MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Ιταλία: 5 προορισμοί για ψαγμένους ταξιδιώτες

Από τις λίμνες του Βορρά μέχρι τα ψαροχώρια του Νότου, η Ιταλία κρύβει πολλά μικρά «διαμάντια» για ταξιδιώτες που θέλουν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα.

@shutterstock
Monopoli Team

Δείτε πέντε «ψαγμένους» προορισμούς για καλοκαιρινές αποδράσεις στη γειτονική χώρα και πάρτε ιδέες για το επόμενο ταξίδι σας

Για τις μαγευτικές πόλεις και τα καρτποσταλικά χωριά, για το θεϊκό φαγητό, για τα σπουδαία αξιοθέατα, τα μουσεία και τα έργα τέχνης που προκαλούν δέος, για την dolce vita, για το μοναδικό στυλ της… Για όλα αυτά (κι άλλα πολλά) η Ιταλία αποτελεί δικαίως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕλληνικό νησί στους 10 φθηνότερους ηλιόλουστους προορισμούς στον κόσμο12.09.2018

Καλή η Ρώμη, καλή η Φλωρεντία, καλό και το Μιλάνο. Αλλά αυτά τα γνωρίζετε. Με τη βοήθεια του Guardian, αφήνουμε για λίγο τις μεγάλες ιταλικές πόλεις και τα διάσημα αξιοθέατά τους για να ανακαλύψουμε γραφικά ψαροχώρια, μεσαιωνικά κάστρα, μικρές πόλεις με ωραίες παραθαλάσσιες περατζάδες που κρύβει η γειτονική μας χώρα. Ακολουθούν πέντε προορισμοί «κρυφά διαμάντια», που είναι ιδανικοί για καλοκαιρινές διακοπές πέρα από τα συνηθισμένα.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLonely Planet: 12 μουσεία της Ευρώπης που πρέπει να επισκεφθείτε12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b