δολοφόνους του υπόκοσμου. Η αναζήτηση του Τζον για το κλεμμένο αυτοκίνητο, που του πήρε η συμμορία, τον οδηγεί σε μια μυστική κοινότητα της Νέας Υόρκης, όπου κάποτε ο ίδιος ήταν ο φόβος και ο τρόμος όλων. Εκεί μαθαίνει ότι ο Ιόσεφ είναι ο μοναχογιός ενός παλιού του συνεργάτη, ο οποίος και εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Τζον Γουίκ, προκειμένου να μη φτάσει ποτέ στο γιο του. Με έναν ολόκληρο στρατό στο κατόπι του, ο Τζον μετατρέπεται ξανά στην τρελή φονική μηχανή, που φοβόταν ολόκληρος ο υπόκοσμος…

23:20 Salt στο MEGA Salt (2010) | Cityportal.gr

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2010

Σκηνοθεσία: Φίλιπ Νόις. Παίζουν: Αντζελίνα Τζολί, Λιβ Σράιμπερ, Ντάνιελ Ολμπρίτσκι

Η πράκτορας της CIA ‘Εβελιν Σολτ θα βρεθεί από την μια στιγμή στην άλλη καταζητούμενη και φυγάς στην ίδια της την χώρα, μετά από την κατηγορία που θα ασκήσει εναντίον της ένας Ρώσος που έχει αυτομολήσει στις ΗΠΑ, ότι η ίδια είναι Ρωσίδα κατάσκοπος με στόχο την δολοφονία του Αμερικανού προέδρου. Με όπλα τις ικανότητες και την πείρα που έχει αποκτήσει ως πράκτορας, θα ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου για την απόδειξη της αθωότητάς της, θα προσπαθήσει να προστατεύσει τον σύζυγό της και παράλληλα να αποφύγει την σύλληψη από τις μυστικές υπηρεσίες της πατρίδας της… Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ ήχου.

23:40 Η Γέννηση ενός Έθνους στο COSMOTE CINEMA 2HD photo_name
Σκηνοθεσία: Νέιτ Πάρκερ. Παίζουν: Νέιτ Πάρκερ, Άρμι Χάμερ, Γκάμπριελ Γιούνιον
Με φόντο τον προεμφυλιακό αμερικανικό Νότο, ένας μορφωμένος σκλάβος και ιερέας γίνεται μάρτυρας ανείπωτων κτηνωδιών κι αποφασίζει να οργανώσει μια εξέγερση, με την ελπίδα ότι θα οδηγήσει τον καταπιεσμένο λαό του στην ελευθερία.

23:45 London Fields στο OPENTV The London Fields film is here! It's awful! And it's all thanks to a Surrey insolvency firm | Movies | The Guardian

Ταινία μυστηρίου βρετανικής και αμερικανικής συμπαραγωγής 2018

Σκηνοθεσία: Μάθιου Κάλεν. Παίζουν: Άμπερ Χερντ, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Τζιμ Στάρτζες, Τέο Τζέιμς, Κάρα Ντελεβίν, Τζέισον Άιζακς.

Η Νίκολα Σιξ, μια μοιραία γυναίκα και μέντιουμ, είναι πεπεισμένη από το ένστικτό της ότι σύντομα θα χάσει τη ζωή της. Αυτό την οδηγεί να ξεκινήσει ένα παράξενο και τολμηρό παιχνίδι σχέσης με τρεις άντρες, ένας από τις οποίους γνωρίζει ότι θα είναι και ο δολοφόνος της… Ατμοσφαιρικό θρίλερ με στοιχεία ερωτικού νουάρ και ένα all-star-cast ηθοποιών που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b