MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 12 Μαΐου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Πέμπτη 12 Μαΐου.

Monopoli Team

Σειρές:

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 158: Ο Θοδωρής βρίσκεται σε μεγάλη ταραχή, αφού είναι σίγουρος πως η Αγγέλα εκβιάζει τον Σάββα και προσπαθεί μάταια να του αποσπάσει την αλήθεια. Μάταια προσπαθεί και η Βαλέρια να προωθήσει τα σχέδιά της όμως, αφού οι Πλατανιώτες, ο ένας μετά τον άλλο, φαίνεται πως αναπτύσσουν… ανοσία στη γοητεία της. Η μυστική αποστολή του «απεσταλμένου του Θεού» και της «αστυνομικής αρχής του Πλατάνου» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, την ίδια ώρα που εν εξελίξει βρίσκονται τόσο το τουρνουά τάβλι στης Κικής, με τον Τζιμάρα να σαρώνει τις παρτίδες, όσο και η επανασύνδεση της Φιλιώς με τον Ηλία. Θα καταφέρει ο Κίτσουλας να εκβιάσει τους Αργυρούς; Η Αλίκη σε ποιον θα δώσει, τελικά, το μερίδιό της στην «Τρουφέξ», στον μπαμπά ή στη μαμά

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 140: Οι απαντήσεις που περιμένει ο Νικηφόρος από το τεστ πατρότητας ρίχνουν βαριά τη σκιά τους στη σχέση του με το Μαθιό και τη Βασιλική, ενώ εκείνοι προσπαθούν να δώσουν δύναμη ο ένας στον άλλο. Οι πρωτοβουλίες του παπά Μιχάλη δεν κατευνάζουν τα πνεύματα, ενώ η Καλλιόπη παίρνει την κατάσταση στα χέρια της… Καθώς ο Γεράσιμος βρίσκεται μια ανάσα μακριά απ’ το να καταστρέψει τον Καραπάνο, ο Αντώνης πλησιάζει ακόμα πιο κοντά στο μυστικό που κρύβει ο νεαρός αστυνομικός. Όμως το μεγαλύτερο μυστικό το κρατά φυλαγμένο ο Πετρής, που επιστρέφει με τον δικό του τρόπο, για να συναντήσει το πιο αγαπημένο του πλάσμα… Ένας ακόμη αποχαιρετισμός έρχεται να γεμίσει συναισθήματα το σπίτι των Βρουλάκηδων.

21:00 Η Γη της ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 195α: Η Ευτυχία τρομοκρατείται όταν κάνει τεστ εγκυμοσύνης και καταλαβαίνει ότι μπορεί να είναι έγκυος. Η Αθηνά λέει ψέματα στην Αναστασία ότι θα είναι με τη Μαργαρίτα, προκειμένου να συναντήσει τον Ιάκωβο. Η Ελένη ξεκινά συνεδρίες με τον Αλέξη, για να μιλήσει για όσα την απασχολούν και τη βαραίνουν.

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 112: Ο Πέτρος κρύβεται στο Διαφάνι ενώ όλοι υποψιάζονται τον Ζάχο ότι τον κατέδωσε. Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα στην Αθήνα ζούνε τον έρωτα τους ενώ παράλληλα προσπαθούν να φτάσουν στο Θόδωρο Ξανθό. Ο Κωνσταντής πείθεται από τους γονείς του να λαδώσει τον υποτιθέμενο κυβερνητικό υπάλληλο. Η Πηνελόπη με μια ανατρεπτική κίνηση προσεγγίζει τον Κιμπάρογλου. Η Κορίνα επηρεασμένη από τον Μπάμπη αρχίζει να αμφιβάλλει για τον Ακύλα, ενώ η Ουρανία έχει δεύτερες σκέψεις για το ταξίδι τους στην Αμερική…

22:40 Ψέματα στον ALPHA

Επεισόδιο 2: Η Μαρίνα ζει έναν εφιάλτη καθώς φαίνεται ότι δεν μπορεί να στηρίξει με αποδεικτικά στοιχεία την καταγγελία εναντίον του Αντρέα και αισθάνεται ότι όλοι την αμφισβητούν, ακόμα και οι πιο δικοί της άνθρωποι.

Ταινίες:

21:00 Gemini Man στο SKAI

Ξένη ταινία Περιπέτεια, επιστημονικής φαντασίας του 2019.

Σκηνοθεσία: Ανγκ Λι Παίζουν:Γουίλ Σμιθ, Μαίρη Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ, Κλάιβ ‘Οουεν

Ένας πενηντάχρονος επαγγελματίας δολοφόνος, ο Χένρι Μπρόγκαν, έχει μόλις αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, όταν ξαφνικά συνειδητοποιεί πως τον καταδιώκει ένας άλλος εκτελεστής. Σύντομα θα διαπιστώσει πως ο νέος εχθρός του δεν είναι παρά ένας δικός του εικοσιτετράχρονος κλώνος, που έχει δημιουργηθεί με σκοπό να τον εξολοθρεύσει.

21:00 Αποστολή Εξετελέσθη (Thank You For Your Service) στο OPENTV

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής του 2017

[Περιέχει σκηνές με βία και με ακατάλληλη φρασεολογία].

Σκηνοθεσία: Τζέισον Χολ Παίζουν: Μάιλς Τέλερ, Χάλεϊ Μπένετ, Τζο Κολ, Έιμι Σούμερ, Σκοτ Χέιζ

Μια ομάδα Αμερικανών στρατιωτών που έχει επιστρέψει στην πατρίδα από το Ιράκ, προσπαθούν να επανενταχθούν στην καθημερινότητα ως πολίτες. Οι αναμνήσεις και τραυματικές εμπειρίες όμως που κουβαλούν, απειλούν να καταστρέψουν τη ζωή τους τώρα, παρόλο που άφησαν το πεδίο της μάχης πίσω τους αρκετό καιρό πριν…

22:40 Ο Όλυμπος Έπεσε (Olympus Has Fallen) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ξένη Ταινία Δράσης του 2013

Σκηνοθεσία: Αντουάν Φουκουά Παίζουν: Τζέραρντ Μπάτλερ,Άαρον Έκχαρτ,Μόργκαν Φρίμαν

Ένας πρώην μυστικός πράκτορας της προεδρικής φρουράς προσπαθεί απεγνωσμένα να αποτρέψει τα σχέδια μιας ομάδας αδίστακτων τρομοκρατών, που έχει εισβάλει στον Λευκό Οίκο και κρατά όμηρο τον Πρόεδρο των Η.Π.Α.!

23:15 Το Σμόκιν Της Συμφοράς (The Tuxedo) στο SKAI

Ξένη ταινία Κωμωδία, δράση του 2002.

Σκηνοθεσία: Κέβιν Ντόνοβαν Παίζουν: Τζάκι Τσάν, Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ, Τζέισον Άιζακς, Ντέμπι Μαζάρ, Ντάνιελ Κας

Ο Τζίμι Τονγκ είναι ένας συνηθισμένος οδηγός ταξί, μέχρι τη στιγμή που φορά κατά τύχη το Σμόκιν της Συμφοράς, ένα κοστούμι αξίας δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων με υπερφυσικές ιδιότητες, το οποίο τον μετατρέπει σε τολμηρό κατάσκοπο. Φορώντας το πολυτελές σμόκιν, μπαίνει μαζί με την όμορφη συνέταιρό του στον επικίνδυνο κόσμο της διεθνούς κατασκοπίας.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b