MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 5 Μαΐου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 5 Μαΐου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 153: Ο Ηλίας τραβάει τα μαλλιά του, που δεν στέριωσε στην προεδρία ούτε μία ημέρα, ενώ το όνειρο του Παναγή για το «Τζουράσικ Παρκ» μετατρέπεται σε εφιάλτη, αφού ενός κακού μύρια έπονται και το… λαμόγιο της καρδιάς μας, ο Τζίμης, είναι έτοιμο να ροκανίσει την επιδότηση, από τη θέση του προέδρου. Ο Σάββας δίνει στη Φιλιώ ένα φιλί, αλλά εκείνη δεν έχει την αντίδραση που ελπίζει, ενώ η Βαλέρια με την Αλίκη καταστρώνουν σχέδιο, ελπίζοντας να κλέψουν τη λεύκη τρούφα από το μπακάλικο του Ηλία, αλλά η πείνα της Καλλιόπης και η καχυποψία του Κανέλλου θα τους χαλάσουν τα σχέδια! Θα καταφέρει η αστυνομική αρχή του τόπου να τσακώσει την Αλίκη και να ξεσκεπάσει τα ύπουλα σχέδια μάνας και κόρης ή θα ξεγλιστρήσουν πάλι;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 136: Η αποκάλυψη για το γάμο και το παιδί της Αργυρώς αφήνει άφωνο τον Αστέρη, ο οποίος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη Μαρίνα. Τι θα του ζητήσει; Ο Μανόλης κάνει μια τελευταία προσπάθεια να λύσει τον μαθηματικό γρίφο που τον βασανίζει. Θα τα καταφέρει; Ο Γεράσιμος και η Στέλλα ανταλλάσσουν τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει για τον γιο του Καραπάνου. Μία είδηση που δεν περιμένει, θα βγάλει τον τελευταίο έξω απ’ τα ρούχα του, με απρόβλεπτες συνέπειες… Ο Αστέρης θα δεχτεί την επίσκεψη του αστυνόμου, και ο Μανόλης ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, που θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Η γιαγιά Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να αφήσει πίσω όσα συνέβησαν, ενώ μία επιστροφή από το παρελθόν θα αφήσει άναυδη την Άσπα, που βλέπει τον εφιάλτη της να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια της.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 191α: Ο Ισίδωρος εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση απέναντι στην Αντιγόνη κι εκείνη βρίσκει παρηγοριά στη Μυρτάλη και την Ιουλία. Η Ισμήνη, από την άλλη, της ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της. Ο Μάνος πιέζει τη Μαρίνα να διαλέξει στρατόπεδο κι εκείνη του ανακοινώνει πως δεν σκοπεύει να κόψει τις επαφές της με την Αντιγόνη. Η Ελένη μιλά ανοιχτά στον Στέφανο για την άσχημη συμπεριφορά τής Αρετής απέναντί της. Εκείνος όμως είναι δύσπιστος, γεγονός που την οδηγεί στην απόφαση να χωρίσουν. Ο Φίλιππος προσπαθεί να προσεγγίσει φιλικά τον Αλέξη, αλλά σύντομα θα καταλάβει πως κάτι περίεργο συμβαίνει.

22:00 Η Τούρτα της Μαμάς στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 25, «Young at heart» (B’ Μέρος): Μ’ έναν καλεσμένο… ακάλεστο γιατρό, που δεν είναι τόσο γιατρός όσο ντετέκτιβ, έχει μείνει η οικογένεια Βασίλαινα στο σπίτι, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεσκεπάσει τη Μαριλού. Η ίδια, με τη βοήθεια της Αλεξάνδρας, καταφέρνει τελευταία στιγμή να γλιτώνει, όμως δεν ξέρουμε για πόσο θα ισχύει αυτό. Θα βρει στοιχεία ο ντετέκτιβ για να δώσει στη γυναίκα του Ιάσονος; Θα καρφωθεί η Μαριλού στον Βάρσο; Ποιος θα δώσει τη λύση στο πρόβλημα;

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 108: Η Ασφάλεια αναζητά τον Ορφανίδη για την έκρηξη στο σπίτι του Λυκογιάννη. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή, μετά την απόρριψη των Καρυών, ζητάνε περισσότερο χρόνο από τους μετόχους, αλλά η Ρένα αρνείται να συνεργαστεί. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη προετοιμάζουν τα παιδιά τους για την ήττα. Η Κορίνα ανακοινώνει στον Ακύλα τον χωρισμό της με τον Μελέτη, ο οποίος φεύγει από το σπίτι. Ο Δάκης ενημερώνει τη Δρόσω πως θα της κάνει μήνυση, ζητώντας τα λεφτά του, αλλά ο Νώντας έχει αντίθετη γνώμη.

22:40 Ψέματα στον ALPHA

Επεισόδιο 01: Η Έλενα, καθηγήτρια σε Λύκειο επαρχιακής πόλης, χωρίζει μετά από πολλά χρόνια με το σύζυγό της και περνάει μια πιεσμένη περίοδο. Δέχεται όμως να βγει ραντεβού με τον Αντρέα, επιτυχημένο καρδιοχειρουργό, συνάδελφο της αδερφής της, και πατέρα ενός από τους μαθητές της.

Ταινίες

21:00 Κωδικός Κολιμπρί (The Hummingbird Project) στο OPEN

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής 2019

Σκηνοθεσία: Κιμ Νγκουγιέν, Ηθοποιοί: Τζέσι Άιζενμπεργκ,Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ,Σάλμα Χάγιεκ

Υπόθεση: Δυο ξαδέλφια από τη Νέα Υόρκη εκπονούν ένα παράτολμο σχέδιο για τη δημιουργία μιας οπτικής ίνας από το Κάνσας ως το Νιου Τζέρσι, που θα τους αποφέρει εκατομμύρια. Δεν έχουν υπολογίσει, όμως, την οργή της πρώην εργοδότριάς τους.

21:00 The Right Mom στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Ρόξι Σι, Ηθοποιοί: Άννα Σάφερ,Νικ Μπάλαρντ,Ματ Μεντράν

Υπόθεση: Μια γυναίκα γνωρίζει ένα αγόρι που έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κι η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή. Όταν αντιλαμβάνεται πως πρόκειται για θύμα ενδοοικογενειακής βίας, δεν διστάζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

22:00 Οι Ιππότες της Σαγκάης (Shanghai Knights) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2003

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ντόμπκιν, Ηθοποιοί: Τζάκι Τσαν,Όουεν Γουίλσον,Γουόνγκ Φαν

Υπόθεση: 1880: Αφού δολοφονεί τον πατέρα του Τσον Γουάνγκ, ένας Κινέζος επαναστάτης κλέβει την Αυτοκρατορική Σφραγίδα και καταφεύγει στη Βρετανία. Αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση, ο Τσον συναντιέται ξανά με τον Ρόι και η περιπέτεια ξεκινά!

23:45  Ο Κυνηγός 2 (Predator 2) στο ΣΚΑΪ

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας του 1990.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Χόπκινς, Πρωταγωνιστούν: Ντάνι Γκλόβερ, Γκάρι Μπάσεϊ, Μπιλ Πάξτον, Άνταμ Μπόλντγουιν

Υπόθεση: Λος Άντζελες 1997. Έμποροι ναρκωτικών βρίσκονται σφαγιασμένοι αποτρόπαια χωρίς κανένας να γνωρίζει το δράστη. Το FBI αναλαμβάνει τη σχετική έρευνα, αλλά ένας αστυνομικός αποφασίζει να βρει το δολοφόνο με δική του πρωτοβουλία, χωρίς να υποψιάζεται ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον εξωγήινο πολεμιστή.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b