MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Eurovision 2022: Απόψε ο Α’ ημιτελικός με την Αμάντα Γεωργιάδη και το «Die Together» – Τα φαβορί και τα στοιχήματα

Στο Τορίνο είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων, καθώς απόψε στις 22:00 θα διεξαχθεί ο Α’ ημιτελικός της Eurovision, στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη και το «Die Together».

Monopoli Team

Στο Τορίνο χτυπά φέτος η καρδιά της 66ης Eurovision, με τον Α΄ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού να διεξάγεται απόψε στις 22:00. Παρά τα πολλά τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισαν αρκετές από τις αποστολές, η σκηνή του Pala Olimpico θα υποδεχθεί απόψε τις πρώτες 17 χώρες, ανάμεσά τους και την Ελλάδα, οι οποίες συμμετέχουν στον Α’ Ημιτελικό. Η Αμάντα Γεωργιάδη με το «Die Together» θα εμφανιστεί 15η στη σκηνή της Eurovision. Η 25χρονη θα ερμηνεύσει μία μπαλάντα που αφηγείται μία αληθινή ιστορία αγάπης. Πρόκειται για ένα τραγούδι που έχει γράψει η ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑμάντα Γεωργιάδη: Ποια είναι η 24χρονη ερμηνεύτρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2022;12.09.2018

«Εγραψα το τραγούδι ένα χρόνο πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία. Δεν έχει σχέση με τον πόλεμο ή με τον Covid. Είναι ένα τραγούδι που μιλά για την αγάπη. Όταν αγαπάς κάποιον ή κάτι πάρα πολύ, θες να κάνεις τα πάντα. Ο τίτλος είναι μεταφορικός και ο καθένας πρέπει να το ακούσει με το δικό του τρόπο. Ο στόχος μου στο Τορίνο είναι να σας κάνω περήφανους. Το σημαντικό είναι σας αρέσει. Είναι δύσκολο να συνδυάζω τις σπουδές στην ιατρική με το τραγούδι. Όταν κάνω πολλή μουσική, χρειάζομαι ένα break και τότε διαβάζω. Είναι ωραίο. Πάντα έβλεπα Eurovision και πάντα ήμουν με την Ελλάδα», έχει δηλώσει η Αμάντα Γεωργιάδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEurovision 2022: Οι χώρες, το στάδιο, τα προγνωστικά12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b