MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 2 Μαΐου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 2 Μαΐου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 150: Η Βαλέρια επιμένει ότι πρέπει να μαζέψουν τις τρούφες της Καρμέλας και να φύγουν τρέχοντας απ’ τον Πλάτανο, αλλά ο Σάββας είναι αποφασισμένος να μείνει στο χωριό του πατέρα του. Η Κατερίνα δεν μπορεί να πιστέψει με τίποτα ότι ένα μαντζούνι της Φιλιώς γιάτρεψε την άνοια της Καλλιόπης, και τσακώνεται με την πεθερά της και με τον Παναγή. Ο Τζίμης έχει ένα μεγάλο δώρο για την Κική, και πολύ μεγάλα σχέδια για την πάρτη του, ενώ η Μάρμω ανησυχεί για τον Τζώρτζη, αφού πιστεύει ότι δεν έφυγε τυχαία την ίδια ημέρα με την Κατίνα. Ο Ηλίας ζει το όνειρο με την προεδρία, την ώρα που ο Κανέλλος ζει το δικό του όνειρο με τη Χρύσα. Θα πετύχει, άραγε, το σχέδιο του Τζίμη να γίνει πρόεδρος… και στον Πλάτανο; Τι θα κάνει ο Χαραλάμπης όταν μάθει ότι η Καλλιόπη, παρέα με τον Ηλία, τους δούλεψε όλους ψιλό γαζί;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 133: Η Αργυρώ έχει επιστρέψει στα Γιάννενα, όπου έχει χτίσει μία οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν είναι ανέφελη. Η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει έφεση, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Αστέρης από την άλλη προσεγγίζει τον Άγγελο, προσπαθώντας να τα βρει μαζί του. Κι ενώ η Ντίνα παρακολουθεί τις κινήσεις του Γεράσιμου, ο Καραπάνος αποκαλύπτει στη Στέλλα κάτι για τον γιο του, που θα την σοκάρει… Στο μεταξύ, η Βασιλική καταφέρνει να ξαναβρεί δουλειά, την ίδια ώρα που ο Μαθιός την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Μία αποκάλυψη στο καφενείο θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, την ίδια στιγμή ο Αστέρης προβαίνει σε μία κίνηση που θα φέρει αναστάτωση.

21:00 Η Γη της ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 189: Η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της Αντιγόνης διαταράσσει τις ισορροπίες στην οικογένεια Βρεττάκου, καθώς ο Μάνος κι ο Ισίδωρος δεν μπορούν να τη δικαιολογήσουν για όσα έχει κάνει. Η Αντιγόνη εξηγεί στον πατέρα της ότι αναγκάστηκε να γεννήσει το παιδί της, γιατί ανακάλυψε πολύ αργά ότι ήταν έγκυος και προτίμησε να το δώσει για υιοθεσία προκειμένου να αφοσιωθεί στις σπουδές της. Ο Ισίδωρος αντιδρά σκληρά και τη διώχνει. Σε σύγκρουση έρχεται και η Μαρίνα με τον Μάνο, καθώς η Μαρίνα υποστηρίζει την Αντιγόνη, ενώ ο Μάνος στέκεται στο πλευρό του πατέρα του. Η Ιουλία και ο Γιώργης προβληματίζονται από το γεγονός ότι η εκείνη δεν μένει έγκυος κι έτσι αποφασίζουν να πάνε σε γυναικολόγο για εξετάσεις. Η Ισμήνη απαγορεύει στον Κωνσταντίνο να δίνει «μισθό» στη Μέλπω, κι εκείνη, απογοητευμένη, τα μαζεύει και φεύγει από τη Μάνη. Ο Στάθης και η Εύα περνούν χαλαρές στιγμές στην Αθήνα, όμως το μυαλό του Στάθη είναι συνέχεια στον πόλεμο που του έχει ανοίξει η Αρετή.

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 105: Όλοι είναι ανάστατοι με την έκρηξη που προκάλεσε ο Βαρουξής στα γραφεία των Αβάντων. Μετά τη συνάντηση του Νικηφόρου με τη Ρένα, μπαίνει σε αμφισβήτηση ο μελλοντικός τους γάμος. Θα διαλυθεί; Ο Κωνσταντής, με τη βοήθεια του Λευτέρη, προσπαθεί να στηρίξει τη Δρόσω, μετά την απομάκρυνσή της απ’ την ταινία του Δάκη. Ο Ντούνιας συλλαμβάνει τον Λάμπρο, τον Προκόπη και τον Πέτρο για τη βομβιστική επίθεση. Ο Ξανθός εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να οργανώσουν τη δολοφονία του Ζάχου, ενώ το μέλλον του Διαφανίου προμηνύεται εφιαλτικό.

23:20 Σκοτεινή Θάλασσα στο MEGA

Επεισόδιο 27 «Η στρατηγική της αράχνης»: Ο Ζήσης συναντά την Έλλη και της προτείνει να φύγουν μακριά από όλους και όλα, όμως εκείνη φοβάται. Η Σμαρώ ανακρίνει τον Ηρακλή για την εξαφάνιση του Γιάννη και εκείνος βγαίνει στην αντεπίθεση. Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος ψάχνει κρυφά για ενοχοποιητικά στοιχεία στο σπίτι του Ηρακλή, όμως η Ναταλία τον πιάνει στα πράσα. Ηρακλής και Χρήστος καταλήγουν να πιαστούν στα χέρια, με τον Χρήστο να κάνει σαφές ότι είναι αποφασισμένος να φτάσει τη σύγκρουση μέχρι τέλους. Ο Ζήσης επισκέπτεται τον Σάββα και τον ρωτάει ευθέως αν σκότωσε τον Μιχάλη, για να εισπράξει ένα κατηγορηματικό «όχι». Η Ροδιά εμφανίζεται αιφνιδιαστικά στο σπίτι του Χρήστου αποφασισμένη να παίξει το τελευταίο της χαρτί απέναντί του. Η Ξένια απορρίπτει διαδοχικά τόσο την προσπάθεια του Ηρακλή να της μιλήσει για την κρυφή του ζωή, όσο και τον πιθανό γάμο του Κωστή με την Ροδιά, προκαλώντας την οργή των δύο γιων της. Δεχόμενος τις βίαιες απειλές ενός άγνωστου άντρα, ο Σάββας αποφασίζει να πάρει πάνω του τη δολοφονία του Μιχάλη. Χωρίς να το ξέρουν ότι παρακολουθούνται από την Σμαρώ και τον Οικονομίδη, ο Ζήσης και ο Νίκος, μαζί με τον Βλάση, βάζουν μπρος την επιχείρηση μεταφοράς του παράνομου φορτίου. Παράλληλα, ο Σάκης μαθαίνει κατά τύχη για την απιστία της Έλλης και χάνει τον έλεγχο. Τέλος, οι υποθαλάσσιες έρευνες του Ινστιτούτου Ποσειδών θα φέρουν τους πιο απροσδόκητους καρπούς.

Ταινίες

21:00 Το χώμα βάφτηκε κόκκινο στο OPEN

Δραματική ταινία, ελληνικής παραγωγής, 1966

Σκηνοθεσία: Ηλίας Καπετανίδης, Βασίλης Γεωργιάδης, Σενάριο: Νίκος Φώσκολος, Πρωταγωνιστούν: Νίκος Κούρκουλος, Μαίρη Χρονοπούλου, Γιάννης Βόγλης, Φαίδων Γεωργίτσης

Υπόθεση: Στη Θεσσαλία του 1907, ένας άνδρας ξεσηκώνει τους φτωχούς αγρότες προκειμένου να κάνουν δική τους τη γη στην οποία δουλεύουν για χάρη των τσιφλικάδων.

Η ταινία υπήρξε υποψήφια για το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας στην 38η απονομή των βραβείων το 1966

22:00 Μπένι και Τζουν (Benny & Joon) στην ΕΡΤ2

Δραματική κομεντί, παραγωγής ΗΠΑ 1993.

Σκηνοθεσία: Τζερεμία Τσέσικ, Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Ντέπ, Μέρι Στιούαρτ Μάστερσον, Έινταν Κουίν, Τζούλιαν Μουρ, Όλιβερ Πλα

Υπόθεση: Ένα ρομάντζο στο χείλος της πραγματικότητας. Ένας μηχανικός αυτοκινήτων προσπαθεί να βοηθήσει την κυκλοθυμική αδερφή του να ξεπεράσει τα ψυχολογικά της προβλήματα και, για καλή του τύχη, θα βρει τον τρόπο, μέσα από έναν κλόουν που νομίζει ότι αποτελεί μετενσάρκωση του Μπάστερ Κίτον.

22:00 Ένα Ήσυχο Μέρος 2 (A Quiet Place Part II) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ταινία τρόμου αμερικανικής παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Τζον Κραζίνσκι, Ηθοποιοί: Έμιλι Μπλαντ,Κίλιαν Μέρφι,Νόα Τζουπ

Υπόθεση: Η οικογένεια των Άμποτ βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με τους κινδύνους που κρύβει ο έξω κόσμος. Κι ενώ κινείται προς το άγνωστο, συνειδητοποιεί ότι τα πλάσματα που προσελκύονται από ήχους δεν είναι η μόνη απειλή που ελλοχεύει…

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b