MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 4 Μαΐου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 4 Μαΐου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 152: Ο Ηλίας με τη Βαλέρια έχουν μαζέψει τη λευκή τρούφα κι ενώ ο Ηλίας είναι περιχαρής και ανυποψίαστος για τα κίνητρα της πανούργας Ιταλίδας μας, εκείνη είναι στα πρόθυρα… νευρικού κλονισμού. Την ίδια ώρα, ο Κανέλλος, ο οποίος πλέον τους υποψιάζεται όλους, έχει αρχίσει να θυμάται όλο και περισσότερα, και η λέξη «τσιμέντωμα» του φέρνει στο μυαλό μια… Καρμέλα. Η Κατερίνα, ως γνήσια Πλατανιώτισσα, ετοιμάζει, μαζί με τη Φιλιώ και τον Χαραλάμπη, ένα γερό χουνέρι στα αδέρφια Μαργαρίτη, ενώ ο Θοδωρής ανακαλύπτει το κρυφό… κομπόδεμα της Αγγέλας και παθαίνει σοκ.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 135: Ο Αστέρης προσπαθεί να πλησιάσει την Αργυρώ και μιλάνε οι δυο τους για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό. Θα καταφέρει να την πείσει να τον ακούσει; Η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό να συνετίσει τον αδερφό του, ενώ ο Μαθιός απαλλαγμένος από το άγχος της κρυφής ζωής χαίρεται την ελευθερία που περίμενε τόσον καιρό. Το σχέδιο του Αντώνη με τον Γεράσιμο προχωράει κανονικά, η Ντίνα όμως, εξακολουθεί να υποψιάζεται τον τελευταίο για παρανομίες. Η Στέλλα θα ζητήσει από τον Γεράσιμο να βρεθούν. Ποιος είναι ο λόγος που θέλει να τον δει; Ο Αστέρης στην προσπάθεια του να συναντήσει την Αργυρώ θα βρεθεί τελικά αντιμέτωπος με μια πολύ σκληρή αλήθεια…

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ANT1 

Επεισόδιο 107. Ο Νικηφόρος εξομολογείται στην Ασημίνα την αγάπη του και τις αποφάσεις του. Θα δώσει η Ασημίνα μια νέα ευκαιρία στη σχέση τους; Ο Ζάχος τελικώς προτείνει στη Μάρω να φύγουν μαζί στη Κύπρο αλλά τα σχέδια τους θα τα ματαιώσει η επίθεση του Ακύλα… Στη Νομαρχία οι Σεβαστοί και οι υπόλοιποι μέτοχοι γνωρίζουν τον αντικαταστάτη του Ζάχου κι ενημερώνονται για την τελική απόφαση του υπουργείου. Μια διαφορετική όμως βόμβα θα σκάσει στη ζωή του Διαφανίου. 

00:00 Έτερος Εγώ: Κάθαρσις στο STAR

Επεισόδιο 03 «Κόρη Του Φορκέα»: Ο Λαίνης συναντάει τη Δανάη. Ο Σωτηράκης προσπαθεί να αποφύγει την εμπλοκή του με το Μασάτο, ζητώντας από το Μελέτη να μπει στη θέση του. Η Αστυνομία τους παρακολουθεί. Στο Πανεπιστήμιο επικρατεί αναστάτωση καθώς η Αστυνομία παίρνει αποτυπώματα και DNA από τους καθηγητές και το προσωπικό. Η γραμματέας του Πανεπιστημίου κυρία Μαριάννα, ενημερώνει τον Παντελή για την διαφορά στον αριθμό των εγγράφων που ανέφερει ο Βελίσσαράτος κατά την ανάκριση του. Ο Βανόρτας και η Μάρθα επισκέπτονται την μητέρα της δολοφονημένης φοιτήτριας Ισαβέλλας Βούρα. Το Πανεπιστήμιο καλεί τη νομικό του σύμβουλό καθώς η υπόθεση περιπλέκεται. Η Αστυνομία συλλαμβάνει το Μελέτη και τον ανακρίνει. Όλα τα μέλη της οργάνωσης συναντούν τον καινούργιο τους αφεντικό τον Γρύπα, ενώ η Αστυνομία ενημερώνεται για το πτώμα μιας γυναίκας στην παραλία των Λεγραινών…

Επεισόδιο 04 «Εχθροί Εντός Πυλών»: Στην αίθουσα ερευνών ο Βανόρτας ενημερώνει την ομάδα του για τα δυο θύματα και το κοινό τους  χαρακτηριστικό. Τατουάζ με το κεφάλι της Μέδουσας, ενώ στην συνέχεια καλούν το Λαϊνη και το Βελισσαρατο στην Αστυνομία προκειμένου να πάρουν την επιστημονική τους εξήγηση για τα μέχρι στιγμής ευρήματα τους. Μετά από επίσκεψη της αστυνομίας στο Πανεπιστήμιο, ο Παντελής βρίσκει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του ένα σημείωμα με το όνομα μιας κοπέλας…

Ταινίες

22:00 Barbara στο ΕΡΤ2

Κοινωνικό δράμα, γαλλικής παραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Ματιέ Αμαλρίκ, Ηθοποιοί: Ζαν Μπαλιμπάρ,Ματιέ Αμαλρίκ,Αουρόρ Κλεμέντ

Υπόθεση: Ένας σκηνοθέτης ετοιμάζει μια βιογραφική ταινία για μια θρυλική Γαλλίδα τραγουδίστρια. Όταν, όμως, η σταρ που θα την υποδυθεί αρχίζει να ‘χάνεται’ μέσα στον χαρακτήρα, κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει πια την ηθοποιό από τον ρόλο.

23:30  Επικίνδυνες Κυρίες (Hustlers) στο OPEN

Δραματική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής 2019

Σκηνοθεσία: Λορίν Σκαφάρια Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόπεζ, Κόνστανς Γου, Τζούλια Στάιλς, Λίλι Ράινχαρτ, Κάρντι Μπι, Λίζο, Κίκι Πάλμερ.

Υπόθεση: Μετά την πρόσφατη οικονομική κρίση, μια παρέα από στρίπερς αποφασίζει να “γδύσει” κακομαθημένα κι ευκολόπιστα “γκόλντεν μπόις” της Γουόλ Στριτ ως… αντίποινα για τα οικονομικά αδιέξοδα που τις οδήγησαν. Το σχέδιό τους αποφέρει στην αρχή τεράστια χρηματικά ποσά. Σύντομα όμως, η απληστία τους απειλεί να βγάλει τα πράγματα εκτός ελέγχου…

17:55 Όταν ο Μαρξ Συνάντησε τον Ένγκελς (The Young Karl Marx) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Βιογραφική ταινία γερμανικής, γαλλικής και λευκορωσικής παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία: Ραούλ Πεκ, Ηθοποιοί: Αουγκούστ Ντιλ,Στέφαν Κονάρσκε,Βίκι Κριπς

Υπόθεση: Εξόριστος με τη σύζυγό του στο Παρίσι του 1844, ο 26χρονος Καρλ Μαρξ συναντά τον φιλόσοφο Φρίντριχ Ένγκελς. Είναι η απαρχή μιας φιλίας που θα οδηγήσει στον αγώνα για την ταξική αλλαγή και τη συγγραφή του Κομμουνιστικού Μανιφέστου.

23:00 Παγιδευμένοι (Eagle Eye) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Περιπέτεια αμερικανικής και γερμανικής παραγωγής του 2008

Σκηνοθεσία: Ντι Τζέι Καρούζο, Ηθοποιοί: Σάια ΛαΜπέφ,Μισέλ Μόναχαν,Ροζάριο Ντόσον

Υπόθεση: Δύο ανυποψίαστοι Αμερικανοί εμπλέκονται παρά τη θέλησή τους σε μια επικίνδυνη συνωμοσία με κύριο εχθρό τον χρόνο. Πίσω από την απίστευτη αυτή σκευωρία βρίσκεται η φωνή μιας άγνωστης γυναίκας που ελέγχει κάθε τους κίνηση.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b