MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 29 Aπριλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 29 Απριλίου.

Monopoli Team

Σειρές

19:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 136: Η σχέση του Μάνου με τη Μαριτίνα φτάνει στα όρια της με απρόβλεπτα αποτελέσματα για το σπίτι των Φεγκούδηδων. Η Τόνια αποκαλύπτει στον Φεγκούδη τις ανησυχίες της για την υγεία της Ντάντως, ενώ η Σκορδίλω συνεχίζει να παίζει ένα πολύ ύποπτο παιχνίδι. Όλα αυτά θα φέρουν τον Φεγκούδη στα όριά του. Ο Πιπερόπουλος προσπαθεί να ανακτήσει τα προσωπικά αντικείμενα του Φλοριάν και να ξεπεράσει τη Διώνη, η οποία καταφέρνει να βρει στέγη στο πιο απρόβλεπτο μέρος. Παράλληλα, η Σούλα φτάνει στο σπίτι της Μάρως, απαιτώντας να μάθει την αλήθεια.

20:00 Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA

Επεισόδιο 43: Ο Άγγελος διαβάζει ότι τα έμβρυα αντιλαμβάνονται τα πάντα και αποφασίζει να του συμπεριφέρεται σα να βρίσκεται ανάμεσα τους. Έτσι η Βέλη βρίσκει τον μπελά της… Ο εφιάλτης του Μηνά για τα ιπτάμενα αυτοκίνητα επανέρχεται καθώς μαθαίνει ότι αδειοδοτήθηκε επίσημα το πρώτο και θα βγει στην αγορά. Η Βούλα το διασκεδάζει αφάνταστα… Ο Ηλίας έχει ξεφορτωθεί τη Μένη μα, αντί να χαίρεται που βρήκε την ησυχία του, νιώθει να του λείπει αφόρητα. Η Καίτη το καταλαβαίνει, αλλά ο Ηλίας δεν το παραδέχεται… Η Σοφία μπαίνει σε site γνωριμιών. Κι ενώ ο Μπάμπης και η Ξένια προσπαθούν να την πείσουν να βγει, η Σοφία ανακαλύπτει πως και κάποιος άλλος μπαίνει στο site γνωριμιών.

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 149 :Η επαφή με τη Χρύσα ξυπνάει στην αστυνομική αρχή του τόπου όλο και περισσότερες αναμνήσεις και οι προσπάθειες της Βαλέριας και της Αλίκης, να κρατήσουν τον Κανέλλο στο σκοτάδι, πάνε από το κακό στο χειρότερο. Το σχέδιο του Ηλία για να ξαναπάρει την προεδρία βαίνει καλώς εναντίον του Σάββα, ο οποίος αναγκάζεται να παραιτηθεί και είναι να τον κλαίνε και οι ρέγκες. Η Καλλιόπη, με την «τάχα μου» άνοια που έχει, κοντεύει να τρελάνει τον Χαραλάμπη, αλλά τελικά τη μεγαλύτερη τρέλα θα τη ζήσει η Κατερίνα, καθώς η Φιλιώ θα καταφέρει να «θεραπεύσει» την Καλλιόπη με δυο φλιτζάνια μαντζούνι. Ο Παναγής είναι μόλις μια ανάσα, πριν να πάρει την επιδότηση για το «Τζουράσικ Παρκ», αλλά κάνει σχέδια χωρίς να υπολογίζει τον… Τζίμη!

21:00 Συμπέθεροι Απ’ Τα Τίρανα στο MEGA Συμπέθεροι Απ’ Τα Τίρανα στο MEGA

Επεισόδιο 18: «Ερωτευμένες γυναίκες» : Ο Θύμιος, ο υπάλληλος του Λυκούργου είναι ο μόνος Κουδουναριώτης ο οποίος γνωρίζει το παρελθόν του Μπουκουράν. Οι συχνές του επισκέψεις για διάφορες δουλειές που πρέπει να κάνει στο σπίτι στου Λυκούργου κρύβουν τον έναν και μοναδικό κίνδυνο. Να αποκαλυφθεί το ψέμα, περί Άγγλου λόρδου. Παράλληλα το ειδύλλιο του Λυκούργου με την Λίτσα Μπακλάφα έχει εξελιχθεί σε άσβεστο πάθος και ο κίνδυνος να προδοθούν είναι μεγάλος, όταν δίνουν ραντεβού στο Καλαμίτσι. Την ίδια ιδέα για ερωτικό ραντεβού στο ίδιο μέρος έχει και η Πένη με τον Μπουκουράν. Η θεία Παυλίνα χάνεται από το σπίτι και συνωμοτεί με την δημοσιογράφο Αντζελίνα Μπάρδα ενώ η Πωλίνα νοιώθει όλο και πιο θερμά συναισθήματα για τον Αλβανό συμπέθερο.

Ταινίες

21:00 Speed στο ΟPEN

Ξένη ταινία Περιπέτεια, δράσης του 1994

Σκηνοθεσία: Ίαν ντε Μποντ   Πρωταγωνιστούν: Κιάνου Ριβς, Ντένις Χόπερ, Σάντρα Μπούλοκ, Τζεφ Ντάνιελς

Υπόθεση: Οι αστυνομικοί Τζακ Τρέιβεν και Χάρι Τεμπλ ματαιώνουν τα φιλόδοξα εκβιαστικά σχέδια του πρώην πυροτεχνουργού Χάουαρντ Πέιν, διασώζοντας μια ομάδα επιχειρηματιών οι οποίοι είχαν παγιδευτεί σ’ ένα ασανσέρ. Ο παρανοϊκός Πέιν, διψασμένος για εκδίκηση, θέτει τον Τρέιβεν αντιμέτωπο με μια νέα πρόκληση: τοποθετεί μια βόμβα σε ένα αστικό λεωφορείο γεμάτο αθώους επιβάτες, ρυθμίζοντάς την έτσι ώστε να εκραγεί, αν η ταχύτητα του εν κινήσει οχήματος πέσει κάτω από τα 50 μίλια την ώρα…

23:15 Γλυκός Πειρασμός (The Sweetest Thing) στον ΑΝΤ1

Κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής 2002

Σκηνοθεσία: Ρότζερ Καμπλ  Παίζουν: Κάμερον Ντίαζ, Κριστίνα Απλγκέιτ, Σέλμα Μπλερ, Τόμας Τζέιν

Υπόθεση: Η Κριστίνα Γουόλτερς είναι μια σέξι κοπέλα που ξεσαλώνει κάθε βράδυ στα κλαμπ, και έχει τους δικούς της, πολύ συγκεκριμένους κανόνες για το παιχνίδι του φλερτ. Ένα βράδυ, όμως, γνωρίζει τον κύριο Τέλειο… ο οποίος, την επόμενη ακριβώς μέρα, εξαφανίζεται. Η Κριστίνα και η φίλη της, Κάμερον, αποφασίζουν να τον ψάξουν μαζί, και στην περιπετειώδη περιπλάνησή τους τελικά μαθαίνουν πολλά για το τι είναι τελικά σωστό και τι λάθος, όταν μιλάμε για τον μεγάλο έρωτα…

21:00 Προειδοποίηση Κινδύνου (Warning) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία επιστημονικής φαντασίας από τον Καναδά και τις ΗΠΑ του 2020

Σκηνοθεσία: Άγκατα Αλεξάντερ   Ηθοποιοί: Άλεξ Πέτιφερ,Άλις Ιβ,Τόμας Τζέιν

Υπόθεση: Σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον, η τεχνολογία έχει αντικαταστήσει την ανθρώπινη επαφή. Όταν μια παγκόσμια καταιγίδα βραχυκυκλώνει τα ηλεκτρονικά συστήματα, η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες των επιλογών της…

 22:00 Το Τελευταίο μας Τανγκό (Our Last Tango) COSMOTE CINEMA 2HD

Ντοκιμαντέρ συμπαραγωγής Αργεντινής, Ιταλίας και Γερμανίας του 2015

Σκηνοθεσία: Χερμάν Κραλ   Ηθοποιοί: Μαρία Νιέβες Ρέγο,Χοάνα Κόπες,Χουάν Κάρλος Κόπες

Υπόθεση: Το θρυλικό ζευγάρι του αργεντίνικου τάνγκο έμεινε μαζί για σχεδόν μισό αιώνα, πριν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Η Μαρία Νιέβες Ρέγο και ο Χουάν Κάρλος Κόπες θυμούνται τα παλιά, εξομολογούνται και… χορεύουν για μια τελευταία φορά!

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b