MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 11 Μαΐου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Τετάρτη 11 Μαΐου.

Monopoli Team

Σειρές:

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 157: Κι εκεί που όλοι νομίζουν πως η Μάρμω τα… κακάρωσε, αυτή ξανά προς τη δόξα τραβά, έχοντας ένα ακόμα μυστικό του μακαρίτη του Βαγγέλα στο τσεπάκι της. Ένα μυστικό του Βαγγέλα νομίζει πως έχει μάθει κι ο Τζώρτζης όμως, αφού η Καρμέλα τού «αποκαλύπτει» πως τάχα είναι ο μόνος αληθινός εγγονός του παππού του, γι’ αυτό και πρέπει να πάρει το μερίδιο από τα ξαδέρφια του. Ο Θοδωρής προσπαθεί να μεθύσει τον Σάββα, για να αποσπάσει πληροφορίες για τα πάρε-δώσε του με την Αγγέλα, ενώ ο παπάς με τον Κανέλλο είναι υπ’ ατμόν. Ο Παναγής έχει πελαγώσει με όλα όσα έχει να κάνει και η Κατερίνα αναλαμβάνει να τον… βάλει σε τάξη. Τι θα σκαρφιστεί η Καρμέλα για να μείνει ο Τζώρτζης ο μοναδικός Κυριαζής στην «Τρουφέξ»;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 139: Η Βασιλική ανακοινώνει στο Νικηφόρο και τον Μαθιό την απόφασή της να κάνουν τεστ DNA. Η Μαρίνα πείθει την Αργυρώ να μείνει όσο το δυνατόν πιο μακριά από τον Αστέρη. Οι αμφιβολίες για την πατρότητα του Νικηφόρου δεν αφήνουν τον Μαθιό σε ησυχία, την ίδια ώρα που μία νύχτα του παρελθόντος θα ανασύρει αναμνήσεις που είχαν θαφτεί βαθιά. Ο Αντώνης αποφασίζει να σκάψει βαθύτερα στο παρελθόν του Γεράσιμου, την ίδια στιγμή που ο Μανόλης έρχεται για δεύτερη φορά αντιμέτωπος με τον καθηγητή Παπαφράγκο. Ένα απρόβλεπτο περιστατικό θα φέρει τον Αστέρη πίσω στο σπίτι των Βρουλάκηδων, όπου θα έρθει αντιμέτωπος με τη γιαγιά Ειρήνη, ζητώντας εξιλέωση για τις αμαρτίες του.

21:00 Η Γη της ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 194: Μία βράβευση κάνει την Αθηνά ιδιαίτερα χαρούμενη και τον Ιάκωβο πολύ υπερήφανο για εκείνη. Η Αρετή πετυχαίνει την Εύα στο μανάβικο και, όπως είναι επόμενο, οι δύο γυναίκες έρχονται σε μεγάλη ρήξη. Το ηθικό του Αποστόλη πέφτει τη στιγμή που ο Ιάκωβος του λέει ότι η Ευτυχία δεν θέλει με τίποτα να τα ξαναβρούν. Η Αντιγόνη βγαίνει εκτός εαυτού καθώς ο Ισίδωρος την κατηγορεί για πράξεις που δεν έκανε. Ο Δημήτρης δεν το βάζει κάτω και εκβιάζει την Αθηνά για περισσότερα χρήματα, με την απειλή ότι θα αποκαλύψει σε όλους το ένοχο μυστικό τους.

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 111: Ο Πέτρος καταφέρνει να ξεφύγει απ’ τον Ντούνια και τους άντρες του και ζητάει καταφύγιο απ’ τον Λάμπρο. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ξεκινούν την έρευνα στην Αθήνα αλλά οι πρώτες πληροφορίες που συλλέγουν δεν είναι ενθαρρυντικές. Η Πηνελόπη συνεχίζει τη δική της έρευνα και φτάνει σ’ έναν άνθρωπο που μπορεί να τη βοηθήσει να πιάσει το νήμα και να βγει στο φως η αλήθεια για τον φόνο του Γραμματικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας: Επιστροφή με πλούσιο πρόγραμμα δωρεάν προβολών12.09.2018

Ταινίες:

21:00 Dark Shadows στο OPENTV

Μαύρη κωμωδία, αμερικανικής και αυστραλιανής συμπαραγωγής 2012
[Περιέχει σκηνές με βία].
Σκηνοθεσία: Τιμ Μπάρτον Παίζουν:Τζόνι Ντεπ, Μισέλ Φάιφερ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Εύα Γκριν, Τζάκι Ερλ Χέιλι, Τζόνι Λι Μίλερ, Κλόι Γκρέις Μορέτζ, Μπέλα Χίθκοτ
Ο Μπαρνάμπας Κόλινς, ένας πλούσιος ζεν πρεμιέ που ζει στο Κόλινσπορτ, στην πόλη που ίδρυσε η οικογένεια του το 1752, δεν θα διστάσει να εκμεταλλευτεί την νεαρή υπηρέτριά του Αντζελίκ, της οποίας ραγίζει τη καρδιά. Εκείνο που δεν γνωρίζει όμως, είναι ότι η Αντζελίκ είναι μάγισσα, η οποία αφού τον καταριέται στρέφοντας την πόλη εναντίον του, τον μεταμορφώνει σε βρικόλακα και τον εγκλωβίζει στον Κάτω Κόσμο. Όταν ο Μπαρνάμπας καταφέρνει να ελευθερωθεί δύο αιώνες μετά, διαπιστώνει ότι κόσμος έχει αλλάξει αρκετά και πρέπει να βρει τρόπο να προσαρμοστεί…

21:00 Έκρηξη θυμού στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ξένη Ταινία Θρίλερ του 2020
Σκηνοθεσία: Ντέρικ Μπορτέ Παίζουν: Ράσελ Κρόου,Κάρεν Πιστόριους,Γκάμπριελ Μπέιτμαν
Έπειτα από έναν διαπληκτισμό με έναν οδηγό αυτοκινήτου, μια γυναίκα γίνεται στόχος της οργής του. Κι ενώ η συμπεριφορά του ψυχικά ασταθούς άντρα βγαίνει εκτός ελέγχου, εκείνη παλεύει να προστατέψει τον εαυτό της και όσους αγαπά.

22:00 Η Γυναίκα του Πέμπτου στο ERT2

Δράμα μυστηρίου. Γαλλία, Πολωνία, Μ. Βρετανία 2011
Σκηνοθεσία: Πάβελ Παβλικόφσκι Παίζουν: Ίθαν Χοκ, Κριστίν Σκοτ Τόμας, Τζοάνα Κούλιγκ, Σαμίρ Γκουέσμι, Ντέλφιν Σουίγιο
Ο Αμερικανός συγγραφέας Τομ Ρικς (Ίθαν Χοκ) έρχεται στο Παρίσι αποφασισμένος να διεκδικήσει την παλιά του ζωή και να ξανακερδίσει την αγάπη της γυναίκας και της κόρης του. Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελε και αναγκάζεται να δουλέψει σαν νυχτοφύλακας για να κερδίσει τα προς το ζην. Τότε γνωρίζει τη Μάργκιτ (Κρίστιν Σκοτ Τόμας), μια όμορφη αλλά μυστηριώδη ξένη. Η έντονη και παθιασμένη σχέση τους πυροδοτεί μια σειρά από ανεξήγητα γεγονότα.

23:20 The Equalizer 2 στο MEGA

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής, 2018
[Περιέχει σκηνές βίας].
Σκηνοθεσία: Αντουάν Φιούκουα Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Πέντρο Πασκάλ, Μπιλ Πούλμαν, Τζόναθαν Σκάρφ
Στο sequel της πρώτης ταινίας του 2014, ο Ντένζελ Ουάσινγκτον επιστρέφει ως μυστικός πράκτορας Ρόμπερτ ΜακΚόλ, που μάχεται κατά της αδικίας μεταξύ των δυνατών και των αδυνάτων και την εκμετάλλευση που βιώνουν οι τελευταίοι. Κάνει, λοιπόν, ό,τι μπορεί προκειμένου να επιβάλει την δικαιοσύνη. Όταν το επικίνδυνο παρελθόν του, του χτυπά την πόρτα, ο ΜακΚολ θα χρειαστεί όλες του τις ικανότητες για να τα βγάλει πέρα. Αυτή τη φορά θα έρθει αντιμέτωπος με πολύ καλά εκπαιδευμένους δολοφόνους, που θα κάνουν τα πάντα για να τον εξοντώσουν.

23:30 Η Επιστροφή (The Revenant) στο OPENTV

Νεο-γουέστερν, αμερικανικής παραγωγής 2015
[Περιέχει σκηνές με βία].
Σκηνοθεσία: Αλεχάντρο Τζ. Ινιάριτου Παίζουν: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Τομ Χάρντι, Ντόμναλ Γκλίσον, Ουίλ Πόουλτερ. Σκηνοθεσία: Αλεχάντρο Τζ. Ινιάριτου
Καθώς εξερευνά μια αχαρτογράφητη και δύσβατη περιοχή της βόρειας Αμερικής στα τέλη του 1823, ο συνοριοφύλακας Χιού Γκλας τραυματίζεται σοβαρά έπειτα από μια επίθεση αρκούδας. Όταν η κυνηγετική ομάδα του τον αφήνει πίσω θεωρώντας τον νεκρό, ο Γκλας πρέπει να χρησιμοποιήσει τις ικανότητές του για επιβίωση για να βρει τον δρόμο της επιστροφής, αλλά μαζί και της εκδίκησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔίπλα – δίπλα, των Άγγελου Αγγέλου και Έμης Σίνη στο Εθνικό Θέατρο12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b