MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Τομ Κρουζ πιλόταρε πολεμικό τζετ με συγκυβερνήτη τον Τζέιμς Κόρντεν – και έγινε viral

Τέσσερα χρόνια μετά την ελεύθερη πτώση τους, ο Τομ Κρουζ είχε μια ακόμη έκπληξη για τον παρουσιαστή του “The Late Late Show”: Ανέλαβε την εκπαίδευσή του σε… πιλότο του Top Gun, πιλοτάροντας δύο πολεμικά αεροσκάφη.

credit: Terence Patrick/CBS
credit: Terence Patrick/CBS
Monopoli Team

Ο Βρετανός παρουσιαστής του “The Late Late Show” έζησε την αυθεντική “Top Gun” εμπειρία, όταν φιλοξένησε τον Τομ Κρουζ στην εκπομπή του.

Μετά την μεγάλη πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου «Top Gun: Maverick» στο Φεστιβάλ Καννών -όπου κέρδισε ένα τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το έργο του- ο Τομ Κρουζ έδωσε ραντεβού με τον Τζέιμς Κόρντεν, όχι στο στούντιο της εκπομπής, αλλά στο αεροδρόμιο του Μπέρμπανκ, στην Καλιφόρνια.

Τέσσερα χρόνια μετά την ελεύθερη πτώση που είχαν πραγματοποιήσει οι δυο τους μετά την πρεμιέρα του “Mission Impossible”, ο μεγάλος σταρ του Hollywood, είχε μια ακόμη έκπληξη για τον παρουσιαστή του δημοφιλούς show. Ανέλαβε την εκπαίδευσή του σε… πιλότο του Top Gun.

Πώς το έκανε αυτό; Κάνοντας μία ξεκαρδιστική “έκπληξη” στον Τζέιμς Κόρντεν, ο οποίος έντρομος συνειδητοποίησε ότι ο σταρ του σινεμά θα τον πήγαινε βόλτα με ένα παλιό μαχητικό αεροπλάνο και ένα σύγχρονο πολεμικό τζετ! Η συνέχεια είναι ξεκαρδιστική και άκρως απολαυστική…

“Θα ανεβώ εκεί πάνω σε ένα αεροπλάνο 75 ετών με κάποιον που δεν είναι πιλότος; Ναι, αυτό ακούγεται καλή ιδέα” αστειεύτηκε ο Κόρντεν, ο οποίος στη συνέχεια είπε στον Κρουζ: “Είσαι ηθοποιός, όχι πιλότος. Με κάθε σεβασμό, μπορεί να έπαιξες τον δικηγόρο στο ‘Ζήτημα Τιμής’ αλλά δεν θα ήθελα να με εκπροσωπήσεις στο δικαστήριο”.

Βέβαια, ο Τομ Κρουζ, που έχει δίπλωμα πιλότου από το 1994, τον διαβεβαίωσε ότι όλα θα πάνε καλά -αν και δεν δίστασε καθόλου να προσφέρει στον παρουσιαστή την… ολοκληρωμένη εμπειρία μίας πτήσης μαζί του.

Η διασκεδαστική πτήση του Top Gun, έρχεται αποκλειστικά στο «The Late Late Show with James Corden» και την COSMOTE TV, απόψε στις 21:00 (COSMOTE SERIES HD).

Μετά την προβολή της στο COSMOTE SERIES HD, η εκπομπή θα είναι διαθέσιμη μέσα από τον δωρεάν, on demand κατάλογο COSMOTE TV PLUS. Η ταινία «Top Gun: Maverick» θα προβληθεί αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV τον ερχόμενο χειμώνα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b