MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 18 Μαΐου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Τετάρτη 18 Μαΐου.

Monopoli Team

Σειρές:

19:00 Σε Ξένα Χέρια στο ERT1

Eπεισόδιο 149: Ο Μάνος μαθαίνει ότι ο Μπάμπης είναι το παιδί της Τόνιας και δε μπορεί να το διαχειριστεί ψύχραιμα. Η Μάρω απελευθερώνει την Σκορδίλω απ’ το δωμάτιο και μαζί συνεφέρουν τον λιπόθυμο Λουδοβίκο. Η Σούλα λέει στον Φεγκούδη ότι ο γιος τους θέλει να κρατήσει την ταυτότητα του κρυφή από εκείνον. Η Τόνια συναντά τον Χρύσανθο για πρώτη φορά σαν αδερφό της κι ο Πάρης προσπαθεί να διαχειριστεί την πληροφορία για τον γιο του πατέρα του. Πως διαχειρίζεται τελικά ο Μάνος την αλήθεια για το παιδί και την Τόνια; Ποια η αντίδραση του Φεγκούδη όταν μάθει ότι ο Χρύσανθος είναι ο γιος του;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 143: Η οικογένεια Βρουλάκη είναι ξανά ενωμένη στην Κρήτη! Καθώς ο Σταύρος και η Αργυρώ ψάχνουν τα πατήματά τους στο καινούριο τους περιβάλλον, ο Αστέρης μαθαίνει το μεγάλο νέο και έρχεται αντιμέτωπος με τους σκοτεινότερους φόβους του, αλλά και τις μεγαλύτερές του ελπίδες… Η επιστροφή της Μαρίνας γεμίζει τον Αντώνη χαρά, όμως η έρευνά του στο σκοτεινό παρελθόν του Γεράσιμου τον οδηγεί σε μια αποκάλυψη που θα αλλάξει τη σχέση τους για πάντα. Από την άλλη πλευρά ο Καραπάνος μόνος και συντετριμμένος στη φυλακή βλέπει πως απομένει πια μόνο μία διέξοδος πριν την πλήρη καταστροφή…

21:00 Η Γη της ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 198: H δύσκολη κατάσταση της υγείας του μωρού κλονίζει τους πάντες, με τη Βασιλική και τον Φίλιππο να χάνουν τη γη κάτω απ’ τα πόδια τους. Η Ελένη καταγγέλλει τον Αλέξη για σεξουαλική παρενόχληση ενώ, στη συνέχεια, επικοινωνεί και με τον Σύλλογο Ψυχολόγων. Αργότερα, ο Αλέξης οδηγείται στο Τμήμα και ο Κουράκος τού ζητά εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του. Ένταση επικρατεί ανάμεσα στη Βασιλική και τον Φίλιππο, καθώς εκείνη τον θεωρεί εν μέρει υπεύθυνο για το ατύχημα. Στο μεταξύ, η Ευτυχία ξεκαθαρίζει στον Αποστόλη ότι δεν θα παντρευτούν και ότι θέλει να μεγαλώσει το μωρό μόνη της. Ακάλεστοι εμφανίζονται η Ιουλία και ο Γιώργης στο σπίτι του Ιάκωβου την ώρα που εκείνος βρίσκεται κρυφά εκεί με την Αθηνά. Μια ακόμη ληστεία ταράζει την Αρεόπολη, καθώς ο Δημήτρης μπαίνει σε ένα σπίτι με όπλο και κλέβει 250 χιλιάδες ευρώ. Παράλληλα, κάτι συμβαίνει στη Μυρτάλη που την κάνει να αμφιβάλλει για πολλά πράγματα και μιλάει γι’ αυτό στη Μαρίνα.

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 115: Όλοι είναι ανάστατοι με την αποκάλυψη του Ζάχου. Εκείνος όμως δείχνει αμετανόητος. Η Πηνελόπη γίνεται μάρτυρας μιας απρόσμενης επίσκεψης στο τυροκομείο. Ο Μπάμπης με την Κορίνα υποψιάζονται πως τους παρακολουθούν. Οι απαλλοτριώσεις εγκρίνονται και οι Σεβαστοί προσπαθούν να ανατρέψουν την απόφαση. Όλο το χωριό στήνεται απέναντι στον Ακύλα για να τον εμποδίσει. Ένας απροσδόκητος σύμμαχος θα εμφανιστεί για να στηρίξει με λάθος τρόπο την προσπάθεια τους.

Ταινίες:

21:00 Top Gun στο OPENTV Movie Watch: Top Gun (1986) - Oracle Time

Περιπέτεια δράσης, αμερικανικής παραγωγής 1986

[Περιέχει σκηνές με βία και απρεπή εκφορά λόγου].

Σκηνοθεσία: Τόνι Σκοτ Παίζουν: Τομ Κρουζ, Κέλι ΜακΓκίλις, Βαλ Κίλμερ, Άντονι Έντουαρντς, Μεγκ Ράιαν

Ο Πιτ “Μάβερικ” Μίτσελ είναι ένας παράτολμος πιλότος μαχητικών αεροσκαφών. Όταν σε μια επικίνδυνη πτήση παρακούει τις εντολές των ανωτέρων του και σώζει έναν άλλο πιλότο, οι προϊστάμενοί του αποφασίζουν να τον στείλουν για εκπαίδευση σε μια επίλεκτη σχολή πιλότων του Πολεμικού Ναυτικού. Αποφασισμένος να κερδίσει τον τίτλο του “Top Gun”, του καλύτερου πιλότου, ο Μάβερικ δεν θα αφήσει τίποτα να σταθεί εμπόδιο στους στόχους του ακόμα κι αν πρόκειται για έναν μεγάλο έρωτα…

22:00 Το Ταξίδι στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Α΄ Τηλεοπτική προβολή.

Ξένη Ταινία Δραματική του 2020

Σκηνοθεσία: Αμάντα Κέρνελ Παίζουν: Ανέ Νταλ Τορπ,Σβέριρ Γκούντνασον,Τρόι Λούντκβιστ

Ladies First. Έπειτα από ένα δύσκολο διαζύγιο, η Άλις αναμένει τη δικαστική απόφαση για την κηδεμονία του γιου και της κόρης της. Προσπαθώντας να ξανακερδίσει τη χαμένη εκτίμηση των δύο παιδιών της, θα οδηγηθεί σε μια πράξη απελπισίας.

22:40 Τερματικός Σταθμός (Terminal) στον ALPHA Terminal (2018)

Α΄ Τηλεοπτική προβολή.

Θρίλερ ιρλανδικής, αγγλικής, ουγγρικής και αμερικανικής παραγωγής 2018

[Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας και απρεπή εκφορά λόγου].

Σκηνοθεσία: Βον Στάιν Παίζουν: Μάργκο Ρόμπι, Σάιμον Πεγκ, Ντέξτερ Φλέτσερ, Μάικ Μάγιερς, Μαξ Άιρονς.

Στη σκοτεινή καρδιά μιας άναρχης, ανώνυμης πόλης, το «Terminal» ακολουθεί τις γεμάτες ανατροπές ιστορίες δυο δολοφόνων σε μια ολέθρια αποστολή, ενός δασκάλου που δίνει μάχη με μια θανάσιμη ασθένεια, ενός αινιγματικού επιστάτη και μιας περίεργης σερβιτόρας που ζει επικίνδυνη, διπλή ζωή. Το βαθύ σκότος της νύχτας θα φέρει δολοφονικές συνέπειες, καθώς οι ζωές τους περιπλέκονται στα χέρια ενός μυστηριώδους εγκληματία με μοναδικό σκοπό την εκδίκηση.

23:20 Inferno στο MEGA Inferno κριτική ταινίας - filmakias.gr

Περιπέτεια μυστηρίου αμερικανικής παραγωγής, 2016

[Περιέχει σκηνές βίας].

Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ Παίζουν:Τομ Χάνκς, Φελίσιτι Τζόουνς, Ίρφαν Καν, Ομάρ Σι, Μπεν Φόστερ

Ο καθηγητής Λάνγκτον (Τομ Χάνκς) ξυπνά τραυματισμένος και με μερική αμνησία σε ένα νοσοκομείο της Φλωρεντίας. Έπειτα από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του τρέπεται σε φυγή με τη νεαρή γιατρό της βάρδιας (Φελίσιτι Τζόουνς), η οποία θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του. Μαζί θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη και ενάντια στον χρόνο θα βάλουν τα δυνατά τους για να σταματήσουν έναν ιό, που είναι ικανός να εξοντώσει τον μισό παγκόσμιο πληθυσμό.

23:30 Επικίνδυνη Οικογένεια (Malavita) στο OPENTV In 'The Family,' De Niro and Pfeiffer Head a Mob Family - The New York Times

Μαύρη κωμωδία, αμερικανικής και γαλλικής συμπαραγωγής 2013

[Περιέχει σκηνές με βία και σεξ].

Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μισέλ Φάιφερ, Νταϊάνα Άγκρον, Τόμι Λι Τζόουνς

Ο Φρεντ Μανζόνι, ένας βίαιος Αμερικανός μαφιόζος αναγκάζεται να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και να μετακομίσει με τη σύζυγο και τα δυο παιδιά του σε μια ήσυχη κωμόπολη της Γαλλίας υπό την επίβλεψη ενός πράκτορα του FBI. Αν και το πρόγραμμα φαίνεται να λειτουργεί άψογα, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να προστατεύσει τους μάρτυρες από τις παλιές τους συνήθειες. Όταν μάλιστα αρχίζουν να λύνουν τις υποθέσεις τους με τον τρόπο “της οικογένειας”, κάποιοι φίλοι από το παρελθόν εντοπίζουν τα ίχνη τους και καταφτάνουν στη Γαλλία φέρνοντας μαζί τους το χάος!

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b