MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Διακοπές με αυτοκίνητο: 7 υπέροχοι καλοκαιρινοί προορισμοί

Πέτρινα χωριά που ακουμπούν στη θάλασσα, κάστρα δίπλα στο κύμα, πόλεις με ατμόσφαιρα νησιού και τιρκουάζ παραλίες για ατελείωτες βουτιές. Από την Ήπειρο μέχρι την Πελοπόννησο, συγκεντρώσαμε επτά προορισμούς για αξέχαστες διακοπές με αυτοκίνητο.

Monopoli Team

Για εκείνους που αποφεύγουν τα αεροπλάνα και τα καράβια αλλά και για όσους θέλουν μεγαλύτερη ευελιξία στο πρόγραμμά τους και έχουν διάθεση για εξερευνήσεις στις διακοπές τους, το ταξίδι με αυτοκίνητο είναι η καλύτερη ιδέα για μια εύκολη απόδραση.

Αν είστε λάτρεις των ταξιδιών με αυτοκίνητο και δεν έχετε καταλήξει ακόμα στον προορισμό των φετινών διακοπών σας, τότε οι παρακάτω προτάσεις ίσως σας βοηθήσουν να αποφασίσετε. Από τη Βόρεια Ελλάδα μέχρι την Πελοπόννησο, συγκεντρώσαμε επτά προορισμούς που τα έχουν όλα, για να πάτε οδικώς και να περάσετε υπέροχα αυτό το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 ελληνικές παραλίες στις κορυφαίες της Ευρώπης για το 202212.09.2018

Λευκάδα

Εντυπωσιακές παραλίες με τιρκουάζ νερά, αξέχαστα ηλιοβασιλέματα στο Ιόνιο, θαλάσσια σπορ που ανεβάζουν την αδρεναλίνη, μια καταπράσινη ενδοχώρα γεμάτη θησαυρούς, γραφικά χωριά που κρατούν παραδόσεις. Και δεν χρειάζεται καν να μπεις σε καράβι για να τα χαρείς όλα αυτά. Η Λευκάδα, ένα από τα λίγα νησιά που είναι προσβάσιμα από τη στεριά, συνδέεται με την Αιτωλοακαρνανία με μια πλωτή γέφυρα μήκους περίπου 20 μέτρων. Μετά και την ολοκλήρωση των έργων της Ιόνιας Οδού, η πρόσβαση στο νησί έχει γίνει ευκολότερη από ποτέ (από την Αθήνα πηγαίνεις οδικώς σε 4 ώρες).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕλληνικό νησί στους 10 φθηνότερους ηλιόλουστους προορισμούς στον κόσμο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b