MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Aυτή η basket bag κρέμεται στα χέρια των πιο στιλάτων γυναικών του Instagram

Aυτή η basket bag κρέμεται στα χέρια των πιο στιλάτων γυναικών του Instagram.

Monopoli Team

Δεν υπάρχει τίποτα σαν μια τσάντα καλάθι για να κάνει κάθε μέρα να μοιάζει με καλοκαίρι, ανεξάρτητα από τον καιρό. Δεν είναι μόνο υπέροχες τσάντες για να τα πετάξεις όλα τα απαραίτητα καθώς φεύγεις βιαστικά για την δουλειά το πρωί, αλλά επίσης προσθέτουν αυτό το γαλλικό je ne sais quoi ύφος σε κάθε ντύσιμο, είτε πρόκειται για αθλητική φόρμα είτε για ένα αέρινο λευκό φόρεμα. Μια καλή τσάντα καλάθι μπορεί να απογειώσει κάθε καλοκαιρινό look.

Tο Instagram τα τελευταία χρόνια, είναι γεμάτο με εικόνες από την raffia bag της Loewe, ίσως ακόμη και με την Triomphe Panier της Celine. Αλλά υπάρχει ένα brand που δημιουργεί πλεκτές δερμάτινες τσάντες που όλοι οι άνθρωποι της μόδας είτε κατέχουν είτε θέλουν αυτήν τη στιγμή: το Dragon Diffusion.

Εδώ δεν θα βρείτε λογότυπα, μόνο διαχρονικές τσάντες, όλες φτιαγμένες στο χέρι από έμπειρους τεχνίτες χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές. Αυτά τα μινιμαλιστικά σχέδια βρίσκονται στο ραντάρ μας εδώ και λίγο καιρό, καθώς έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα τα τελευταία δύο χρόνια. Aνάμεσα στις θαυμάστριες του brand είναι η Ashley Olsen , η Alexa Chung και αμέτρητες influencers και editors.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b