MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Θα θέλεις να μείνεις για πάντα!»: Η νέα καλοκαιρινή καμπάνια του ΕΟΤ για την Ελλάδα ξεχειλίζει από συναισθήματα και εικόνες

Το παρακάτω video μάς ταξιδεύει σε κάθε μυστική γωνιά της Ελλάδας και αποδεικνύει ότι η χώρα μας δεν είναι τυχαία ο αγαπημένος προορισμός εκατομμυρίων επισκεπτών.

Monopoli Team

«Αν επισκεφθείς μία φορά την Ελλάδα, θα θες να μείνεις για πάντα εκεί»… Η φετινή καμπάνια του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού περικλείει σχεδόν τα πάντα από τον τόπο που έχει συνδεθεί με τον ήλιο, με τα πιο πλούσια χρώματα και τους πιο «ζεστούς» ανθρώπους, προσφέροντας μια μοναδική και ασύγκριτη αίσθηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤριήμερο Αγίου Πνεύματος: 5 νησιά για την πρώτη καλοκαιρινή απόδραση12.09.2018

Επίκεντρο της καμπάνιας, κάθε κρυμμένη κι έκδηλη ομορφιά που αποκαλύπτεται πίσω από κάθε εικόνα και λέξη. Πρωταγωνιστής ο Όττο, ένας Αυστριακός που πριν χρόνια, και συγκεκριμένα το 2013, αποφάσισε να επισκεφθεί την Ελλάδα μετά από burnout για να ζήσει από κοντά το ελληνικό καλοκαίρι. Μαζί με όσα αφηγείται για την άφιξή του και όσα ένιωσε εδώ, ταξιδεύουμε μαζί με το συναίσθημα που τελικά τον ώθησε να έρθει να μείνει για πάντα στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μια πραγματική ιστορία που υπογραμμίζει κάθε γνωστό και άγνωστο λόγο, για τον οποίο κάθε ταξιδιώτης «βάζει» στην καρδιά του τη χώρα μας και κάθε φορά θέλει να επιστρέψει στο μέρος που κάποτε τόσο αγάπησε. Η Ελλάδα με κρυφούς συμβολισμούς και εικόνες, γίνεται ο τόπος που επανασυνδέει τους ταξιδιώτες με όσα είναι πολύτιμα για εκείνους. Είναι κάτι σαν την προσωπική «Ιθάκη» του καθενός για να ανακτήσει τις χαμένες αξίες της ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΙταλία: 5 προορισμοί για ψαγμένους ταξιδιώτες12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b