MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Conjuring: Το στοιχειωμένο σπίτι που ενέπνευσε «Το Κάλεσμα» βρήκε νέο αγοραστή με 1.4 εκατομμύρια ευρώ

Τα περισσότερα ακίνητα, τα οποία κρύβουν από πίσω τους μια ιδιαίτερη – ίσως και τρομακτική – ιστορία, είναι από δύσκολο έως απίθανο να πουληθούν. Όσο κι αν προσπαθήσουν οι καλύτεροι μεσίτες του κόσμου, πολύ δύσκολα κάποιος θα ξεπεράσει τους φόβους του και θα πει «ναι» σε κάποια προσφορά.

Monopoli Team

Υπάρχουν βέβαια και ορισμένοι, οι οποίοι όχι μόνο το κάνουν, αλλά είναι διατεθειμένοι να δώσουν και περισσότερα χρήματα από αυτά που αρχικά ζητούν οι ιδιοκτήτες, προκειμένου να μην τους αρπάξει άλλος την «ευκαιρία».

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει η Jacqueline Nuñez, μια προγραμματίστρια από τη Βοστώνη, η οποία πήρε τη γενναία απόφαση να κάνει δικό της το σπίτι που ενέπνευσε την ιστορία της ταινίας «Το Κάλεσμα». Η συγκεκριμένη κατοικία, η οποία βρίσκεται στο Rhode Island, ανήκε αρχικά στους Roger και Carolyn Perron. To αγόρασαν το 1970 κι έμειναν εκεί μαζί με τις τρεις κόρες τους για μία δεκαετία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦρέντι Κρούγκερ: Το σπίτι που «στοίχειωσε» στον «Εφιάλτη στον Δρόμο με τις Λεύκες» πουλήθηκε για σχεδόν 3 εκ. δολάρια12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b