MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Meta: Ανοίγει το πρώτο φυσικό της κατάστημα στην Καλιφόρνια με προϊόντα εικονικής πραγματικότητας

Το Meta Store αποτελεί την πρώτη κίνηση της εταιρείας στον τομέα του λιανικού εμπορίου, και στόχο έχει να φέρει τους πελάτες σε φυσική επαφή με τα προϊόντα που χρειάζονται για να περιηγηθούν στο metaverse.

Monopoli Team

Η εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης Meta, πρώην Facebook, ανοίγει το Meta Store, το πρώτο φυσικό κατάστημά της στην Καλιφόρνια, με προϊόντα εικονικής πραγματικότητας. Οι πελάτες της θα μπορούν να δοκιμάζουν και να ψωνίζουν ό,τι χρειάζονται για να περάσουν «τις πύλες του metaverse».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜπρούμουνταλ: Μία μικρή πόλη στη Νορβηγία, γεμάτη ξύλινους… ουρανοξύστες12.09.2018

Το κατάστημα 145 τετραγωνικών μέτρων θα ανοίξει στις 9 Μαΐου στο Burlingame της Καλιφόρνια, κοντά στην πανεπιστημιούπολη της εταιρείας, Reality Labs, έναν κόμβο έρευνας και ανάπτυξης για προϊόντα εικονικής πραγματικότητας.

Στο κατάστημα, το οποίο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, οι πελάτες θα μπορούν να δοκιμάσουν και να παίξουν παιχνίδια χρησιμοποιώντας το Oculus Quest 2, την ενημερωμένη έκδοση της συσκευής εικονικής πραγματικότητας Oculus Go, σε μια ειδική περιοχή επίδειξης όπου μια μεγάλη οθόνη LED από το δάπεδο μέχρι την οροφή θα προβάλλει αυτό που ο χρήστης βλέπει στο headset.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMuseum of War: Η Ουκρανία καταγράφει τον πόλεμο και τα ρωσικά fake news σε ψηφιακό μουσείο με NFT12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b