MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 27 Μαΐου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 27 Μαΐου.

Monopoli Team

Σειρές

19:00 Σε Ξένα Χέρια στο EΡΤ1

Eπεισόδιο 156: Η Ντάντω αποφασίζει να βγάλει τη Διώνη από τη ζωή της και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους…η Διώνη την εκλιπαρεί να μην την διώξει από το σπίτι. Θα υποκύψει η Ντάντω στους συναισθηματικούς εκβιασμούς της αδερφής της; Η Σούλα και ο Φεγκούδης προσπαθούν να γιατρέψουν τις παλιές πληγές τους και να κάνουν μια νέα αρχή. Η Μαριτίνα κάνει την ανατροπή και στέκεται στο πλευρό του Μάνου… θα καταφέρει να τον ξεμπλέξει από τις δικαστικές περιπέτειες του; Ο Μάνος θα δεχθεί τη βοήθεια της;

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1

Eπεισόδιο 167: Το γράμμα της Φένιας, έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω, αφού η Κική μαθαίνει πως ο Τζίμης οργάνωσε την απαγωγή της Κατερίνας και δεν ξέρει από πού της ήρθε. Ο Θοδωρής πάλι, μαθαίνει πως η Αγγέλα έχει το 35% της Τρουφέξ και του έρχεται ο ουρανός σφοντύλι. Η Καλλιόπη ετοιμάζει ταξιδάκι, αλλά ο Χαραλάμπης είναι στα κάγκελα, αφού έρχεται στο Φωτεινό η σταρ της καρδιάς του για γύρισμα και δεν θέλει να το χάσει με τίποτα. Η Χρύσα δεν μας τα λέει καλά, ενώ ο Σίμος και η Τούλα «τα λένε» μόνο Ιταλικά πλέον. Ο Τζίμης προσπαθεί να πείσει την Κατερίνα να μην πει τίποτα σε κανέναν για την απαγωγή, πώς θα αντιδράσει όμως ο Κανέλος όταν ακούσει πως ο νέος… πρόεδρος προσπαθεί, για μια ακόμα φορά, να τη σκαπουλάρει;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 150: Ο Γεράσιμος παίρνει τελικά απόφαση να αποκαλύψει στον Καραπάνο ότι είναι ο πατέρας του. Το σχέδιο του Άγγελου, για την αγορά του κτήματος του Αστέρη προχωράει κανονικά. Ο Αστέρης ανυποψίαστος νιώθει ότι παίρνει μια οικονομική ανάσα. Τα δύο ζευγάρια που ετοιμάζονται να παντρευτούν, ο Μαθιός με τη Βασιλική και ο Αντώνης με τη Μαρίνα, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η Αργυρώ σε μία βόλτα με τη Μαρίνα θα έχει μια πολύ δύσκολή συνάντηση. Πώς θα αντιδράσει όταν θα μιλήσει για πρώτη φορά μετά από καιρό με τον Αστέρη; Ο Σταύρος ψάχνοντας για συμπαίκτη θα καλέσει τον φίλο του τον Χρήστο, μη γνωρίζοντας ότι τηλεφωνεί στον Αστέρη.

22:40 Ψέματα στον ALPHA Ψέματα: Το δεύτερο επεισόδιο δε προβλήθηκε ποτέ από τον ALPHA

Επεισόδιο 03: Η ιντερνετική επίθεση της Μαρίνας στον Αντρέα της γυρίζει μπούμερανγκ και έχει απρόβλεπτες συνέπειες καθώς το παρελθόν της επιστρέφει για να την κυνηγήσει. Θα πρέπει όμως να βάλει στην άκρη για λίγο τα προσωπικά της καθώς η Ηλιάννα, μαθήτρια της στη β’ λυκείου, κινδυνεύει. Στην προσπάθειά της να την προστατεύσει, ζητάει την βοήθεια του Αντρέα.

Ταινίες

21:00 Ουρανοξύστης (Skyscraper) στο Star Movie Review: Upon this Rock, they built their “Skyscraper” | Movie Nation

Περιπέτεια, αμερικανικής και Χονγκ Κονγκ συμπαραγωγής 2018.

Σκηνοθεσία: Ρόσον Μάρσαλ Θάρμπερ. Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Νεβ Κάμπελ, Τσιν Χαν.

Ο πρώην πράκτορας του FBI και βετεράνος πολέμου, Γουίλ Φορντ, εργάζεται πλέον σε μια εταιρεία security, που αναλαμβάνει τη φύλαξη ουρανοξυστών. Σε μια αποστολή του στην Κίνα, θα αναλάβει τη φύλαξη του ψηλότερου και ασφαλέστερου κτιρίου της χώρας, στο οποίο όμως θα ξεσπάσει μια μεγάλη πυρκαγιά και θα θεωρηθεί αυτός ως υπεύθυνος. Καταζητούμενος πλέον, ο Γουίλ θα πρέπει να βρει τους πραγματικούς υπεύθυνους για την καταστροφή, ώστε να αποκαταστήσει το όνομά του και παράλληλα να σώσει την οικογένειά του, που έχει παγιδευτεί στο φλεγόμενο κτίριο…

23:45 Όταν Η Γη Σταματήσει (The Day The Earth Stood Still) στον ALPHA

Θρίλερ επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής, 2008

Σκηνοθεσία: Σκοτ Ντέρικσον. Παίζουν: Κυάνου Ριβς, Τζένιφερ Κόνελλι, Τζέιντεν Σμιθ, Τζον Χαμμ, Κάθυ Μπέιτς.

Ένας άγνωστος επισκέπτης από το Σύμπαν εμφανίζεται στη Γη και η αινιγματική παρουσία του προκαλεί αναστάτωση σε όλο τον πληθυσμό. Καθώς όλος ο πολιτικός κόσμος και η επιστημονική κοινότητα προσπαθούν να καταλάβουν την ταυτότητά του αλλά και τις προθέσεις του, μια μητέρα με τον γιο της φαίνεται να έχουν συλλάβει καλύτερο το λόγο της επίσκεψής του, όταν το οικοσύστημα του πλανήτη αρχίζει να δείχνει σημάδια κατάρρευσης…

23:15 Οι Αναλώσιμοι 2 (The Expendables 2) στο SKAI Watch The Expendables 2 | Netflix

Ξένη ταινία, δράσης – περιπέτεια, 2012.

Σκηνοθεσία: Σάιμον Γουέστ. Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Μπρους Γουίλις, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Τσακ Νόρις, Ντολφ Λούντγκρεν.

Οι Αναλώσιμοι επανενώνονται και ο Κύριος Τσερτς τους προετοιμάζει για μια φαινομενικά απλή αποστολή. Τα σχέδιά τους όμως εκτροχιάζονται όταν ένας από αυτούς δολοφονείται από τον Ζαν Βιλέν. Εχοντας πλέον στο πλευρό τους δύο νέα μέλη, τους Μπίλι Δε Κιντ και Μάτζι, οι Αναλώσιμοι καλούνται να σταματήσουν την απειλή που εγκυμονεί ένα θανάσιμο όπλο αλλά και να πάρουν εκδίκηση για τον χαμένο αδερφό τους.

21:00 Οδηγός για μια Νέα Ζωή στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name
Α’ τηλεοπτική προβολή
Σκηνοθεσία: Τρεντ Ο’Ντόνελ. Παίζουν: Τζέικ Τζόνσον, Σούζαν Σαράντον, Τζέι Κέι Σίμονς
Όταν η αποξενωμένη μητέρα του πεθαίνει, ο Λιφ κληρονομεί το εξοχικό σπίτι της… υπό τον όρο να εκπληρώσει μια σειρά από υποχρεώσεις. Δεν περιμένει, όμως, ότι αυτή η διαδικασία θα τον αναγκάσει να επαναπροσδιορίσει τη ζωή του.

23:45 Assassin’s Creed στο COSMOTE CINEMA 2HD photo_name
Σκηνοθεσία: Τζάστιν Κερζέλ, Ηθοποιοί: Μάικλ Φασμπέντερ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Τζέρεμι Άιρονς
Μέσω μιας πρωτοποριακής τεχνολογικής μεθόδου που δίνει πρόσβαση σε γενετικές μνήμες, ένας κατάδικος ‘βιώνει’ τις περιπέτειες του Ισπανού προγόνου του και ανακαλύπτει ότι προέρχεται από μια αινιγματική μυστική αδελφότητα.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b