MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: 5 νησιά για την πρώτη καλοκαιρινή απόδραση

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πλησιάζει και μας δίνει την τέλεια αφορμή για μια μικρή καλοκαιρινή απόδραση. Ιδού 5 νησιά ιδανικά για να απολαύσετε βουτιές σε ωραίες παραλίες, βόλτες σε γραφικά χωριά και παραδοσιακό φαγητό.

Monopoli Team

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αποτελεί πάντα ιδανική αφορμή για τις πρώτες καλοκαιρινές μίνι διακοπές, με βουτιές σε θαυμάσιες παραλίες, εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα και βόλτες σε παραδοσιακά χωριά.

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε την έναρξη του καλοκαιριού από μία απόδραση σε ένα νησί; Ετοιμάσαμε μια λίστα με πέντε θαυμάσια νησιά για να αποδράσετε το φετινό τριήμερο και να μπείτε σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιακοπές με αυτοκίνητο: 7 υπέροχοι καλοκαιρινοί προορισμοί12.09.2018

Αγκίστρι: Για θαλασσινή απόδραση εξπρές

Στην καρδιά του Αργοσαρωνικού, μόλις μία ώρα από το λιμάνι του Πειραιά, το Αγκίστρι είναι ένα καταπράσινο νησάκι που έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Ο λόγος; Υπέροχες παραλίες με κρυστάλλινα νερά, πολύ πράσινο και ηρεμία. Το μικρότερο νησί του Σαρωνικού είναι ιδανικός προορισμός για παρέες, ζευγάρια, οικογένειες αλλά και όσους λατρεύουν τις εξερευνήσεις στη φύση, το ποδήλατο ή τις πεζοπορίες. Στη Σκάλα θα βρείτε μια οργανωμένη αμμουδερή παραλία και αρκετές επιλογές για διαμονή, φαγητό και ποτό. Στο Μεγαλοχώρι, τον μεγαλύτερο οικισμό στο Αγκίστρι, θα περπατήσετε σε πλακόστρωτα δρομάκια, θα χαζέψετε παραδοσιακά σπίτια με ολάνθιστες αυλές και θα δείτε τον μοναδικό ανεμόμυλο του νησιού. Η περίφημη Χαλικιάδα, με τα κρυστάλλινα νερά και τα επιβλητικά βράχια, η βοτσαλωτή Δραγωνέρα στη δυτική πλευρά του νησιού και η εξωτική Απόνησος, όπου τα πεύκα αγκαλιάζουν τη θάλασσα, σας περιμένουν για δροσιστικά μακροβούτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕύβοια: 5 παραλίες – «όνειρο» για το Σαββατοκύριακο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b