MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Λάρισα: Ένα μαγευτικό οδοιπορικό από τα ορεινά χωριά έως τις παραλίες στη σκιά του Κισσάβου

«Με καλοδέχθη το βουνό, μου φτιάχνει προσκεφάλι με κάπαρη, με ρίγανη, με μέντα και θυμάρι» λέει ο Λαρισαίος, Θανάσης Παπακωνσταντίνου σε ένα στίχο του, τον οποίο θα νιώσεις βαθιά αν επισκεφτείς τα χωριά του Κισσάβου και του Ολύμπου.

Monopoli Team

«Θα πας ταξίδι στα παράλια της Λάρισας, στα χωριά του Κισσάβου και στην κοιλάδα των Τεμπών» μου είπαν. Δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα μιας που το μοναδικό που γνώριζα για την περιοχή ήταν οι στίχοι του Θανάση Παπακωνσταντίνου από το ομώνυμο τραγούδι για την Κοιλάδα των Τεμπών. Ξεκίνησε έτσι, ένα ταξίδι, χωρίς πολλές προσδοκίες.

Όλα άλλαξαν όμως πολύ γρήγορα αφού πράγματι, το βουνό του Κισσάβου μας «καλοδέχθηκε». Αρώματα από λουλούδια, βαριές σκιές πλατάνων, ορμητικά νερά για rafting, τσίπουρα, νόστιμο φαγητό, γαλήνια θέα στο Αιγαίο και κυρίως φιλόξενοι άνθρωποι. Άνθρωποι που συνδυάζουν τη βαριά, «ορεινή» ψυχοσύνθεση αλλά παράλληλα τη χαλαρότητα και την ανεμελιά που φέρνει ο αέρας της θάλασσας. Όπως άλλωστε και ο τόπος τους, που είναι σαν ένα ψηλό βουνό που πλέει στο Αιγαίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιακοπές με αυτοκίνητο: 7 υπέροχοι καλοκαιρινοί προορισμοί12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b