MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

«Harry’s House»: Στο ολόφρεσκο σόλο άλμπουμ του ο Χάρι Στάιλς μιλά για την εσωτερική του μεταμόρφωση

Το νέο άλμπουμ του Χάρι Στάιλς με τίτλο «Harry’s House», κυκλοφορεί στις 20 Μαΐου.

Monopoli Team

Ήταν το 2010, όταν οι One Direction έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση στο βρετανικό “The X Factor”. Ο Χάρι Στάιλς ήταν μόλις 16 χρονών όταν ανέβηκε στη σκηνή και έγινε μέλος μίας μπάντας που λατρεύτηκε από μία ολόκληρη γενιά εφήβων. Τα παιδιά μεγάλωσαν και καθένας πήρε τον δρόμο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDon’t Worry Darling: Όλοι μιλούν για το πρώτο συναρπαστικό τρέιλερ της νέας ταινίας της Olivia Wilde12.09.2018

Ο Στάιλς έβγαλε το πρώτο σόλο άλμπουμ του τον Δεκέμβριο του 2019 και ήταν έτοιμος να γυρίσει τον κόσμο με περιοδείες. Αλλά τον πρόλαβε ο Covid. Αναγκάστηκε να κλειστεί σε ένα σπίτι για 6 εβδομάδες και να μην κάνει τίποτα απολύτως. «Ξαφνικά τα ουρλιαχτά σταμάτησαν» και αυτό τον δυσκόλεψε σε σχέση με όλα αυτά που είχε μάθει από τους One Direction. Έπρεπε να δουλεύουν συνέχεια για να πετύχουν περισσότερα, όλο και περισσότερα. Αλλά αυτή τη φορά, επέλεξε να μην κάνει τίποτα απολύτως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧάρι Στάιλς: Γίνεται το πρώτο ανδρικό εξώφυλλο της Vogue και προκαλεί αντιδράσεις12.09.2018

Έμαθε κάπως έτσι πολλά για τον εαυτό του και τις σχέσεις. Ο 28χρονος μουσικός έληγε πάντα τις φιλικές και ερωτικές σχέσεις πριν δυσκολέψουν. Τώρα όμως ήξερε ότι ήταν η ώρα να γίνει καλύτερος φίλος, γιος, αδερφός. Πίεσε τον εαυτό του να κάνει όλες τις πολύωρες και δύσκολες συζητήσεις και να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b